soulberry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bağışıklık mı öyle bi şey diyolar buna. çok kıl bi durum. yok yani paraya yazık oluyo ondan şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kolay sarhoş olmak daha iyidir, biraz eziklenirsin ama sonuçta maddi açıdan karlıdır tabi sarhoş olmak için içiyorsan. alkolde de böle uyuşturucuda da böle vücut ne kadar çok kullanırsan bağışıklılığını arttırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 lol ben sigara içmiyorum böyle ayda yılda bir yakınca başım dönüyo midem bulanıyo cok fena oluyorum hahah cok zevkli kıskan beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 tolerans, bağışıkşık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 http://www.ickisepeti.com/KokteylDetails.aspx?coctailId=16 P.S. sierra yerine olmeca gold dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 adam diyoki öyle bi içerimki diyo hiç sarhoş olmam diyo vay be kralmış. çok gördüyük zamanında jhsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yok tam tersi. keşke öyle olmasa diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 benim kuzen de böyle diyodu vodkaları çat çat çat tekte götürdü 10 dakika sonra ben işerken bi el böyle beni sola dogru fırlattı kafayı klozete soktu BÖÖÖÖÖÖÖÖHHGG :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Başlık çok kızılderili işi olmak. Ekonomi iyidir alkolde, ben de 3 birayla ağzımın burnumun kaymasını özlemedim diyemem. En azından 2 ay içmediğim zaman gene eski halime dönüyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ugh! iddiam yok ama içimi boşalttım. bazen iki tanede devriliyorum. bunu anlamıyorum pek. psikolojik bi şey gibi. kimyasal olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yahu 9-10 tane efes extra üstüne rakı içen bi tip arkdaşım vardı.valla benim ideal rakamlarda kafam güzel oluo.daha fazla içersem yatıp uyuyorum uykum gelio yada midem bulanıo.midem bulanınca uyuyamıyorum doğal olarak parmagımı bogazıma sokup kusuyorum :) tekila hariç ne içersem içiyim bira vodka viski 4-5 bardak yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ayda 1 falan içtiğim için çok ufak miktarlar yetiyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 en büyük zevkim 500mlliği tabakhaneye tezek yetiştiriyormuşçasına 10 snde içip çarpılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Çok içip de sarhoş olamamak çok kötü bişey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 reyou said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Oturur tek başıma bi büyük içerim...bana bişi olmaz abi... yalaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 çok pis zıkkımın pekini içerim hiç de bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 laf aramızda bende çok sağlam boza içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ben icmiyorum, carpilmiyorum, cok iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 razzRaziel said: laf aramızda bende çok sağlam boza içerim hele bide tuzsuz leblebi ile tarçını boca ettin mi üstüne off tadından içilmez valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sarı leblebi abi sarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ben hiç boza içmedim, rakı da içmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar