Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Underground Pati Event

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asıl muhabber börgırda ve otobüste döndü. Geri kalanı WoW oldu. Sonra ben medboya gittim.

edit: medboyu ekle odun.
edit2: bi de sanırım o ev arkadaşı olarak geçen kişi madcow. dfg
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
hayatınızdaki en büyük başarınız wow raidler di mi

Sıkıntıdan içmem gerekirdi, o kadar bezmiştim ki üşendim. Neredeyse hiç içilmedi zaten.

Önceki underground eventleri düşününce...........
Örnek: Sly_One'ın Dela'nın üzerine İstiklal'in ortasında uçması, Dela'yı devirmesi ve kaçması.
Mesaj tarihi:
Abi kusura bakma, zaten kafam iyiydi, 72 saatte 5 saat total uyku vardı. Madboy'u listeye bile eklememişim mesela, ayıbımdır.

Ayrıca event asıl Cuce'lerde başladı. Kestane yedik, annesi de çok kral bir kadın.
Mesaj tarihi:
Ahahahah, savunmaya cekilmene sebep olacak kadar sert yazdigimin farkinda degildim, salla ya.

Ayrica sen degil de benim bu sifati almami saglayanlar utansin. ehi ehi laf soktum sana Gunes.
Mesaj tarihi:
Biz de bu hafta sonu ben alexi sly bathory screwy erman aycan ve sinem olarak buluştuk ama gelip de topic açmadık. Ondan önceki hafta da ben şesu gris 2 tane isviçreli aycan sly bi tane babası emekli asker olan öğretmen kız screwy oda arkadaşım ve onun 3 tane arkadaşı olarak buluştuk. Ama biz topic açmıyoruz, çünkü elitizm budur.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Biz de bu hafta sonu ben alexi sly bathory screwy erman aycan ve sinem olarak buluştuk ama gelip de topic açmadık. Ondan önceki hafta da ben şesu gris 2 tane isviçreli aycan sly bi tane babası emekli asker olan öğretmen kız screwy oda arkadaşım ve onun 3 tane arkadaşı olarak buluştuk. Ama biz topic açmıyoruz, çünkü elitizm budur.

Hayır, topic açacak kadar win pati olmamasıdır o.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Xaenin said:
Biz de bu hafta sonu ben alexi sly bathory screwy erman aycan ve sinem olarak buluştuk
b e n s i z bulusmuyorsunuz diye konusmusutk arkadasim.
bu arada sabri yasiyo mu lan df

Yaşıyor da artık sevdiğimiz bildiğimiz sarbi olmaktan çıkmış, işadamı kafalarına girmiş. Ben şahsen hoş bulmuyorum artık.
  • Yeni Oluştur...