Chewy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 İçerik bakımından topic buraya daha çok uyar diye düşündüm.Bu yüzden buraya açıyorum. Arkadaşım geçen gün gittigidiyordan lacoste kazak aldı ve fiyatı 49 tl.Ürünü götürdük dolaştık mağazalarda elemanlar orjinal dedi.Bu nasıl oluyor bu adamlar kaça alıyorki gittigidiyorda bu fiyata satıolar?
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 oda olabilir de.Çok fazla var ya bayılıp aldığım şeyler yarı fiyatında filan :)
necmi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yaf üreticinin ihraç fazlasıdır yada adam maza sahibidir maza kapanınca mallar elinde kalmıştır veya başka bişi
elesso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 pazardada oluyo bazen, e sonuçta türkiyede fason olarak üretiliyo bu tarz şeylerin çoğu, fason üretimi yapan kişide bi kısmını sağa sola sızdırıyo.
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sanki bahsettiğin kazak ederinden az fiyata satılıyor ha necmi said: yaf üreticinin ihraç fazlasıdır yada adam maza sahibidir maza kapanınca mallar elinde kalmıştır veya başka bişi ya da çalıntıdır. ne olcak ki başka heh aslında iyi fikir, şöyle iyi bir markayla abuk abuk malları 200'e 300'e satsam, alamayanlar için de ayrıca nete sürsem 50'den 100'den, vergi yok bişey yok sağlam ekstra kar sağlanabilir. Zaten bi ara duymuştum bu tarz bişey, yayınevleri çok vergi koyuyorlar diye kalitesini de biraz düşürüp kitapları korsanmış gibi basıp, korsan olarak sattırıyorlarmış, iyi de kazanıyorlarmış falan fişman. Neden olmasın.
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 farkedilmeyecek defosu vardır, fabrikada çalışan tanıdığı vardır, yurtdışından ucuza temin ediyordur falan filan
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kullanılmıştır,benim arkadaş var adam etiketleri vs. atmıyor böyle kullandığı ürünleri tekrar kullanılmamış gibi süsleyip 1. el diye satıyordu biraz daha ucuza, büyük ihtimal öyledir :)
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 DarKRideR said: kullanılmıştır,benim arkadaş var adam etiketleri vs. atmıyor böyle kullandığı ürünleri tekrar kullanılmamış gibi süsleyip 1. el diye satıyordu biraz daha ucuza, büyük ihtimal öyledir :)kullanılması önemli değil aslında orjinal olması :)
riglous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Adam ABD'den almistir. Burda Tommy'de 200YTL'nin altinda mal yokken, ABD'deki outlet'lerde $40 uzerinde mal yok. $100'a zibilyon tane tisort alabiliyosun... Haliyle adam ordan alip buraya getirip satiyodur.
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sen üzümünü çoktan yemişsin zaten bağını napıcaksın :)
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Cons said: hangi satıcıdan aldınız?
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 riglous said: Adam ABD'den almistir. Burda Tommy'de 200YTL'nin altinda mal yokken, ABD'deki outlet'lerde $40 uzerinde mal yok. $100'a zibilyon tane tisort alabiliyosun... Haliyle adam ordan alip buraya getirip satiyodur. +1 Converseler mesela 20 dolar civarı onun dısında Timberland burada oldugu gibi 300+ ytl ile alakası yok.Bi de arkadasın teki nası olur falan demişte o kazak ya da t-shirt ün maliyeti en fazla 10 dolar seri üretimde gerisini marka parası olarak bayılıyor alan.Ha inanmayan varsa nike ın Bursa da üretilen fabrikaları var Yılvar tarafında olması lazımdı geçen sene orjinal t-shirt falan 5 milyona almıstık.O yüzden o kadar da büyük bi olay değil yani.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya o Nike'ın mağazaya gitmek istiyorum zaten ya,kampüste bir arkadaş var adam Bursa'lı işte tüm herşeyini oradan alıyor,fiyatları vs. söylüyor da benim 180'e aldığım ayakkabıyı 60'a almış fabrikasından,o zamandan sonra oraya gitmek için kasıyorum asdf Pati buluşması hadi
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 elesso said: türkiyede fason olarak üretiliyo bu tarz şeylerin çoğu, fason üretimi yapan kişide bi kısmını sağa sola sızdırıyo. bu yüzden.
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Duz klasik modelleri lacostun cok kolay taklit edilebilir ...Ancak bu tip lacostun daha ust modellerini satamazlar :D zor taklit edilir hatta edemezler
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bursa daki mağazanın adresini bilen var mı
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ama taklit değil bu olay. bu malların hepsi türkiyede üretiliyor. hatta üreten firma eren holding. DevanlayEren firması olarak, yanlıpş hatırlamıosam Çorlu'da üretiyorlar. balkanlara ve türkiyeye lacoste burdan gönderiliyor. eğer burada bi kontağınız varsa bi 50 tane lacoste'u kapıyosunuz ve pazarda gitti gidiyorda falan satıyosunuz.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Genelde çalıntı mallar çok ucuz fiyata satılıyor gittigidiyorda. Ben kamera satıyorum yaklaşık 800YTL civarına ama adamlar 450ye aynı kamerayı koymuşlar yani çalıntı olma dışında tek ihtimal kırık falan olması o fiyata.
Afush Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Letsgetthesunshine said: Converseler mesela 20 dolar civarı gayet $70-110 a satılıyorlar.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kneehigh chuck falan almıştır.. gerçi onlar bile o kadar etmez sanırım (ha bi de kullanılan materyale bakınca zaten.. yani uzay teknolojisi falan da değil. o paraya yazık.) ginaly +1 trakyada bazen pazarlarda yerlerde satıldığını görebilirsiniz.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 @Afush converse orjinal sitesine girmeni tavsiye ediyorum.Converse
Öne çıkan mesajlar