Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

max 20k kişinin üye olcaa bişiyi niye yapsınlar ki.

eve var ama onda da para kazanmak zor, ve düzgün pvp için iyi gemi gerekiyor, ve hepsi para :/

uo gibi al 100er reg 5 cure 5 heal pot, 2 tp gir savaşa diil. onların parası 5dk da çıkar sadece monster kesmekle. crafter charın varsa bide...

eve de maşallah 1 saat mine yapıyosun lvl5 exhumer + hulk ile 200-300m filan ediyo anca. onla bir gemi alıyosun fittingler bile tam olmuyor. sora laga giriyosun buum.

yani bu kadar güzel oyun yapmışsın, para kazanmayı niye bu kadar zor yaparsın anlamam ki. vizyon yok adamlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yeni preview baya alenen "oyun patlıcak, open beta'yı da doğru düzgün yapmazlar çünkü yaparlarsa satamıcaklar" diyor ya. moralim bozuldu valla. keşke buradan birine open beta gelse de, nda'yı tınlamadan yazılsa buraya oyun nasıl diye.

yoksa bu totoşlar daha ileri gidip pre-order yapanlara mı vericekler bi beta'yı
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith eve de para kazanmak oyle zor deyil 3-4 kafadar ortak oldumu cok kolay...ila 1-2 b lik gemi yapmak gerekmiyor :). nasilmi para kazanilir moon a pos kurup moon miningle tek postan 600m a kadar ayda kazandirabilir 5 pos desen oldukca iyi
bi hidden plex desen 1.2b kazandiriyor
darkfall a gelince benimde bayabi supelerim basladi sonucta cok az kisi cok ufak bi studyo bi yani biz ugrassak yeterli bilgili arkadaslar olsa daha iyisini yapariz :)
diyer yandan swgemu dadason upgradeye gore 6 ay kadar bi surede cikcak gibi tabi dev ler mola vermezlerse ona geceriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Okuyunca kafamdan geçen şeyleri birebir yorumlara yazmışlar:

said:
Minus the archery stuff and exact terminology on things, this could've been written about Age of Conan last May.

said:
He probably was in beta, and then got kicked when they caught him macroing, so now he's just pissed off.

İncelemeyi yazan kişiyi samimi bulmadım. Oyunda çok grind var makro yaptım demiş birinin 35-45 dakikalık başkentler arası yolculuğa az demesi saçma geldi.

Ne kadar leak varsa hepsinde aynı şeyler yazılıyor. Okçulukta nişan alıyorsun, magic missile var, clanstone var, başkent var. Bir MMO ile ilgili daha sığ bilgi vermek mümkün değil. O negative reviewı yazan eleman da demiş clanstone bile sonradan geldi diye. Ya oyun yarım yamalak ya da closed betada iş yok.

Bu kadar az bilgiyle yorumlanabilecek bir oyun değil. Bu da akla neden bu kadar az bilgi var sorusunu getiriyor. Malesef o sorunun hayırlı bir cevabı yok. Open beta, free trial cevap olabilecek şeyler. Önümüzdeki 30 günlük süre zarfında göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

30 dakika sonra 22'sine girmiş bulunuyoruz. Gerçi 22'sine hemen girildiği vakit serverlar açılacak değil ya :D Bi 22'nini akşamına kadar beklememiz gerekir kesin :) Nedense içimde gene ertelenecek gibi bir his var 8-)
Bide beklenmedik bişi yapsalar çok güzel olacak aslında :) Herkes open betaya girebiliyor gibi mesela :P
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede belirttiğim gibi bu oyun 10 yıldır yapılıyor düne kadar hiçbirinizin haberi yoktu :) 1 ay daha bekleyin ne olacak :D

öte yandan inşallah çıkar iyi bir şey olur ama ben hala bu oyun çıkmaz diyorum.

bir ara mourning diye bir oyun yapılıyordu harbiden darkfall filan hikaye yanında efsanevi bir oyun sistemi gelicek vs konuşuluyordu adamlar resmen bütün forumları dolaşmış oyuncunun hayalini gerçekleştiriyordu.Sonra adamlar pre order açtılar parayı toplayıp tüydüler.
Sosyal ağlarda paylaş

22sinde oyun çıkacak derler. 6 gün kala ertelerler.

22'sine open betamsı bişi yapıcaz derler, 22'sinden önce hiç birşey açıklamazlar başka...

çok gıcığım bu adamlara çok. bu forumdan biri veya bi arkadaşım veya kendim beta'ya girmedikçe, almam bu oyunu. o çok net. soğuttular resmen ya. oyuncularla nasıl kontak kurmazsın böle bilgisiz bırakırsın ya. bu nasıl bir mantıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:
evet saat 8 oldu hala ses sade yok... garip olan millet darkfall forumlarinda eve online i konusuyor :) bu da demek oluyorki dark and light 2 nin kadaride 1 inkiyle ayni olcak
22 ocaktan belli 25 subatta ne olcagi :)

ben anlamadim Cengiz... kendi forumunda EvE konusuluyor diye oyun batacak mi? Anlamadim gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...