Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı-sorunsalı

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Masteis said:
Dünyanın en gerizekalı insanıyım diyorum başka birşey demiyorum, yüzüme vurmanıza gerek yok kabullendim çünkü. Yaşananları özet olarak geçmiyorum bile siz tahmin edin.

oho

yavrucum nolcak. herkesin ortasına bağıra bağıra sittirgit dememişse büyük sorun yok, hayır lafını duymayı örenicen bu hayatta : )

sağlık olsun, en azından istemediğini örendin, çekici bulduğun bir kızla arkadaş olamazsın zaten.

daha 300 kız olcak hayatında vsvs : )
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
ne sittir git demesi ya?
abi kızla aynı yatakta uzandım, birbirimize anlamlı anlamlı baktık. Ve öküz gibi hiçbirşey demedim.
Hiç birşey olmadan, konuşmadan mal mal bir yılbaşı geçirdim

nee

ulan niye gerizekalıyım filan diyosun ki. ben de öle tepki verince sana ters tepki verdi sandım.

aynı yatakta uzandıysan kızı al yanına, bikaç arkadaşınla bi gece klübüne filan git, alkol alın dans edin sorası geliyo zaten :) oldu bitti bu iş.

bişi demene gerek yok. ben derdim ama kız seni zaten beğeniyosa bitirirsin işi. tabii çabuk ol kız yeterince beklemiş zaten vs.

edit: ehem gramer
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
fail

Hemde epic fail :(

Eğer yan yana yattıysanız bence orda crit vurucaktın beklemiş yani(içinden ne geliyosa söylicektin, küfür etmicen tabi fsddfs)

Konuşamadın bari dedikleri gibi en azından saçını yanağını falan okşasaydın :S:S:S

biz orda olanları bilemeyiz tabi dil tutulması mallaşma benimde başıma geldi ama eğer sen kızdan gerçekten hoşlanıosan söyleyemeseydin bile sallasaydın bişeyler keşke..
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
Masteis said:
ne sittir git demesi ya?
abi kızla aynı yatakta uzandım, birbirimize anlamlı anlamlı baktık. Ve öküz gibi hiçbirşey demedim.
Hiç birşey olmadan, konuşmadan mal mal bir yılbaşı geçirdim

OLUM ÖPSENE

Bi dahaki yılbaşına artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...