Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı-sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamamdır gidiyorum dün gene bi konuştuk ve bu "ulaş" mıdır nedir o konu hiç mi hiç açılmadı(başta belirtmiştim). gene bi tatlıya bağlandı olay sonra sevgi dolu haberleşmeler vs. vs.
sevindirik oldum lan ekeeeee :malsırıtışifadesi:
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:
sana fake atıyo da bi hamle falan bekliyo olabilir bence.
tepkini ölçme olayı gibisinden

banada durum bu gibi geldi, seni kıskandırmaya çalışıyo muhtemelen, bence kızla buluş, hoşlanırsan duruma göre hamle vs yaparsın.
Mesaj tarihi:
Kız daha ne desin birader. 1 sene geçmiş, bir de bi ilişki yaşamak istiyorum demiş. Nedir duymak istediğin anlamıyorumki. Daha açık nasıl söylenir, hadi tamam sadece erkek mi teklif eder, artık herkes eşit ama erkeklerde anlasın artık :D
Mesaj tarihi:
|Joker| said:
Kız daha ne desin birader. 1 sene geçmiş, bir de bi ilişki yaşamak istiyorum demiş. Nedir duymak istediğin anlamıyorumki. Daha açık nasıl söylenir, hadi tamam sadece erkek mi teklif eder, artık herkes eşit ama erkeklerde anlasın artık :D

ahah iyi dedin onu kanka (tu)
Mesaj tarihi:
Dünyanın en gerizekalı insanıyım diyorum başka birşey demiyorum, yüzüme vurmanıza gerek yok kabullendim çünkü. Yaşananları özet olarak geçmiyorum bile siz tahmin edin.
Mesaj tarihi:
Masteis said:
Dünyanın en gerizekalı insanıyım diyorum başka birşey demiyorum, yüzüme vurmanıza gerek yok kabullendim çünkü. Yaşananları özet olarak geçmiyorum bile siz tahmin edin.

oho

yavrucum nolcak. herkesin ortasına bağıra bağıra sittirgit dememişse büyük sorun yok, hayır lafını duymayı örenicen bu hayatta : )

sağlık olsun, en azından istemediğini örendin, çekici bulduğun bir kızla arkadaş olamazsın zaten.

daha 300 kız olcak hayatında vsvs : )
Mesaj tarihi:
ne sittir git demesi ya?
abi kızla aynı yatakta uzandım, birbirimize anlamlı anlamlı baktık. Ve öküz gibi hiçbirşey demedim.
Hiç birşey olmadan, konuşmadan mal mal bir yılbaşı geçirdim
Mesaj tarihi:
Masteis said:
ne sittir git demesi ya?
abi kızla aynı yatakta uzandım, birbirimize anlamlı anlamlı baktık. Ve öküz gibi hiçbirşey demedim.

nee

ulan niye gerizekalıyım filan diyosun ki. ben de öle tepki verince sana ters tepki verdi sandım.

aynı yatakta uzandıysan kızı al yanına, bikaç arkadaşınla bi gece klübüne filan git, alkol alın dans edin sorası geliyo zaten :) oldu bitti bu iş.

bişi demene gerek yok. ben derdim ama kız seni zaten beğeniyosa bitirirsin işi. tabii çabuk ol kız yeterince beklemiş zaten vs.

edit: ehem gramer
Mesaj tarihi:
başını, yanağını falan okşasaydın bari kızın bakmak da güzel tabi ama dokunmak ayrı, öyle anlar kolay kolay yaşanmaz ilişkilerde bile değerini bilmek lazım
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
fail

Hemde epic fail :(

Eğer yan yana yattıysanız bence orda crit vurucaktın beklemiş yani(içinden ne geliyosa söylicektin, küfür etmicen tabi fsddfs)

Konuşamadın bari dedikleri gibi en azından saçını yanağını falan okşasaydın :S:S:S

biz orda olanları bilemeyiz tabi dil tutulması mallaşma benimde başıma geldi ama eğer sen kızdan gerçekten hoşlanıosan söyleyemeseydin bile sallasaydın bişeyler keşke..
Mesaj tarihi:
Masteis said:
ne sittir git demesi ya?

OLUM ÖPSENE
Mesaj tarihi:
Laraken said:
Masteis said:
ne sittir git demesi ya?

OLUM ÖPSENE

Bi dahaki yılbaşına artık :D
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:
eğer kızın öyle bi niyeti olduysa(ki söylediklerine bakılırsa bi üstüne atlamadığı kalmış, olmuş büyük ihtimalle), şu noktadan sonra seni gay sanıyo olabilir

ahhaha +1
  • Yeni Oluştur...