Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahmet kaya

Cons

Öne çıkan mesajlar

senko said:
GEd said:
Sana mı soruyoruz önce ne yazıp yazmayacağımızı ? Ne zamandır adminsinde haberimiz yok.

youtubeden vidyo koymuşsun bi bakaydın orda ahmet kayanın vidyolarına acaba kim "kürdüz ölene kadar vallahi apoyu özledik" diyor, kim pkk bayrağı altında şarkılar söylüyor.

Sende biraz bakaydın bakalım Ahmet kaya ne diyor ,hangi fikirleri savunuyor, hürriyet magazin basınıyla sınırlı kalmasaydın.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kavrayamadığınız bir olay var

bu ahmet kaya için de, rte için de, gül için de geçerli

bir adamın yaşadığı toplumun oluşumuna zıt yönde düşünceleri varsa, toplumda bir yerlere gelebilmek için bunları inkar etmesi gerekir, yalan söyler

bir adamın bu zıt düşüncelere hizmet ettiği sürede de mecburen zıt düşüncelerini bulunduğu oluşumla paylaşması belgelenir

şimdi mesela ahmet kaya örneğinde, adamın terörist başını özlemiş olmakla ilgili şarkısının kaydı var bir tane görüldüğü kadarıyla. burada adamın yalandan bunu yapması gibi bir şeyi düşünecek kadar saf olan yoktur sanırım aramızda

ama buna karşı fikir olarak bazı arkadaşlar da, adamın kameralar karşısında türkiye yanlısı fikirlerini belirtmesini gösteriyor. adam belli ki yalan söylüyor? yoksa apo'yu özledik derken mi yalan söylüyor konserinde? aklınıza yatıyo mu bu? istediğinizi düşünmeyi bırakın, sorgulayın, tartışın, tarafsız olun...

yanlış düşünüyosam açıklayın yanlışımı öğreneyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Cevap veriyorum
Eli böğründe analardan
Mahpuslardan ve acılardan
Çokça bahsediyorum
Çünkü başını kuma
Saklayanlardan tiksindim
Başkaldırıyorum.

Yine söylüyorum
Kırmızı rujlu sokakların
Aşağılık pazarlıkların
Adı anılmayacak benle
Bir çiçeğim halk ormanında fışkırdım
Başkaldırıyorum.

Ben bir bıçak ucuyum
Kavga vermiş halkına
Başkaldırıyorum işte / hey
Varın benim farkıma.

Yine söylüyorum;
Gözü bağlanmış korkulardan
Yasaklardan baskılardan
Asla irkilmiyorum
Çünkü kan emici yarasadan çıldırdım
Başkaldırıyorum.

Yemin ediyorum;
Üç kağıtçının pezevengin
Teslimiyetin ve milletin
Yolu uğramayacak bana
Bir dalgayım halk denizinde köpürdüm
Başkaldırıyorum.

Ben bir namlu ağzıyım
Omuz vermiş halkına
Başkaldırıyorum işte / hey
Herkes varsın farkına.

ölmeden önce sanatçı kişiligi ile kalsa daha iyi olurdu ama yazdıgı sözler müzigi olsun kalıcı oldugunu kanıtladı bu ülkede ahmet kaya dıye bir gerçek var görmezden gelemeyiz(sanatı için sölüyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...