Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Keşke şu devirde, sanatçı adı takılmış insanlar Ahmet Kaya'nın 100'de 1'i kadar bilgi birikimine sahip olsaydı.Hala severek dinleyebiliyorsam onun aydın bir insan olmasından kaynaklanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 GEd said: Sana mı soruyoruz önce ne yazıp yazmayacağımızı ? Ne zamandır adminsinde haberimiz yok. youtubeden vidyo koymuşsun bi bakaydın orda ahmet kayanın vidyolarına acaba kim "kürdüz ölene kadar vallahi apoyu özledik" diyor, kim pkk bayrağı altında şarkılar söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Söyle Cons söyle Değmeden yüreğime Söyle gökyüzüne O nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 senko said: GEd said: Sana mı soruyoruz önce ne yazıp yazmayacağımızı ? Ne zamandır adminsinde haberimiz yok. youtubeden vidyo koymuşsun bi bakaydın orda ahmet kayanın vidyolarına acaba kim "kürdüz ölene kadar vallahi apoyu özledik" diyor, kim pkk bayrağı altında şarkılar söylüyor. Sende biraz bakaydın bakalım Ahmet kaya ne diyor ,hangi fikirleri savunuyor, hürriyet magazin basınıyla sınırlı kalmasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 şimdi kavrayamadığınız bir olay var bu ahmet kaya için de, rte için de, gül için de geçerli bir adamın yaşadığı toplumun oluşumuna zıt yönde düşünceleri varsa, toplumda bir yerlere gelebilmek için bunları inkar etmesi gerekir, yalan söyler bir adamın bu zıt düşüncelere hizmet ettiği sürede de mecburen zıt düşüncelerini bulunduğu oluşumla paylaşması belgelenir şimdi mesela ahmet kaya örneğinde, adamın terörist başını özlemiş olmakla ilgili şarkısının kaydı var bir tane görüldüğü kadarıyla. burada adamın yalandan bunu yapması gibi bir şeyi düşünecek kadar saf olan yoktur sanırım aramızda ama buna karşı fikir olarak bazı arkadaşlar da, adamın kameralar karşısında türkiye yanlısı fikirlerini belirtmesini gösteriyor. adam belli ki yalan söylüyor? yoksa apo'yu özledik derken mi yalan söylüyor konserinde? aklınıza yatıyo mu bu? istediğinizi düşünmeyi bırakın, sorgulayın, tartışın, tarafsız olun... yanlış düşünüyosam açıklayın yanlışımı öğreneyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ben de bu başlık ne zaman konu dışına gider diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 keşke idam edilseydi ahmet kaya ama kaçtı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Bahtiyar sizleri çoook severdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bende çok severim sesi insanın içine işliyor adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 30 bin vatandaşımızın katilini özleyen bir adamın hiçbir şeyini sevmem, saygı da duymam. Bitim kadar sevmem. Konuşsam kesin banlanırım :) O yüzden ^^ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Cevap veriyorum Eli böğründe analardan Mahpuslardan ve acılardan Çokça bahsediyorum Çünkü başını kuma Saklayanlardan tiksindim Başkaldırıyorum. Yine söylüyorum Kırmızı rujlu sokakların Aşağılık pazarlıkların Adı anılmayacak benle Bir çiçeğim halk ormanında fışkırdım Başkaldırıyorum. Ben bir bıçak ucuyum Kavga vermiş halkına Başkaldırıyorum işte / hey Varın benim farkıma. Yine söylüyorum; Gözü bağlanmış korkulardan Yasaklardan baskılardan Asla irkilmiyorum Çünkü kan emici yarasadan çıldırdım Başkaldırıyorum. Yemin ediyorum; Üç kağıtçının pezevengin Teslimiyetin ve milletin Yolu uğramayacak bana Bir dalgayım halk denizinde köpürdüm Başkaldırıyorum. Ben bir namlu ağzıyım Omuz vermiş halkına Başkaldırıyorum işte / hey Herkes varsın farkına. ölmeden önce sanatçı kişiligi ile kalsa daha iyi olurdu ama yazdıgı sözler müzigi olsun kalıcı oldugunu kanıtladı bu ülkede ahmet kaya dıye bir gerçek var görmezden gelemeyiz(sanatı için sölüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 sanatına sıçayım derdi bir arkadaşım sürekli. katılmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Lopeth said: sanatına sıçayım derdi bir arkadaşım sürekli. katılmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bir zamanlar cok dinlerdim ama artık dinlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 zamanında güzel bi yorum yapmıştım burda ama silinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Lopeth said: sanatına sıçayım derdi bir arkadaşım sürekli. katılmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ahmet kayaya bok atıp kazım koyuncunun lazca şarkılarına bitenler var bide. onları çok seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yönetimin yeni yılını kutluyorum burdan(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 fede said: ahmet kayaya bok atıp kazım koyuncunun lazca şarkılarına bitenler var bide. onları çok seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ahmet Kaya ile Kazım Koyuncu arasındaki 7 farktan haberiniz yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 doğ doğ doğ doğ doğ doğ doğ yusuf doğg yusuf doğ yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 cons hiç samimi değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar