Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 üfff çıtığ çıtığ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Lyvanna_Dolores said: ismine bakmadım ya dead li bişeydi dünyanın en gereksiz filmi olduğu kesin dawn of the dead'dir sonunda "onlar da sadece yaşayacak bir yer arıyor" diye zombilerin kalanlarını öldürmeden biten film di mi? zombieism akımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hahahah yok artık birincisi erkek değilim ikincisi biseksüel değilim üçüncüsü lezbiyen hiç değilim 4. kızlarında hepsi birbirinden çikindi (!) hatta bütün oyuncular çirkindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 oh be buldum bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bu ne be konusuna bakınca bile anlaşılıyo dandik olduğu said: On the night of the big High-School Prom, the dead rise to eat the living, and the only people who can stop them are the losers who couldn't get dates to the dance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Lyvanna_Dolores said: hahahah yok artık birincisi erkek değilim ikincisi biseksüel değilim üçüncüsü lezbiyen hiç değilim 4. kızlarında hepsi birbirinden çikindi (!) hatta bütün oyuncular çirkindi selam ben erkeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ardeth said: bu ne be konusuna bakınca bile anlaşılıyo dandik olduğu said: On the night of the big High-School Prom, the dead rise to eat the living, and the only people who can stop them are the losers who couldn't get dates to the dance. aynen öyle zaten bu da neymiş diye izlemedim pc başında kös kös otururken replikleri duydum kumanda çok uzaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 dory said: o halde yarım bile yeter darknessa diyorum. 666 asyam simdi yengen olmasa gonul diyor ki ver bi alt dudak de ama allah muhafaza googledan bonepart diye aratsa cart diye cikiyo mesajlarim walla keser burnumu kulagimi felan o sebeble seyle yetinelim http://www.youtube.com/watch?v=IMXYFlwVVuM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kambur korsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 korsanlar iyi insanlarmış da tarihçiler kötü yazmış.. bi de kancan eksik.. bi de peg leg ama iyi korsan olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 pencereni aç perdeyi arala gireceğim rüyalarına sevişeceğiz sabahlara kadar sırf inat senin cici babana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ama o küpe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 AHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ehahah kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yalnız baya baya iyi, bu fotoyu yeni rakıya satabiliriz. kermit haklarını bana devreder misin? seni reklam yıldızı yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bende parak kazanıcaksam neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 menejerin olarak ben %90 alıcam. %10 komisyonda sana vericem. çok karlı olacak. çok zengin olucamz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 herkes hakettiğini alır sen neyi hakediyosun o lafla iyi bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 cevap veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 @jahrein: o küpe kulağına mı takılı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Stifler said: HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Stifler said: ahahhahaha çok gerçekçi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi msn avatarı yapıyorum, ne kadar telif istiyosun sdfuhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 layn ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar