Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Lyvanna_Dolores said: ismine bakmadım ya dead li bişeydi dünyanın en gereksiz filmi olduğu kesin dawn of the dead'dir sonunda "onlar da sadece yaşayacak bir yer arıyor" diye zombilerin kalanlarını öldürmeden biten film di mi? zombieism akımı
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hahahah yok artık birincisi erkek değilim ikincisi biseksüel değilim üçüncüsü lezbiyen hiç değilim 4. kızlarında hepsi birbirinden çikindi (!) hatta bütün oyuncular çirkindi
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bu ne be konusuna bakınca bile anlaşılıyo dandik olduğu said: On the night of the big High-School Prom, the dead rise to eat the living, and the only people who can stop them are the losers who couldn't get dates to the dance.
elesso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Lyvanna_Dolores said: hahahah yok artık birincisi erkek değilim ikincisi biseksüel değilim üçüncüsü lezbiyen hiç değilim 4. kızlarında hepsi birbirinden çikindi (!) hatta bütün oyuncular çirkindi selam ben erkeğim
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ardeth said: bu ne be konusuna bakınca bile anlaşılıyo dandik olduğu said: On the night of the big High-School Prom, the dead rise to eat the living, and the only people who can stop them are the losers who couldn't get dates to the dance. aynen öyle zaten bu da neymiş diye izlemedim pc başında kös kös otururken replikleri duydum kumanda çok uzaktı :(
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 dory said: o halde yarım bile yeter darknessa diyorum. 666 asyam simdi yengen olmasa gonul diyor ki ver bi alt dudak de ama allah muhafaza googledan bonepart diye aratsa cart diye cikiyo mesajlarim walla keser burnumu kulagimi felan o sebeble seyle yetinelim http://www.youtube.com/watch?v=IMXYFlwVVuM
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 korsanlar iyi insanlarmış da tarihçiler kötü yazmış.. bi de kancan eksik.. bi de peg leg ama iyi korsan olmuş :D
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 pencereni aç perdeyi arala gireceğim rüyalarına sevişeceğiz sabahlara kadar sırf inat senin cici babana
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yalnız baya baya iyi, bu fotoyu yeni rakıya satabiliriz. kermit haklarını bana devreder misin? seni reklam yıldızı yapıcam.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bende parak kazanıcaksam neden olmasın
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 menejerin olarak ben %90 alıcam. %10 komisyonda sana vericem. çok karlı olacak. çok zengin olucamz.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 herkes hakettiğini alır sen neyi hakediyosun o lafla iyi bilirsin.
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 @jahrein: o küpe kulağına mı takılı?
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Stifler said: HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Stifler said: ahahhahaha çok gerçekçi reklam
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi msn avatarı yapıyorum, ne kadar telif istiyosun sdfuhf
Öne çıkan mesajlar