kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 aquila said: la yok kavga, siz dagilin, bisey konusucaz. abi valla bildiğin gibi değil durum. yani nasıl anlatsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 burda benim iznim olmadan mevzu çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oo gökalp nası pusmuşun lan kedi gibi. geliyon mu havaalanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sen karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 eskiden buralarda "tatar şükrü efsanesi" vardı sen bilmiyosundur. bide havaalanına bizzat gelcem sen tarih ver yeter. çok istiyorum gelmek =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 07 gençliğe sor utku abimiz ne zaman geliyor diye, onlar sana söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 utku ,antalyalı ayağı yapma artık şu forumda elin viyanasından,bırak bu işleri delikanlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hahahahahadsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 irin said: utku ,antalyalı ayağı yapma artık şu forumda elin viyanasından,bırak bu işleri delikanlı ol çok sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kız doğruyu söylüyo 07 gençliği göstercem ben ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 antalyalılar;devlet hastanesinin önünde bekliyorum gelin kozlarımızı paylaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kopek araba eklentisi mi? durunca onden firliyip, rakibin ustune atliyo, wtfpwnluyo adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bak tırstı yok ortalıkta,ya da f5 tuşu bu sefer kırıldı.burda dededen nineden antalyalı insanlar var tutmuş 07 gençlik topluyor paşaam dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oo meraba.antalyalıysan tanışalım.07 gençlik benim abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 07 gençlik benim,abini de döverim.çok atarlıyım bu gece laraken yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gençlik 27 hepinizi döver http://img529.imageshack.us/img529/8219/r20070206100329genclikmz2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Vaay hemşerilerim benim. Gençlik 27ye selam delikanlılığa devam. Ayrıca ginaly said: benim çevremdeki kızları sana ayarlamak için uğraşırım ama bir kız, arkadaşı olan bir erkeği başka bir kız arkadaşına ayarlamaz. ZUAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abicim kizlar arkadaslarini in case of emergency break glass modunda yanci tuttuklari icin ayarlamazlar arkadaslarini felan oglanlara simdi onnari ayarlicam ben mericten ayrilirsam sik gibi kalirim berkecanda olmassa diye dusunup hem elizabethe elanora uruklerler oglanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bencede ayarlamaz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 BonePART said: simdi onnari ayarlicam ben mericten ayrilirsam sik gibi kalirim berkecanda olmassa sadece o da değil ya mesela meriçle kavga ettiği zaman "ben berkcaaanlara gidiyorum" diye koz olarak da kullanılır zaman zaman karşıdaki sevgili kıskançlıktan çatlamak için. Böyle şeyleri ama ancak sevgilisinin adı meriç, arkadaşının adı berkcan olan kızlar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ardeth said: Böyle şeyleri ama ancak sevgilisinin adı meriç, arkadaşının adı berkcan olan kızlar yapar. tam tersi daha mümkün bence, nitekim: http://photos-e.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v261/217/110/524330641/n524330641_660260_4034.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Zuahahaha Meriç ler konusunda cidden tam tersiymiş ama berkcan hala aynı şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 BARKINA BENDE O KONUDA COK KIRGINIM. umut sarikayanin en iyi cumlesi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 irin said: bak tırstı yok ortalıkta,ya da f5 tuşu bu sefer kırıldı.burda dededen nineden antalyalı insanlar var tutmuş 07 gençlik topluyor paşaam dfgh 20 gün sonra antalyaya geldiğimde kaçacak delik ararsın artık başak. meltemi ateşe veririm. yaparım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ginaly said: meltemi ateşe veririm. yaparım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar