dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fede said: dory said: eski albumden sağdaki kız ve dory. dikkatle bakıyoruz. söze gerek yok. bakın sadece. soldakine bakmayın ama ena! dorygillerden bi tanesi midir o? aynısı hakkat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Yav ne alakası var üstteki güzel alttaki çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bu arada soldaki xunn mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 @Osman hadi ordan. sen kendine bak. celik ayna. benzemiyo yahu. acin eski resimlere bakin. üşendim bulmaya simdi. ama cidden benzemiyo hakkat benzemiyo BENZEMİYORUZ. edik araya girildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Turunculuyu mu diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dory said: hadi ordan. sen kendine bak. celik ayna. benzemiyo yahu. acin eski resimlere bakin. üşendim bulmaya simdi. ama cidden benzemiyo hakkat benzemiyo BENZEMİYORUZ. kardeşinle benzeşmekten neden bu kadar çok çekiniyorsun anlamıyorum? kardeşin ulan o senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 soldakinin büyüyünce güzel olma ihtimali var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 HAH SAGDAKININ YOK SANKI!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 kendine benzettiğin için böyle diyosun işte. o da güzel olacak diyosun, yani hem kendini beğeniyosun hem de onun sana benzediğin düşünyosun. nıhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 aha itiraf etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ya birak benzemiyoruz ama benziyosak o da guzel olacak. cok sansli. ama benzemiyoruz msnden anket yaptim alakam yok cons ve pyro bana oy verdi buyuk farkla ondeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 nası sana oy verdi? -ben mi benziyorum, o mu benziyo? - sen tabii ki ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yazmaya çalışmışlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sagdakine mi yaziyolar? nps. ayrica fede, -.- . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 tamam. zaten seninle bütün konvırseyşınlar -.- olarak bitiyo. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ama benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dory güzel. kız dory'e benzemiyor. dory güzel evet. ve kız dory'e benzemiyor,hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Kıza çirkin mi diyosun şimdi? Küçücük kıza? Yazık ona kalbi kırılacak =/ Ya bide kavga mavga, cidden benziyomuş doriye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ezel <3 axedice 3 sinavim var yauv benzemiyorum bulamadim fotograf kanitlarim bi ara bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Sağdaki çocuk dorinin ev arkadaşının çocukluğuna benziyo. Ben öyle benzettim, ve ben asla haksız olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Dory sağdakine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sağdaki kız kafe pi de eskiden garsonluk yapan melike isimli kızın 6-7 sene önceki hali gibi aslında en çok. dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ginaly said: abi öldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Sly-One said: sağdaki kız kafe pi de eskiden garsonluk yapan melike isimli kızın 6-7 sene önceki hali gibi aslında en çok. dfsg melike güzel kız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Merve'nin resmi görünmüyor bende, yeniden yükler misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar