Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aquila said: MADBOY said: Pastirma yeme nilsettin, bak; http://img257.imageshack.us/img257/9205/akllocukderinalpcopyqq5.jpg sanki kaanin kucuklugu. Lan?
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 her yerde görüyorum "eaa chuck bass!! aşığım chuck'a!!" diyen kızları. sinirim bozuldu artık bugün, kaldıramadım. :P
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 pek çok sevdiğim uzun saçlarımı kestirdikten sonra yavaş yavaş alıştığım bu günlerde bir before after yapasım geldi. ahanda bu saçlı halim aha bu da saçlar gittikten sonraki halim gözlükleri de saçlar gidince atasım geldi.kızlar önceden de yanımdaydı, saçlarla alakası yok :P
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 iyi olmuş kısa saç gözlüğü çıkartman da iyi olmuş sana tüm tamblar ap resmen
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 zaten saçlar gidince, karılar kızlar gelmiş hemen jksjkd
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bence de öyle olmuş, "saçlarla alakası yok meheh" falan, yemedik
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://beanstockd.files.wordpress.com/2007/10/chace-crawford2.jpg
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 eheh sağolun, bu yorumlar daha çabuk atlamamda etkili oldu.şaka maka çok büyütmüştüm bu saç kestirme olayını. @saeros tamb ap mıydı neydi anlamadım onu sori uzun saçla aynı kızların yanımda olduğu fotolar var :P
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 thumbs up->(tu) Berberlere karşıyım, bence bütün insanlar saç uzatmalı ama şu durumda katılıyorum, bence de kısa saçlı daha güzel olmuş. Gerçi bence uzunluk-kısalıktan çok kıvırcık-düz farkı asıl etken. Gözlüğün çıkması filan da öyle. ya da bilinçaltımız yanında kız topluluğunu görünce kısa daha iyi lan diye dürtüyo, bilemiycem.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yok yahu, bildiğin kötü olmuş uzun kıvırcık hatta o uzunlukta olsaydı benim saçlarım da öyle olurdu, sanırım o yüzden hiç uzatamadım o kadar hatta bu hafta kestirip rahatlayayım, rüzgar esince "UFF SAÇIM BOSULDU:////" diye düşünce baloncukları çıkartmayayım
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 abi yeter lan erkek resimleri alın gözünüz gönlünüz açılsın:
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 benimkilerde 2 erkek 3 kız vardı ama.hatta erkeklerin ikisi de ben olduğum için 1 sayılmasını talep ediyorum. bide fotoşap bilmediğim için sansürliyemedim, sorun olmaz umarım;
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 laraken!!! bu arada bak uzun saçlıyken kızlar yaklaşmıyo sana
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 elesso said: laraken!!! bu arada bak uzun saçlıyken kızlar yaklaşmıyo sana şindi onu dicektim.
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yok ya.laraken pozu veren başka bir adam o :P :)-D
Öne çıkan mesajlar