Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aquila said: MADBOY said: Pastirma yeme nilsettin, bak; http://img257.imageshack.us/img257/9205/akllocukderinalpcopyqq5.jpg sanki kaanin kucuklugu. Lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 şu herifi yakışıklı bulanın abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 her yerde görüyorum "eaa chuck bass!! aşığım chuck'a!!" diyen kızları. sinirim bozuldu artık bugün, kaldıramadım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ama bunu yiring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 zorunamı gitti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 pek çok sevdiğim uzun saçlarımı kestirdikten sonra yavaş yavaş alıştığım bu günlerde bir before after yapasım geldi. ahanda bu saçlı halim aha bu da saçlar gittikten sonraki halim gözlükleri de saçlar gidince atasım geldi.kızlar önceden de yanımdaydı, saçlarla alakası yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 mallık yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 zoruma gitti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kısa saç daha çok yakışmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 iyi olmuş kısa saç gözlüğü çıkartman da iyi olmuş sana tüm tamblar ap resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 zaten saçlar gidince, karılar kızlar gelmiş hemen jksjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bence de öyle olmuş, "saçlarla alakası yok meheh" falan, yemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://beanstockd.files.wordpress.com/2007/10/chace-crawford2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 eheh sağolun, bu yorumlar daha çabuk atlamamda etkili oldu.şaka maka çok büyütmüştüm bu saç kestirme olayını. @saeros tamb ap mıydı neydi anlamadım onu sori uzun saçla aynı kızların yanımda olduğu fotolar var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 nerd den parti boya dönüşmüş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kısa asçlı halin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 thumbs up->(tu) Berberlere karşıyım, bence bütün insanlar saç uzatmalı ama şu durumda katılıyorum, bence de kısa saçlı daha güzel olmuş. Gerçi bence uzunluk-kısalıktan çok kıvırcık-düz farkı asıl etken. Gözlüğün çıkması filan da öyle. ya da bilinçaltımız yanında kız topluluğunu görünce kısa daha iyi lan diye dürtüyo, bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yok yahu, bildiğin kötü olmuş uzun kıvırcık hatta o uzunlukta olsaydı benim saçlarım da öyle olurdu, sanırım o yüzden hiç uzatamadım o kadar hatta bu hafta kestirip rahatlayayım, rüzgar esince "UFF SAÇIM BOSULDU:////" diye düşünce baloncukları çıkartmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 abi yeter lan erkek resimleri alın gözünüz gönlünüz açılsın: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 benimkilerde 2 erkek 3 kız vardı ama.hatta erkeklerin ikisi de ben olduğum için 1 sayılmasını talep ediyorum. bide fotoşap bilmediğim için sansürliyemedim, sorun olmaz umarım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 laraken!!! bu arada bak uzun saçlıyken kızlar yaklaşmıyo sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 elesso said: laraken!!! bu arada bak uzun saçlıyken kızlar yaklaşmıyo sana şindi onu dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yok ya.laraken pozu veren başka bir adam o :P :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kızlar hala biraz mesafeli duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 gene öbür resimdeki samimiyet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar