Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Benim dayım Nobel aldı ... ... deermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben dayımın yolundan/öğretmeye çalıştıklarını yapsam imam olurdum. babamın yolundan/öğretmeye çalıştıklarını yapsam ne olcağım belli olmazdı. amcamın yolundan/öğretmeye çalıştıklarını yapsam cezaevinden kurtulmazdım. bende yeğenime herşeyi yaşatıcam anlıycanız yeğen benim nede olsa fiziğide öğretirim kimyayıda zamanı gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 1-3 yaş arası yaşanan olayların çoğu, orta yaşa kadar hatta daha bile sonrasına kadar, bilinçdışı olarak varlıklarını sürdürüyorlar kermit bey. bir kere ağzına sigara tutturmaktan bişey olmaz demek istiyorum ama diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben 1-2 yaşında eline gitarı tutuşturmayı düşünüyorum valla ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Bu muhabbetin sonu kötü olur da, kural mural var allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bir tanıdığım kızının adını 'elin' koydu. çok dedim abi yapma etme. bilmemneyi ne yaptım? +elin'e verdim ehaha müheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ardeth said: lan böyle dayılık mı olur benim dayılarım solcuydu idealist yaptılar beni dayı dediğin öyle olur sdf Aa bak bunu gormedim, benim dayim cidden ulkucuydu ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 tırtmıs senın dayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hiç dayım olmadı. olsada kesin gıcık kapıcağım bir herif olurdu kavgalı olurdum falan. pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benim yegen bana posta koyuyor lan, üc yasindaki veled. SUS NIL!! diyor, beni akrani saniyor. hic birsey katamadim cocuga. o bana katiyor ama. üc yasindaki velet bile adam yerine koymuyo onu anladim dsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 benden emo olmaz temalı çalışmam http://img214.imageshack.us/img214/559/photo0073.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 tinerci modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu da adını bilmiyorum ama silahlı bir çalışmam http://img207.imageshack.us/img207/6403/aphoto0108.jpg] yüzümde ilk defa elime almamım verdiği heyecan diğer elim de dolu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 otopark mafyasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Vingthor said: bir tanıdığım kızının adını 'elin' koydu. çok dedim abi yapma etme. bilmemneyi ne yaptım? +elin'e verdim ehaha müheha Meh meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Dev said: 1-3 yaş arası yaşanan olayların çoğu, orta yaşa kadar hatta daha bile sonrasına kadar, bilinçdışı olarak varlıklarını sürdürüyorlar kermit bey. bir kere ağzına sigara tutturmaktan bişey olmaz demek istiyorum ama diyemiyorum. Çocukların kişilik gelişiminde farkedemesekte, ne anlar çocuk desekte 0-6 yaş çok önemlidir. Bu yüzden gelişimciler 0-6 yaş arasında çocuklara çok dikkat edilmesi gerektiğini söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kermit pssimanmisin 0-6 yas arasi cocuklara bisey yapmamak lazimmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Samara kankam cekti bunu http://cs.brown.edu/~ilke/ring.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 mekana girenin ağzı yamuluyor galiba arkadaki ablada öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ben arşivliyorum böyle fotografları bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 OogahBoogah said: kermit pssimanmisin 0-6 yas arasi cocuklara bisey yapmamak lazimmis acayip pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 OogahBoogah; forum polisi falan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Penthesilea said: Samara kankam cekti bunu http://cs.brown.edu/~ilke/ring.jpg ALLAH CARPMIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 3-4 sene önce tatilde kardeşimle. Anne tutup "Filmi bitircem poz verin lan!" diyince biz de böyle yaptık. Bu yaz yanımda Kadıköye götürmeye falan başlarım herhalde, büyüdü artık liseye başlayacak abisi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar