Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:
alin
http://photos-a.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v172/223/64/576169967/n576169967_524624_8825.jpg

saç sakal eşit orantılı kesilmiş .renk tonajları aynı . ayrıca üçgen saç forever .9 puan .1 puanda gözlüğe kırdım .
Mesaj tarihi:

Güneş üşendi diye ben tekrar koyayım dedim ünlü fotosunu. Hafiften Subuhi edasıyla baktığı bu çalışmamız aynı zamanda eğer saçlarını uzatmaya kalkarsa ne olacağını da gösteriyor.

Aha buyrun.

Mesaj tarihi:
axedice said:
Güneş 1 milyon veriyim mi? Karşıya geçersin

aslında güneş de benimle beraber saçlarını uzatıcaktı, sonra bi kısmını jöleyle geriye yatırıp, deri ceket giyicektik. sonra gelsin kızlar, gelsin rakınrol.

ama sonra "abi her sabah uyandığımda aynanın karşısına geçip 'ben miyim bu aynadaki, hayatının ilkbaharında bir sonbahardan geçen adam' diyorum" dedi, ben de tamam dedim kestir saçları, boşver dedim.

planda güneş eksiği olunca, ben de bari alterno olayım filan ayaklarına girdim, üç senedir bocalıyorum işte.
Mesaj tarihi:
Güneş benim gazıma gelip "saçı bele kadar uzatıp rasta yaptırıcam" dedi bir kaç sene önce, 4-5 santimken bir gün evde saçı jöleyle arkaya yatırmış halde salona girdi, 15 dakika güldük, ertesi gün 3 numara.
Hala da düzenli 3'e vurdurur (tu)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...