ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 eğer fededen önce biri şaka yaptıysa mutluluklar dilerim. eğer fede zaten şaka yapmadıysa yine mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 çıkışta çıkışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 fede melek gibi bir arkadaşımız ama unutmayalım ki azrail de bir melektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Belki de fedenin kendisi şakadır. O zaman herkese mutluluklar dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben hepinize mutluluklar dilerim /dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Joscelin said: fede melek gibi bir arkadaşımız ama unutmayalım ki azrail de bir melektir. ağzına sıçrayım diyesim geldi kanka sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 şaka yaptım lan tabi ki. ama şakayı yaptığım adam anlamamış. ayrıca amma golcü arkadaşlar varmış lan. hemen pası gole çeviriyolar jadoıfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 fede said: ama şakayı yaptığım adam anlamamış. o salak benim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 estahğfirullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 viole said: ben hepinize mutluluklar dilerim /dasaa e bari nicki doğru yazsaydım bre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 viole said: ben hepinize mutluluklar dilerim /dasaa a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yuppie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 geçen gün portakal yiyodum dedim ki "portakal yiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 farkındalık önemli bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ahuızhuahuzuhahua hauzhua :D hauzuhahuahu of okumuştum daha önce, o zamanda böyle içten içe sırıtmıştım dolmuşta hauhzuahuzuhauhzuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 forgiver said: oha ilanı disgusting türkçe tanrıları hepimizi lanetlicek bu posttan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Yılbaşı eğlencesi sonrası şekil şemal kayması. Azcık yamulmuş muyum neyim? Sağdaki de sayın Perfectionist arkadaşımızın ev arkadaşı bu arada, çaldım gayet kendisini o gece için(!). Nihaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 cerebralis said: dasaaa said: sen madonna mısın? ı ıh bi yukarda madonna:) çakmasından Oha çok başarılı ayar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 evilmaddox. abi tipin var, surat hatların var. kes şu saçları. bırak rock-metal müziği falan. bırakmıosanda onu yansıtan giyinmeyi bırak. götürmeyeceğin kız yok. boşver uzun saçlı sakallı erkeklerle takılamyı ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ben o adama kaç senedir kafanı kazıt diyorum biliyor musun? Ben diyorum bir de düşün yani. Ben birine saçını kestir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ve kazıtmıosa yapcak tek şey alcaz bi alet tutcaz zorla kescez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kız götürmek için hayat tarzı değiştirmek hmm çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 adamın suçu değil kızların şekilciliğini suçla madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar