Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 insan gibi yesin o da HA DORU O BALIKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 çok pis barbun yaparım. çok özel sırlarım var (aslında çok basit sırlar fakat yemek yapmayı çok bilmeyen adama şef sırrı gibi geliyor). hatunlara influence adına çok büyük işler başarmışlığı var o barbunlar. ah o barbunlar.tactical barbunlar (dory gibi hatunlara yaramıyor anladığım kadarıyla, balık sevmeyen gördümde yemeyin onu diyen ilk kez, tabi şaka yaptığını varsayıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Rakıyla balık güzel olmuyor ya, rakıyla meze yiyeceksin. Balık en iyi kolayla molayla gider. Ayrıca vingthor barbun tutosu pilix öyle yemleyip kaçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tuto buydu zaten. ama oltaya adam düştü ): yok şaka. hatun olmadığı vakit kendim yapıp yemiyorum barbun falan. eşşek gibi pahalı çünkü. bu ara kuru bir sezondayım ilk bulduğum hatuna yaparken güzel bir tuto hazırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Masquerade said: resmen gözü pörtlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dory said: Masquerade said: http://cellar.org/2005/fishy.jpg bogazinda kalmis =( ağzında kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Masquerade said: aha FEDE pozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Marl0_on said: masa çok itici lan sdf. balık var zaten. bir de kola öyle küçük bardakta içilmez. beğenmedim. doğru, o yüzden 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ardeth said: Decrepify said: Hem yargıç hem jüri olunca haklı çıkmanızı engellemek için yapalbileceğim bişey yok. rus edebiyatını sever misin? niye ardımı dövmek mi istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 http://img4.imageshack.us/img4/9208/sarahwq3.jpg yengeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 imzan nie böle anladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bn inanmiyorum hic kasma inanmiycamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 7 farkı bulmanızı istiyorum aralarındaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 edit: vaz geçtim ne hacklenmiş ne delirmiş bitlenmiş daha ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Vingthor said: (dory gibi hatunlara yaramıyor anladığım kadarıyla, balık sevmeyen gördümde yemeyin onu diyen ilk kez, tabi şaka yaptığını varsayıyorum) yok yapmiyorum saka, yedirmem. ayrilik sebebidir iliskide balik yenmesi. turkan soray kurallari gibi kurallarim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 karadenizli erkeklerden uzak duruyorum diosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 OogahBoogah said: http://img4.imageshack.us/img4/9208/sarahwq3.jpg yengeniz silikonmu len bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 dory said: yok yapmiyorum saka, yedirmem. ayrilik sebebidir iliskide balik yenmesi. turkan soray kurallari gibi kurallarim var. 'dinazor yeme lütfen' gibi bir polemiği bile kabul edebilirim ama balık nasıl yenmez. yeminle klonlar klonlar yerim o balıkları. ahtapot yengeç falan yedirtiyor musun peki? -Balığa Sesleniş- Eğer benden önce başka biri davranıp yediyse afiyetler Eğer benden hoşlanmayıp yememi istemiyosan da başkasına afiyetler dilerim. benim balığa olan aşkım mazlumun aşkı. zalımlar anlamaz ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hayır onlari da yiyemezsin, cunku hep beraber orkestra kurup kraldan gizli sarki soyluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sen onları yemiyorsun ama okyanusa düşsen köpek balıkları yemez mi seni he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 mortis. ben yokken hitime sahip çıktığın için teşekkürlerimi iletiyorum sana.^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ahuhuauhau bravo semih! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 http://sunnysblog.typepad.com/mornings_light/images/2007/11/01/1031_bryan_jr_high_girls_2.jpg Ortadaki çocuk benim. Bu arada sol baştan lily jenna brooke peyton anna sofie robin willow buffy faith cordelia siz sormadan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar