Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok pis barbun yaparım. çok özel sırlarım var (aslında çok basit sırlar fakat yemek yapmayı çok bilmeyen adama şef sırrı gibi geliyor). hatunlara influence adına çok büyük işler başarmışlığı var o barbunlar. ah o barbunlar.tactical barbunlar
(dory gibi hatunlara yaramıyor anladığım kadarıyla, balık sevmeyen gördümde yemeyin onu diyen ilk kez, tabi şaka yaptığını varsayıyorum)
Mesaj tarihi:
tuto buydu zaten. ama oltaya adam düştü ):

yok şaka. hatun olmadığı vakit kendim yapıp yemiyorum barbun falan. eşşek gibi pahalı çünkü. bu ara kuru bir sezondayım ilk bulduğum hatuna yaparken güzel bir tuto hazırlarım.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Decrepify said:
Hem yargıç hem jüri olunca haklı çıkmanızı engellemek için yapalbileceğim bişey yok.

rus edebiyatını sever misin?

niye ardımı dövmek mi istiyorsun
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

(dory gibi hatunlara yaramıyor anladığım kadarıyla, balık sevmeyen gördümde yemeyin onu diyen ilk kez, tabi şaka yaptığını varsayıyorum)

yok yapmiyorum saka, yedirmem.
ayrilik sebebidir iliskide balik yenmesi.
turkan soray kurallari gibi kurallarim var.
Mesaj tarihi:
dory said:

yok yapmiyorum saka, yedirmem.
ayrilik sebebidir iliskide balik yenmesi.
turkan soray kurallari gibi kurallarim var.

'dinazor yeme lütfen' gibi bir polemiği bile kabul edebilirim ama balık nasıl yenmez. yeminle klonlar klonlar yerim o balıkları. ahtapot yengeç falan yedirtiyor musun peki?

-Balığa Sesleniş-
Eğer benden önce başka biri davranıp yediyse afiyetler
Eğer benden hoşlanmayıp yememi istemiyosan da başkasına afiyetler dilerim.

benim balığa olan aşkım mazlumun aşkı. zalımlar anlamaz ):
Mesaj tarihi:
http://sunnysblog.typepad.com/mornings_light/images/2007/11/01/1031_bryan_jr_high_girls_2.jpg

Ortadaki çocuk benim. Bu arada sol baştan lily jenna brooke peyton anna sofie robin willow buffy faith cordelia siz sormadan söyliyim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...