viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mortis said: vay be cons eskiden alternoymuş.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 lan adamdan benim fotom da çıkacak diye korkuyorum.
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yannız kons aynı tarkandaki vang yu gibi bakmış lan
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 adamın adı da hakkı koşar. ama resim bulamadım
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 sizin korkmanız normal. ben daha foto koymadım. benim foto bile çıkabilir adamdan. ben bile korkuyorum.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben gamze özçeliği direk bildim ama 2 sayfa geç gelmişim =(
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 viole feci stalker çıktı ya, artık hiçkimse güvende değil...
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 viole nin arşivinde ben de var mıyım acaba
Denn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Sly-One said: ben gamze özçeliği direk bildim ama 2 sayfa geç gelmişim =( ben bildim! ama kol saatini alamadım o ayrı bi şey kaybetmedin yani8-)
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Benim ihtiyacım yok zaten sırf egosal sorunlarımdan dolayı belirttim. Bu da aslında içimde sevgiye aç bir çocuğun olmasından ve kendini dışarı vurma isteğinden kaynaklanıyor. Bir fotoğraf koyarsan mutlu olabilir mesela bu gece.
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Sly-One said: Benim ihtiyacım yok zaten sırf egosal sorunlarımdan dolayı belirttim. Bu da aslında içimde sevgiye aç bir çocuğun olmasından ve kendini dışarı vurma isteğinden kaynaklanıyor. Bir fotoğraf koyarsan mutlu olabilir mesela bu gece. OH SNAP.
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Denn said: Sly-One said: ben gamze özçeliği direk bildim ama 2 sayfa geç gelmişim =( ben bildim! ama kol saatini alamadım o ayrı bi şey kaybetmedin yani8-) kolun gözüken bir fotoğraf koyarsan, sana çok uygun bir kol saatini adresine kargoyla gönderiyim. detayları da telefoda konuşuruz. ?
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Eski albümü karıştırıyorum,güzel resimler buldum ama uplasammı korkuyorum violeden bebeklik fotolarım çıkıcak diye.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben vazgeçtim, burası sevgiye aç trollerle dolu, beni kimse anlamıyor //_o))
viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 deneme bence cıplak fotolarına kadar bulurum ayrıca siley abininde canını sıkmayın LAN
Denn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 fede said: Denn said: Sly-One said: ben gamze özçeliği direk bildim ama 2 sayfa geç gelmişim =( ben bildim! ama kol saatini alamadım o ayrı bi şey kaybetmedin yani8-) kolun gözüken bir fotoğraf koyarsan, sana çok uygun bir kol saatini adresine kargoyla gönderiyim. detayları da telefoda konuşuruz. ? kolumun gözüktüğü bi fotograf koymustum zaten^^
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Denn said: ginaly said: Denn said: yılbasından kalma bi şey sana da saygı duydum. pardon size. ^^ güzel.
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 çok bulanık resim, ayrıca sadece elin gözüküyo ^_^
Öne çıkan mesajlar