Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Kim cıkarıo bunları bilmiyorum ama şimdide dedikodu fırtınas ıvar.yok xx bakire midir xxx şölemidir falan.evet hayır cevabı koymuslar.millet bunları yapmıs yapmıs surekli hasan senin için şöyle dedi ayşe böyle dedi şeyler geliyo ulan hadi tamam diosun.açayım bakayım.bu sefer de görmek için 100 kredi diyo :) ahaha.20 kişi için dedikodu yap 100 kredi kazan.valla tebrik ediyorum şimdi biri benim için pis kokuo demiş merak ettim :) ufak bi detay hatası yapmıslar bok etmişler hemen ögrenilebilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 lan kızın teki benim için "kedi tekmeler mi" sorusuna cevap vermiş. tepem attı notification'u görünce. hemen sorasında da "iki kişiyle aynı anda çıkar mı" sorusuna cevap vermiş benim hakkımda. hey allaam. publisher'ı banlama seçeneği olmalı abi böle mal appleri üreten adamı bodos engellemeli. app'ı yapanları da düzgün takip etmeli feyzbuk sçiim böle işe yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 abowww ne güzelmiş nerrden girilyo oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 asd senin için "gevşek biri midir?" sorusuna cevap verdi. Gormek için Tıkla 10:46pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Emrah Temel senin için "hiç marihuana içmiş midir?" sorusuna cevap verdi. Gormek için Tıkla bunu diyen velette 14 yaşında bizim kapıcının oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 la kıl oluyorum abuk subuk uygulamalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 lol benim için kapı gıcırtısına oynar mı sorusuna yanıt vermiş biri töbe ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bloklayın abi böle mal appları. ilk notificationları görür görmez hassieeaa dedim bu appa ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bLackcha0s said: Emrah Temel senin için "hiç marihuana içmiş midir?" sorusuna cevap verdi. Gormek için Tıkla bunu diyen velette 14 yaşında bizim kapıcının oğlu hahah seviyorum seni teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Berhan senin için "güzel şarkı söyler mi" sorusuna cevap verdi. Gormek için Tıkla 19 hours ago Kübra senin için "kurnaz mıdır?" sorusuna cevap verdi. Gormek için Tıkla 20 hours ago çıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 abi soruları akıllarından yazmıyorlar. önlerine gelıyor bu sorular otomatik olarak cevap vermek zorunda kalıyorlar. neyıne laf edıosunuz anlamadım. ayrıca oradan senı seçıp de yapmıyor. sorularda kimle ilgili olduğuda random. ayrıca red ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Off rezalet bu yaa. Bana da milyon tane notification geldi anasın satiym. eklemicem hacılar, yollamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ekle dıye yollamıolar, onlar yolladıkça puan kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sorularda şahaneymiş şimdi bitanesi ile karşılaştım beni benden aldı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 aha çözdüm cevapları puansız öğrenmeyi. ama senle bı alakası yok red tamamen benım çakallıgım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 notification'dan sadece dedikodu bildirimlerini göster yapın. notification olarak size kimin cevapladığı geliyor ama cevabını söylemıyor, application'daysa cevabı soyluyor kımın söylediğini söylemıyor. ikisini karşılaştırın ve kimin cevabı olduğunu bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 senin cevap verdiğin soru bi tek sana denk gelmiş bende ama 5 tane yeteneklimidir sorusuna cevap var kim ne demiş nerden bulcam bide neye göre yetenek o da önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 tahmın etcen o noktadan sonrasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 senin klavyende "i" var voys biliyorum saklama insanlardan tahmin et tahmın değil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 i olmayan klavye varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar