EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Saeros said: mummy ile mummy returns izledim, keşke izlemeseymişim resmen vakit kaybı oldu lan hazır ikisini izlemişken üçüncüsünü de izle bari en "muhteşemi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 http://saturdayjane.files.wordpress.com/2010/01/toystory3.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 EsHqUiYa said: Saeros said: mummy ile mummy returns izledim, keşke izlemeseymişim resmen vakit kaybı oldu lan hazır ikisini izlemişken üçüncüsünü de izle bari en "muhteşemi" aa üçüncüsü de varmış valla cet li filan varmış hem onda, indiriym bari bu arada biraz haksızlık etmişim yukarda, vakit kaybı filan değildi de 2. film ilk filmden daha kötüydü bana göre sanırım o yüzden VAKİT KAYBI OLDU OOOOMG şeklinde gaza gelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Klasik detektif filmi. Ne sıkıcı ne de çok eğlenceli. Vakit geçirmelik. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Saeros said: EsHqUiYa said: Saeros said: mummy ile mummy returns izledim, keşke izlemeseymişim resmen vakit kaybı oldu lan hazır ikisini izlemişken üçüncüsünü de izle bari en "muhteşemi" aa üçüncüsü de varmış valla cet li filan varmış hem onda, indiriym bari bu arada biraz haksızlık etmişim yukarda, vakit kaybı filan değildi de 2. film ilk filmden daha kötüydü bana göre sanırım o yüzden VAKİT KAYBI OLDU OOOOMG şeklinde gaza gelmişim yoo bence haksızlık etmedin hepsi vakit kaybı ama en iyisi 1.si tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 EsHqUiYa said: Saeros said: EsHqUiYa said: Saeros said: mummy ile mummy returns izledim, keşke izlemeseymişim resmen vakit kaybı oldu lan hazır ikisini izlemişken üçüncüsünü de izle bari en "muhteşemi" aa üçüncüsü de varmış valla cet li filan varmış hem onda, indiriym bari bu arada biraz haksızlık etmişim yukarda, vakit kaybı filan değildi de 2. film ilk filmden daha kötüydü bana göre sanırım o yüzden VAKİT KAYBI OLDU OOOOMG şeklinde gaza gelmişim yoo bence haksızlık etmedin hepsi vakit kaybı ama en iyisi 1.si tabiki. bence 2nizde haksızlık ediyosunuz gayet eğlenceli filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 1>3>2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 vakit kazandıran film yok ki lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 "aksam bana gelsene dvd filan izleriz sarap acip" taki, film var baya vakit kazandiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ya bu filmi izleyenlere soruyorum. nasıl film? izlesem mi? bendeki versiyonu icin altyazı yok. indirip izlicem. değmezse üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Stardust'ı baya sevmiştim ben. Güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 stardust süper bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ok. indiriyorum o zaman. cok tesekkurler. edit: satın alıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aquila said: vakit kazandıran film yok ki lan zaten. keşke olsaydı dimi? vaktini boşa harcamayan filmler var ama henüz izlememişsin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 EsHqUiYa said: aquila said: vakit kazandıran film yok ki lan zaten. keşke olsaydı dimi? vaktini boşa harcamayan filmler var ama henüz izlememişsin galiba. gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fd/PlanetoftheapesPoster.jpg 10/10 yüz senede gecse seyredilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Clive Barker's Book of Blood kotu filmler vardir aha iste bu onlardan biri. Clive barkera aldandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 the discovery of heaven 9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Biraz yarim olsa da izledim ama 9,5'luk bir film degildi sanki. Konu cok sahaneydi de cekimler falan epeyce tirtdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 filmdeki sembolizm gayet doyurucu, oyunculuk had safhada. yarim izledigin icin bazi seyleri kacirmis olabilirsin, bir filmi bastan sona izlemeden yorum yapmak pek adil degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://www.scene-stealers.com/wp-content/uploads/2009/11/dom_invictus.jpg 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://i43.tinypic.com/29ksz2v.jpg 10/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Snake Eyes 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 mirage, resim yüklenmedi bir an, senin izlediğini gördüm ama; eyes ı gördüm bir de; dedim ANGEL EYES A 4 MÜ VERMİŞ NOLUYOR, sonra geçti. bu arada, westernlere devam: http://img222.imageshack.us/i/unforgiven1992.jpg/ unforgiven 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 escape said: şu aralar duygusal ve aşırı sigara bağımlısı olanlar izlemesin. tam benlik filmmiş desene 1-2 paket sigara yeter mi? Ara vermek istemiyorum izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar