Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 The Next Karate Kid IMDB ve rotten tomatoes yerden yere vurmuş. Bence klasik karate kid filmi. Sonu belli tabi ama yine de eğlenceli. Gerçi küçükken izleyip sevmiş olduğum için öyle geliyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 guzel film ingiliz bolumlerindeki seslendirmeler biraz suni kacmis ama begendim. gercek hikaye olmasi daha bir guzel kiliyor olayi son anindaki ufaklik zaten herkesin tanidigi..... nefis adamin hayat hikayesi, ilkinide begenmistim. bu arada afisden cikmiyor isim , filmin ismi IP MAN 2 (yip man 2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Revenge said: Çok güzel filmdi..Kesinlikle içi boş,herkesi öldür tarzı intikam filmlerinden değildi..Özellikle son 10 dakkası bitirdi 8/10 pek begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 http://moviestudio.files.wordpress.com/2009/01/alpha-dog-poster-3.jpg cnbc-e'de izledim, biraz önce bitti yıllar önce dvdsini almıştım övgüler üzerine, bir türlü izleyememiştim. Halen o DVD yukarı da duruyor ve ben bugün cnbc-e'den izledim. Pişman oldum diyebilirim izlemediğime :( yani çok iyi bir film değildi ama özellikle sonu çok çok iyiydi 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Kanuni said: guzel film ingiliz bolumlerindeki seslendirmeler biraz suni kacmis ama begendim. gercek hikaye olmasi daha bir guzel kiliyor olayi son anindaki ufaklik zaten herkesin tanidigi..... nefis adamin hayat hikayesi, ilkinide begenmistim. bu arada afisden cikmiyor isim , filmin ismi IP MAN 2 (yip man 2) Hikaye adamın hikayesi de o bokslu kısım felan gerçek değil yani. İlk filme göre çok abartı kaçmış onlar. Ama ilk film harikaydı hakkaten. İkinci filmde son yarım saate kadar güzeldi. O boksörün ağzını burnunu kırması lazım normalde, adamda teknik yok bi' şey yok. Bi de kendi diyo kaslarına çalış falan diye sonradan aklına geliyo vs. saçma olmuş o. Ekşi de biri yorum yapmış onu yapıştırayım. said: olmamış. ilk filmde kafalarda oluşturdukları efsane karakterin boynunu çok bükmüşler. neyseki dövüş sahnelerindeki soğukkanlı stoper hali karizmasını korumuş biraz. ayrıca progandayı fazla kaçırmışlar ve üçüncü sınıf filmlerdeki intikam unsurunu işlemişler. zaten trailerini izleyip işin içine boksun karıştığını görseydim izlemezdim muhtemelen. tabi dövüş sahnelerine kötü demek olmaz, ilk filmdeki gibi güzel sahneler var. ben de bu yukarıdaki gibi düşünüyorum aynen güzel özetlemiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Yazdiklarina katiliyorum sabonis. Guzel film ama ilki superdi dogruya dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 sabonis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 arvydas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yuh bana :) nerden sikti sabonis (konuyu acan arkadasmis). Cd- olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 moriQ said: 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 çok başarılı buldum şahsen. aynen bu tarz türk filmerini dört gözle bekliyorum. hele gürgeni her filmde direk başrol oynatmaları lazım :) 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 sin city izledim içim karardı biraz ama güzeldi tabi marv çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 onun 2 si noldu haber varmı cıkıodu bi ara bişeyler vardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Gayet eğlenceli ve komik bir filmdi. Sonundaki timsah yürüyüşü ise unutulmaz anlara girer kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Quel-Thul said: http://fdaward.com/wp-content/uploads/2009/09/ink_poster.jpg çok çok güzel..biraz fazla uzatmışlar çoğu sahneyi sanki ama hoş film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://www.imdb.com/rg/action-box-title/primary-photo/media/rm223187456/tt0457430 el laberinto del fauno (pan's labyrinth) yönetmen: guillermo del toro-2006 1944, ispanya iç savaşı bitiminde faşist rejim uygulamaları ile küçük bir kızın masalsı dünyasının iç içe geçmiş anlatımından oluşan bir film. acı,(estetik) şiddet içeren gerçeklik ile fantastik bir dünya; birbiriyle çok uyumlu bir biçimde harmanlanmış ve ortaya, müthiş bir görselliği olan, son derece etkileyici bir film çıkmış. film, en iyi sinematografi, en iyi sanat yönetmenliği ve en iyi makyaj dallarında 3 oscar kazanmış. bu gece cnbc-e 22.00 de izledim. ilgilenenler için, 03.30 da tekrarı olduğunu ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Güzel filmdi. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 http://images.rottentomatoes.com/images/movie/gallery/1115806/photo_02_hires.jpg Belki 10 kere izlemisimdir ama gordum ki hala bikmamisim. Genel olarak 7/10, benim icin 9/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kick ass 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 0/10 recep ivedik bile bundan kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Laorx said: kick ass 10/10 ahaha efsaneymmiş :) yalnız müzikler sunshine - 28 days later. john murphy efsane ost yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 çok,çok hatta çok başarılı buldum. yine şaheser bir Guy Ritchie filmi. Ray Liotta yine her zamanki gibi muhteşem. Filmin sonundaki "yok artık" laflarını şimdiden duyar gibiyim :) 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 gecko said: 0/10 recep ivedik bile bundan kaliteli abi bu filmi 4. kez izledim gene anlamadım. çok garip bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 http://www.tercumaniahval.com/wp-content/uploads/2010/01/The-Book-of-Eli-Poster.jpg iyi, süper değil ama iyi. bir de filmi izlemeden önce aşırı pis bir spoiler aldık, tüm film spoiler'daki muhabbet üzerinden geçti kahretsin. izlemeyen bakmasın adam kör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar