blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 jetli icin verdim 4 puanı. ekşi said: the one filmindeki bazi hareketleri o kadar hizli imis ki, test screening sirasinda seyirciler o kisimlarin gorsel efektler ile yapildigini dusunmusler ve abarti bulduklarindan gulmeye baslamislar. sonucta o kisimlar filmden cikarilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 http://www.mtv.com/movies/photos/c/cannes_posters_051908/law_abiding_citizen.jpg iyi film nasıl rezalet bir sona sahip olabilir konulu güzel film. sonunu izlememek lazımdı kesinlikle. sonu yüzünden 7/10 http://static.cinemarx.ro/poze/postere/filme/2009/2081-519737-762.jpg (kısa film) uzun süredir izlemek istiyordum zar zor bulup izleyebildim. elindeki konuyu çok daha işleyebilirdi ama olsun, izlemeye değer. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 muhteşem 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Eoteyn said: 8/10 güzeldi.. bu güne kadar nasıl izlememişimde demedim değil kendime. +1 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 böyle fantastik filmleri seviyorsanız gideri var gayet filmin. sevmiyorsanız sıkıntı verebilir, bayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/61671fd5-14cf-47ed-affd-28d2ff0dce72_00ef3.jpg 7.5/10 baya bi oncesindede masumiyeti izlemistim bende diyorum bu film bana bi seyler hatirlatiyo megersem kader masumiyetin oncesinde yasananlarmis oha dubps falan oldum film bitince. masumiyet ise 8.5/10. oyuncular daha usta ve daha etkileyici idi ikisine ortalama sekiz verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 tosun pasa izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 , Gündüz gündüz beni mahvetti. Puan skalasının yetemeyeceği bir film olduğundan puanlama bile yapamıyorum. Mükemmeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 rahatsiz said: böyle fantastik filmleri seviyorsanız gideri var gayet filmin. sevmiyorsanız sıkıntı verebilir, bayabilir. kaç yapımı ki bu film.heath ledger oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Heath Ledger çekimlerin yarısında ödlü. Onun yerine Johhny Depp, Collin Farrel, Jude Law geldi işte. Aynı karakteri 4 kişi oynuyor gibi oldu yani. Hatta soradan gelenler aldıkları bütün parayı Ledger'ın kızına vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Çoook güzel bi filmdi.Klasik bir intikam filmi olabilir ama hikayenin işlenişi,oyunculuk,atmosfer vs şahaneydi.İzlemek lazım 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 blazkowicz said: Heath Ledger çekimlerin yarısında ödlü. Onun yerine Johhny Depp, Collin Farrel, Jude Law geldi işte. Aynı karakteri 4 kişi oynuyor gibi oldu yani. Hatta soradan gelenler aldıkları bütün parayı Ledger'ın kızına vermişler. direk eksikliği fark ediliyor filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu topicde görmüştüm de çok beğenemedim. knusu filan değişikte işlenişi eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 7.5 / 10 güzel filmdi, beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 [b]The Big Lebowski (1998)[/b] önceki gün izledim ama olsun 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Revenge said: Çoook güzel bi filmdi.Klasik bir intikam filmi olabilir ama hikayenin işlenişi,oyunculuk,atmosfer vs şahaneydi.İzlemek lazım 8/10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/db9/70d/54f/228/ff4/e67/003/e22/82c/d48/de_450xNULL.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 7 / 10 güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 copry said: [b]The Big Lebowski (1998)[/b] önceki gün izledim ama olsun 8/10 Ya bende geçen gün izledim, film komedi olarak geçiyo ama ben anlayamadım neresi komik. Hikaye hafif ilginç geldi, adamın yancısı iyiydi ama öyle kahkahayla güldüğüm bi yer olmadı hiç :D Sen nesine dayanarak 8 verdin mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 çok komik değildi ama değişik bir filmdi adamın halı obsesyonu falan baya eğlenceliydi oyunculuk kaliteliydi , kadro da güzel kült olabilecek kalitede bir film bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 7/10 dün istanbul film festivalinde izledim. aksiyon filmi olmasına rağmen acayip eğlendim asdfsd şişman adamın esas adamı vurmaya çalışırken ki mimikleri ve filmin istanbul'da geçen karelerinde yabancı ouncuların türkçe konuşmaya çalışması beni benden aldı asdfafsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kaçıncı oldu belli değil;Chuck, Chuck.. It's Marvin! Your cousin.. Marvin Berry!10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Güzel vakit geçirdik..Son yıllardaki en güzel yerli filmlerden biri bence. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sinad said: , Gündüz gündüz beni mahvetti. Puan skalasının yetemeyeceği bir film olduğundan puanlama bile yapamıyorum. Mükemmeldi =) yabancı dilde film oskarını aldı, kesinlikle polisiye sevenler izlesin 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 http://filmalisveris.com/images/Baska-Dilde-Ask-18-Aralik-ta-1.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar