Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
jetli icin verdim 4 puanı.

ekşi said:

the one filmindeki bazi hareketleri o kadar hizli imis ki, test screening sirasinda seyirciler o kisimlarin gorsel efektler ile yapildigini dusunmusler ve abarti bulduklarindan gulmeye baslamislar. sonucta o kisimlar filmden cikarilmis.
Mesaj tarihi:
http://www.mtv.com/movies/photos/c/cannes_posters_051908/law_abiding_citizen.jpg

iyi film nasıl rezalet bir sona sahip olabilir konulu güzel film. sonunu izlememek lazımdı kesinlikle. sonu yüzünden 7/10

http://static.cinemarx.ro/poze/postere/filme/2009/2081-519737-762.jpg

(kısa film) uzun süredir izlemek istiyordum zar zor bulup izleyebildim. elindeki konuyu çok daha işleyebilirdi ama olsun, izlemeye değer. 7/10
Mesaj tarihi:
http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/61671fd5-14cf-47ed-affd-28d2ff0dce72_00ef3.jpg

7.5/10

baya bi oncesindede masumiyeti izlemistim
bende diyorum bu film bana bi seyler hatirlatiyo megersem kader masumiyetin oncesinde yasananlarmis oha dubps falan oldum film bitince.

masumiyet ise 8.5/10.

oyuncular daha usta ve daha etkileyici idi ikisine ortalama
sekiz verdim gitti.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

böyle fantastik filmleri seviyorsanız gideri var gayet filmin. sevmiyorsanız sıkıntı verebilir, bayabilir.
kaç yapımı ki bu film.heath ledger oynuyor
Mesaj tarihi:
Heath Ledger çekimlerin yarısında ödlü. Onun yerine Johhny Depp, Collin Farrel, Jude Law geldi işte. Aynı karakteri 4 kişi oynuyor gibi oldu yani. Hatta soradan gelenler aldıkları bütün parayı Ledger'ın kızına vermişler.
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

Heath Ledger çekimlerin yarısında ödlü. Onun yerine Johhny Depp, Collin Farrel, Jude Law geldi işte. Aynı karakteri 4 kişi oynuyor gibi oldu yani. Hatta soradan gelenler aldıkları bütün parayı Ledger'ın kızına vermişler.

direk eksikliği fark ediliyor filmde.
Mesaj tarihi:
copry said:

[b]The Big Lebowski (1998)[/b]

önceki gün izledim ama olsun

8/10

Ya bende geçen gün izledim, film komedi olarak geçiyo ama ben anlayamadım neresi komik. Hikaye hafif ilginç geldi, adamın yancısı iyiydi ama öyle kahkahayla güldüğüm bi yer olmadı hiç :D Sen nesine dayanarak 8 verdin mesela?
Mesaj tarihi:
çok komik değildi ama değişik bir filmdi
adamın halı obsesyonu falan baya eğlenceliydi
oyunculuk kaliteliydi , kadro da güzel
kült olabilecek kalitede bir film bence
Mesaj tarihi:

7/10
dün istanbul film festivalinde izledim. aksiyon filmi olmasına rağmen acayip eğlendim asdfsd

şişman adamın esas adamı vurmaya çalışırken ki mimikleri ve filmin istanbul'da geçen karelerinde yabancı ouncuların türkçe konuşmaya çalışması beni benden aldı asdfafsds

Mesaj tarihi:
sinad said:

,

Gündüz gündüz beni mahvetti. Puan skalasının yetemeyeceği bir film olduğundan puanlama bile yapamıyorum. Mükemmeldi =)

yabancı dilde film oskarını aldı, kesinlikle polisiye sevenler izlesin

9/10
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...