Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Oha ben de yalnız diilmişim, sevindim bildiğin akjhsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kojiroh said: Oha ben de yalnız diilmişim, sevindim bildiğin akjhsdgsd yuh yanlız 10 yıldır sizde gelip kalırım ederim bi gün söylmedin lan böyle fobin olduğunu bildiğin içerledim amlfğpdoganm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 taş devrinden beri insanda olan bi içgüdü ya o, kapıya bakan açıda yatarız hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben gayet rahat yatarım uzaylıymış yaratıkmış uyurken vız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Nuri Bilge Ceylan'ın 2.filmi .. Anlatım,görsellik fena değil ama film sıkıcı 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 güzel film. sıkmadan izletiyor. sonu hakkında bir yorum kore filmi olsaydı sonu çok daha güzel bağlanırdı. amerikan filminden beklenecek bir klasik sonla bitiyor. ah ne kadar şaşırtıcı diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 khalad said: yuh yanlız 10 yıldır sizde gelip kalırım ederim bi gün söylmedin lan böyle fobin olduğunu bildiğin içerledim amlfğpdoganm O kadar korkuyodum yani düşün skjhflkajsfbnljksaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 BiTcH_oFBaT said: puan filan veremeyeceğim, çünkü puan olayına girebilecek bir film değil. daha çok belgesel gibi. Alaska Nome'da olan gerçek bir hikayeyi anlatıyor. fenaydı film. hele ki first kind, second kind, third kind and forth kind kısmı tüylerimi diken diken etti. filmde canlandırılan kadının çektiği gerçek görüntüleri içeriyor. bu gece uykum güzel geçecek :D film full uydurma uzgunum moralini bozmiyim ama tum film fake. gercekmis gibi yapan blair witch vb turde bir yapim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 dert değil o an etkiledi beni ya yeter bana :D 5 / 10 oda efektlerine. konsepte çok daha güzel bi hikaye uydurabilirlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 http://l.yimg.com/img.omg.yahoo.com/omg/us/img/79/6c/7522_5902097260.jpg 2-3 sahne dışında pek gülmedim. Çok kötü bir film değil ama Up ve Coraline bundan daha güzellerdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Morgan amcadan oyunculuk dersi..Güzel bir film 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 6.5 / 10 bir filmde zooey varsa 5 puanı direk alır. zaman zaman komikti, ama çok başarılı bir film değildi. Bağımsız filmleri sevmeme rağmen çok sevemedim ama genede izlenesi bir film. değişik duygular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://www.impawards.com/intl/uk/2009/posters/damned_united.jpg muhteşem muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Güzel bir yapım. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 faq about time travel http://img515.imageshack.us/img515/8490/faqabouttimetravelcover.jpg çok iyi ama çok kısa :( bi 80dakika daha olsa izlerim. öle diyim.. uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. it crowd'u da özlediğimi hissettim.. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bugün değil de dün izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1e/Freaky_friday_post.jpg Eglenceli bi filmdi. 10 uzerinden 7 verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 napae said: Bugün değil de dün izledim. bende 2 hafta önce fln ilk defa izlemiştim.Güzel filmdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 10. kez falan tekrar izledim bugun. dallas macindan onceki inch by inch gaz konusmasi gene beni aldi benden. tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 eğlenceli filmdi. 6.5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 eregorn2 said: http://www.slyflicks.com/images/reviews/the-boondock-saints-2.png 2/10 orjinalliğini kaybetmiş ne ağlamıştım şunun ilkinde be of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 İçinde güzel şeyler barındırmasa da film olarak güzeldi..Şiddetin dozu biraz kaçmış ama bildiğim kadarıyla filmde anlatılan konu gerçek bir olaydı. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 di said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1e/Freaky_friday_post.jpg Eglenceli bi filmdi. 10 uzerinden 7 verdim gitti. underachieved bir film bu kadar klişe bir konudan , sıkmadan izlenebilinen eylenceli bir film cıkarmalarına helal hatta HeLoL dedim. + lindsay lohan neydi ne olmuş argadaş diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar