Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 moriQ said: http://www.yetenekdusmani.com/uploads/2011/08/barbar-conan-2011.jpg meh yani işte kötü değil de çok iyi olabilirmiş spoiler olabilir ama olmayabilir de, ama yani ölümcül bi spoiler yok okuyun bence yani okumasanız bişey kaybetmezsiniz ama okursanız da filmi izlerken tadınız kaçmaz diye düşünüyorum yani bi plot twistten filan bahsetmedim öyle bişey yok ufak ufak eleştiriler var daha çok filmin konusuyla gidişatıyla ilgili pek bişey yok çok fazla tekrar vardı, böyle conan orda birilerini dövüyo, orda boss konumundaki eleman hoa! yapıyo, sonra gene conan'a dönüyoruz conan bişeyler dövüyo reröre, sonra gene boss'a dönüyoruz hoaa! yapıyo, la yeter. genel çekim yoktu bi de fazla özellikle dövüş sahnelerinde çok eksikliğini çektim paso milletin götüne sokmuşlar kamerayı ama kumdan fırlayan ajanlar iyiydi sevdim ama bi extended versiyonunu izlemek isterim mesela, çok bi aceleye gelmiş böyle bi de bazı yerlerde oyunculuk çok abartılıydı, epic bi his vermek için falan mı yapmışlar nedir anlamadım ama çok kopardı filmden o beni, ahah dedirtti güldürdü
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 2/10 O kadar anlamsız , o kadar gereksiz bir filmki anlatamam Kimseye tavsiye etmem
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0319061/ 10 üzerinden 15 falan veriyorum kendisine. izlediğim en iyi filmlerden. inanılmazdı. mutlaka izlemeli herkes.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 film afişi çok çerez filmdi, UMDUĞUMU BULAMADIM... hayır filmin sonu da o kadar beklenir bi son ki sonunu izleyip kapasaymışım olurmuş bi de başroldeki adamın burnu niye tüm film boyunca tıkalı onu anlamadımlan gene sıçmış imajlar.
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 mokoko said: http://www.imdb.com/title/tt0319061/ 10 üzerinden 15 falan veriyorum kendisine. izlediğim en iyi filmlerden. inanılmazdı. mutlaka izlemeli herkes. Ya tavsiyene uydum 2 saatim boşa geçti.. Ben mi anlamadım filmi arkadaş? imdb de 8 filan almış ya bi de.. alla alla
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Abi ekşide okuyorum da millet ağlamış filan film de alla allaaaa.. harbi ilk defa oluyor bana bu , bir filmden hiçbişey alamıyorum ama millet bayılıyor filme :(
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ispanyolca altyazıyla falan mı izledin
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 DUE DATE Resim koymaya kasamicam sıkıntı giderse editlerim artık. Fena değildi eğlencelik güzel film. 7/10 u falan hakeder.
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Fena film değildi..hande subaşı'ya katlanabilirim ve jet izlemek hoşuma gider diyorsanız gidiniz...senaryo olarak da çok ekstrem birşey beklemeyin..standart bir türk filminden iyi,genel olaraksa ortalama üstü bir film olmuş..ehh işte 6/10
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 qlrblrq said: Ağır ve bayık entel bi taşra filmi bekliyodum. Çok şükür ki öyle çıkmadı. 7/10 o ne demek la
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Revenge said: 6/10 Çalışıp çabaladıktan sonra herkes mühendis, doktor vs. olabilir ama bu pilotluk işi bambaşka birşey. Resmen üstün insanların işi bu, her zaman özenmişimdir. Savaş uçaklarına zaten aşırı ilgim var bu film benim için 8/10.
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Sparkcaster said: qlrblrq said: Ağır ve bayık entel bi taşra filmi bekliyodum. Çok şükür ki öyle çıkmadı. 7/10 o ne demek la Hani olur ya böyle kamera anca 15 dakikada bir oynar, karakter bişey demeden önce iki saat "ımfffh"lar.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Behzat C. dizisine baktim dün aksam güzelde begendim.
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 1982 versiyonunu izledim..hikaye,geçenlerde çıkan thing filminin bittiği yerden başlıyor..önce onu izleyip sonra bunu izleyince daha iyi oldu galiba...senaryodaki bağlantılar daha iyi anlaşılıyor..filme gelecek olursam 1982'ye göre gayet güzel bir film..germekten çok, bir action adventure oyunu izliyormuş hissi uyandırdı..güzel film 7.5/10
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 7.5 +1.5 önce öbürünü izleyip kar soğuğundan bıkman, neyi beklediğini bildiğinden gerilimi yakalayamaman ve 82 efekt eskiliği payını da ben koyuyorum. 9/10 FİX'D!!!
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bakın şimdi cok enteresan bişi ypıcaz üçgen biçiminde birbirmze takıcaz 1.buaya konan filmlerin altına 2 cümlelik konusunu ve türünü yazıcak 2.yazılan türe ve konuya göre filmler daha iyi seçilecek 2 saat aranmıyacak 3.sonra seçilen filmler, bünyeye uygun filmler, acıp izlenecek 4.xunn
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bence 6/10 film kötü. çünkü krizi vallahi biz çıkarmadık biz de en sonunda farkettik abi :(((( teması işleniyor. SİYONİSLERİN OYUNA GELMEYİN
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Heheh ben aaa demek böyleymiş düşüncelerine girmedim hiç. Film dediğin gibi o mesajda ama o hiyerarşik oyunlar falan iyiydi. Ondan 8 verdim zaten. :P
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 senin imzanı sevsinler abisi sdfsdf
Öne çıkan mesajlar