küheylan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 http://www.vizyonperdesi.com/afisler/bornova-bornova.jpg 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 http://www.cinemablend.com/images/news/25107/_1307510058.jpg güzeldi baya. eğlenceli bi filmdi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 SNA1L said: 8/10 Abooo bu neymis mukemmel, muzikler crazyyyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 tiplere hasta kalmıştım bu filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 zombi filmi izleyelim dedik.en iyi zombi filmlerini arattık.bi kaç sitede bu filmi gördük ve izleyelim dedik.masumca başladı her şey.aman ya ne pis bi filmmiş, çok ta saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 7/10, Bu kadın hiç yaşlanmaz mı ya arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 nicole teyze kütür kütür ama film güzel mi ya. ne bilim imdb 5 verince izlemek istemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bu film izlenir mi ya imdb 5 vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Red said: nicole teyze kütür kütür ama film güzel mi ya. ne bilim imdb 5 verince izlemek istemedim sdf Sparkcaster said: bu film izlenir mi ya imdb 5 vermiş beyler ben bu filmi izledim. biraz yönetmenin hatırına, biraz da nic cage acaba HALA MI KÖTÜ diye. standart rehineli hırsızlı film işte. akıl dolu 10/10 film çıkamıyor konudan zaten. 6 verdim ben. nic cage'i hiç sebep yokken severim, sempatik bulurum olanca kötü filmine rağmen ama yani artık gülmek için izleyeceksiniz. karakterine bu kadar ters bi oyuncu olamaz. ha sonuna kadar izletiyor ama sonu da ayrı komedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 eliniz kaşınıyodur işte, ne indirsek diye düşünürken pırıl pırıl rip her yerde dönüp duruyor falan. boş vaktiniz varsa izleyin ama izleyecek daha iyi filmleriniz varsa sallamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Valla film klasik bir konuda ama sonuna kadar izlettiriyor kendini sonu da ayrı bir olay zaten. Sırf Nicole için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 http://img862.imageshack.us/img862/4626/burnafterreading.jpg Bunun kadar ilginç bi film olamazdı herhalde. Kadro iyi diye izledim ama, filmin anlayamıyorum ya, o kadar ilginçti yani. Hani gülsem mi, kussam mı bilemedim dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Bence çok leş bir filmdi..söyle rahatla sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ben hiç sevmemiştim açıkcası. seven de niye sever bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Myshkin said: seven de niye sever bilmiyorum eşcinsellik gibi bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu filmi seven gaydir dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ben bu filmi sevdim ve gay değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Revenge said: bu filmi seven gaydir dedi yoo demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 gaydırıguppak cemile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Du Shen 7/10 Du Shen 2 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Güzeldi,beyazperdeye yakışmış film..cansu dere bile filmin havasını bozamamış :) bir başyapıt değil ama izlerken iyi zaman geçiriyorsunuz,biz çok güldük..yalnız behzatın abisi şevkete çok az yer vermişler senaryoda o olmamış..onun haricinde,ufak tefek şeyler dışında bildiin behzatç kalitesinde 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 5/10 zaman kaybı. Karakterler fena değil, Efektler eh ama hikaye işlenişi berbat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Beğendiğin bir kitabın filmini izlerken tam olarka hayalindeki gibi olmadığı için hayal kırıklığı yaşayabilir bir insan. ama arkadaş bu ne ya ne biçim oyuncu seçimidir bu gözlerim kör olaydı da izlemeyeydim ya, raftan kitabı alıp yakasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 korkma, yenisi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 iyi mi ktöü mü demek istemiş anlamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar