fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Horrible Bosses 6 izlemezseniz bişey kaybetmezsiniz, izlerseniz gülersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bitirebildim sonunda. Allah belasını versin lars von trier'in. http://4.bp.blogspot.com/-UbXf2xyuPl4/Tfd0wE48cgI/AAAAAAAAAOU/6xv7530vXqU/s1600/Dancer+in+the+Dark+%25282000%2529.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Dün Mucizeyi Kadınlar Yaratır'ı izledim eşimle. Film çalışan,evli ve çocuklu kadının kent yaşamını mizahi açıdan izleyiciye sunuyor.Sarah Jessica Parker her zaman ki gibi çirkin ama her zaman ki gibi çirkinliğini mimikleri,jestleri ve tatlı dili ile çekiciliğe çeviriyor. 10 üzerinden 7 verdim. Evvel gün Killer Elite'i izledim.Artık iyice yaşlanmış olan Robert D.Niro,her nedense oynadığı rollere acaip yakıştırdığım Jason Statham ve Clive Owen'dan gerçekten iyi bir aksiyon film.Filmin konusu da aktarıldığına göre gerçek bir hikayeden alınmış.Canı çok sıkkın olan,kesinlikle düşünmeden,kafayı yormadan 2 saate yakın oturup film izlemek isteyen aksiyon severler kesinlikle filmi beğenecekler.İlk yarısı bence biraz daha hareketli olan film genel olarak dandik filmlerin olduğu vizyonda izlenilebilecek birkaç filmden birisi bence. 10 üzerinden 7 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 DIE WELLE 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 http://www.filmseyir.com/filmseyir/yako_2258.jpg 10/10 youtube da 10 parça olarak koymuşlar. efsane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cerebralis said: DIE WELLE 8 örtmenler için sakıncalı filmlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bugün bişi seyretmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Midnight in Paris http://cornwallfreenews.com/wp-content/uploads/2011/07/Midnight-in-paris.jpg 7/10 komsunun tavugu komsuya kaz gorunur filmi, keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 xaty said: cerebralis said: DIE WELLE 8 örtmenler için sakıncalı filmlerden tam tersi izlenmesi gerekenlerden=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 waking life http://beneaththeground.org/btgonline/08/btgagustos/files/img/wl0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 waking lifeı izlediysen derin derin nefes al bi su falan iç=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 para biriktirmeye başladım ben şu anda ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 The Fountain'ı izledim. Adan naapmış laaaan. Puan falan veremem abi ben bu filme, öyle puan verilecek bişey değil bence. hayal gücüne hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://twitchfilm.com/reviews/SoulKitchen.jpg soul kitchen 10/10 inanılmaz hoşuma gitti. kesinlikle tavsiye ederim mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 cerebralis said: waking lifeı izlediysen derin derin nefes al bi su falan iç=) Evet, o derece pretentious ötesi çöp bir yapım çünkü. Hipster duşu almaktan farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bayık ya waking life bişey katmıyo insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mr_Hand said: The Fountain'ı izledim. Adan naapmış laaaan. Puan falan veremem abi ben bu filme, öyle puan verilecek bişey değil bence. hayal gücüne hayran kaldım. Fountain sevenleri gizli yer altı sığınağımda biriktiriyorum, ilgilenirsen özel mesaj lütfen. ''Falling Down'ı izledim, beğendim 8 verdim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://www.5minutesformom.com/wp-content/uploads/2011/09/TLK3D-Theatrical-Poster.jpg iyiydi ya. super nostalji oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 MADBOY said: cerebralis said: waking lifeı izlediysen derin derin nefes al bi su falan iç=) Evet, o derece pretentious ötesi çöp bir yapım çünkü. Hipster duşu almaktan farksız. 1 sahnesi cok efsane, başka imba bi filmdeo sahne kullanılıp daha imba yapılsaymış. gerisi yok ama filmin cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya bence o kadar da kötü diildi be.farklı animasyoncuların falan el atmış olması vs.bikaç sahnede de güzel dialoglar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Resimler yalan olunca ne cirkin olmus topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Daesu said: MADBOY said: cerebralis said: waking lifeı izlediysen derin derin nefes al bi su falan iç=) Evet, o derece pretentious ötesi çöp bir yapım çünkü. Hipster duşu almaktan farksız. 1 sahnesi cok efsane, başka imba bi filmdeo sahne kullanılıp daha imba yapılsaymış. gerisi yok ama filmin cidden Hangi sahne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 MADBOY said: Daesu said: MADBOY said: cerebralis said: waking lifeı izlediysen derin derin nefes al bi su falan iç=) Evet, o derece pretentious ötesi çöp bir yapım çünkü. Hipster duşu almaktan farksız. 1 sahnesi cok efsane, başka imba bi filmdeo sahne kullanılıp daha imba yapılsaymış. gerisi yok ama filmin cidden Hangi sahne? arabanın kapısını tutarken yukarı çekildigi sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar