Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 http://www.lookpic.com/files/vicky_cristina_barcelona.jpg bunu izledim, eğlenceliydi, hoş vakit geçirtti, güldürürken düşündürdü, kan dolaşımımı arttırdı, endorfin salgılattı. bazı yerlerde "boku çıktı ayol" dediysem de "filmdir....." dedim geçtim, sonunu getirdim. puanlama yapmıyim kıllık olsun. hem ne haddime film puanlamak. zaten zevk renk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 7.5 civarı, i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Xenocide said: Total Recall geçen gün TV'de görmüştüm sonra farkettimki ben bu filmi çok küçükken izledim ve hikayesiyle ilgili nerdeyse hiçbirşey bilmiyorum. o yüzden tekrar izledim. negzel film yahu 7/10 , değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 "Largo Winch" 6.5/10 izlicek bir şey bulamıyorsanız deneyin derim gizemli bir cinayete kurban giden bir multimilyoner adamın evlatlık oğlunun cinayeti araştırmasıyla ilgili çizgi romandan uyarlaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 7/10 başları çok güzeldi, sonra monotona bağladı biraz. Birde çok uzun film, izlerken bıktırabiliyor yer yer ama mutlaka seyredilmesi gerek bence. Birde nikita adlı kızımız müthiş oynamış, dikkatlerden kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Dönüş - 1972 Türkan Şoray - Kadir İnanır - Bilal İnci [IMG=http://img221.imageshack.us/img221/5563/72donus1bd2.jpg][/IMG][IMG=http://img221.imageshack.us/img221/72donus1bd2.jpg/1/w350.png][/IMG] Türkan Şoray'ın belkide en iyi filmi diyebilirim. İlk yönetmenlik deneyimide olmasıda filmin ilgiç bi ayrıntısı. Özellikle filmin final sahnesi, her seyredişimde beni benden almaktadır. Bunun dışında Bilal incinin oyunculuğuna da dikkatinizi çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Fast & Furious (2009) guseldi ya vin diesel i seviyorum zaten oyunculuğu karizma adam yakışıyo böyle filmlere. senaryoda eh işte iyiydi, ama diğer FF lere göre araba sahneleri çok azdı. neyse 5 gelirse artık mokunu çıkarsınlar plx. 7.5/10 Coupling s01e01 uzunca bi aradan sonra coupling i indirip tekrar izleyim dedim, süper bi dizi yaw, jeff ilk bölümden çatlattı :) 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Dragonball: Evolution Film oldukca guzel basladi, neden 4 almiski imdb'den diye dusunurken orjinal senaryoya pek bagli kalinmadigini ve butceden kisalim derken herseyi cakma yaptiklarini farkettim. Uzadikca uzamasi ve kameranin aci bile degistirmemesi gereken dovus sahneleri cok kisaydi ve hic birsey anlasilmadi. Yine de dragonball fan'i olmamdan oturu biraz da torpille 5/10 veriyorum. edit : Ah ama Chi-Chi'ye hasta oldum gercekten. Her sahnesinde yedim bitirdim hatunu gozlerimle oyle boyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 goku'nun saçları harbi çok gzl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ilk yarım saatin sonunda tam kapatacaktımki birden sardı o andan sonra sonuna kadar izledim fena değil.. john malkovich çok iyiydi. 71/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ekşın sahneleri güzel olsa da filmdeki mantık hatası taa afişe kadar vurmuş adamlar milyonlarca yıl önceden planlıyolar, bağışıklık sistemini akıl edemiyolar ha? afişte bile yazıyo "they're already here" diye, ee bu adamlar önceden geldilerse bu adamlar dünyada nasıl bi canlılık gelişmesi falan var anlarlar en azından tahmin ederler ne olacak, direk lönk diye dalmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 mükemmel bi film, jim carreynin yıllar önce oynadığı film bile beni kendisine bi kere daha hayran bırakmaya yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 zaman zaman sıktığı da oldu, ama iki ünlü aktörün şahane oyunculuğu ve final ile filme 7,5/10 veriyorum. İzleme fırsatı bulursanız kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 diğer resimler not: o beyaz renkli yazılar falan filmin içinden.. Stranger than Fiction / Lütfen beni öldürme On yıl süren zahmetli bir çalışmadan sonra, romancı Karen Eiffel en son ve muhtemelen en iyi kitabını tamamlamak üzeredir. Önündeki tek sorun, ana karakteri Harold Crick’i nasıl öldüreceğini bulmaktır. Harold Crick’in gerçek hayatta yaşadığını ve bir anda yazdığı sözcüklerden haberdar olduğunu bilmemektedir. Şaşkına dönen ve direnç gösteren Harold, yazarın aklındakileri duyup romanın (ve kendi) sonunu değiştirmek için bir yol bulması gerektiğini anladığında, kurgu ve gerçek birbirine girer. 7.5/10 türünde tek.. çok hoş bir film. buna birazcık benzeyen ama aşırı şekilde farklı olan yine ters yüz var mesela. eğlencelik bir film, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 http://www.impawards.com/2003/posters/last_samurai_ver8.jpg hikaye gercek bir olaydan esinti ise 9/10 degilse 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Zombiler ile toşbik geçen iki filmle karşınızdayım. Birincisi; Dead Snow. Notum: 7.5/10 İkincisi; Brain Dead. Notum: 7.5/10 Şpoiler vermeyeceğim, ama iki filmde de Ali Sami dediğim yerler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://sinemaseyret.turkblog.com/public/blogs/sinemaseyret/2009/04/22/spirit-poster.jpg 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Next (Nicolas Cage, Jessica Biel, Julianne Moore) http://i151.photobucket.com/albums/s150/LisaMarieRobinson_2007/Next_2.jpg?t=1248857696 7/10 Klasik bir senaryo ama action iyi. Çok hoş sahneler var. Araya ormantik de serpiştirmişler. Jessica Biel apla maşallah zaten. Sıkmadan izletiyor. Özellikle başlangıcı çok hoşuma gitti. Bazı action filmlerinde olduğu gibi action görmek için yarım saat beklemeniz gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 3 saat kadar sürdü ama deydi, keşke normal halini hiç izlememiş olsaydımda ilk kez bu şekilde izliyo olsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Güneşin Oğlu - Haluk Bilginer Özgü Namal vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 American Psycho 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 http://i710.photobucket.com/albums/ww102/indivx/i_love_you_man_movie_poster.jpg 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aa lilininki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 http://filmswords.com/images/arn/arn_poster_eng.jpg Arn - The Knight Templar 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ilk terminator'u izledim. o bi çift kırmızı gözden çok korkardım o zaman, yine korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar