xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Daesu said: koreden gelsin güzel bir polisiye, amerikan polisiyelerini sevenlere biraz agır gelebilir işleniş. sonu iç burkuyor açıkcası birde hayatımda gördügüm en güzel 2 tekmeyi bu filmde gördümMemories of Murder Abi o tekmelere büzüldüm ben buradan. Bide sonu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 goldbären said: mascio said: burtonesk said: Esnaf said: böyle bir film olamaz. koreliler film yapıyor dünyanın geri kalanı eline kamerayı alıp oynuyor, bu filmle kafamdaki bu fikir kesinleşti. koreliler daha iyisini yapana kadar en iyisi bu şimdilik. hakikaten uzun. kusursuz. 720p izledim, aynen öyle izleyin izleyebilyiorsanız. bugün izledim tesadüf, o kadar abartı değilde, güzel film işte eh. bir dolu saçmalık var filmde ama hakikaten görselleri için bile minimum 7 alır. maksimum da 7 alır ama yani öyle düşünün işte. piramite doğru giderken 7.5 verdim diyeyim. güzel film ama şaheser değil. Burto tam bir hype manyagı, kesin birazcık kötü dediginden. /flamebait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 7thBreath said: progamer said: http://hwcdn.themoviedb.org/posters/9c8/4c6794aa5e73d63c860009c8/the-town-original.jpg güzel filmdi ama hikaye olarak "heat"' e acayip benziyordu, hatta filmin bi sahnesinde televizyonda " heat " filminden bi sahne vardı. dun aksam seyrettim ben baya begendim filmi 7/10 benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 xunn said: goldbären said: mascio said: burtonesk said: Esnaf said: böyle bir film olamaz. koreliler film yapıyor dünyanın geri kalanı eline kamerayı alıp oynuyor, bu filmle kafamdaki bu fikir kesinleşti. koreliler daha iyisini yapana kadar en iyisi bu şimdilik. hakikaten uzun. kusursuz. 720p izledim, aynen öyle izleyin izleyebilyiorsanız. bugün izledim tesadüf, o kadar abartı değilde, güzel film işte eh. bir dolu saçmalık var filmde ama hakikaten görselleri için bile minimum 7 alır. maksimum da 7 alır ama yani öyle düşünün işte. piramite doğru giderken 7.5 verdim diyeyim. güzel film ama şaheser değil. Burto tam bir hype manyagı, kesin birazcık kötü dediginden. /flamebait. min-sik choi harika bir oyuncu ya http://www.cinemastrikesback.com/news/reviews/sflv10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 öyle ya orada da iyiymiş adam. korenin sapık şener şeni falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ortalama üstü bir Matt Damon filmi.. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 burtonesk said: http://3.bp.blogspot.com/_pZV8HftznF8/S7UAYMkvD4I/AAAAAAAAADI/EHpA9mUvyig/s1600/madeo.jpg ma-deo/mother kadının oğlu bir cinayete karışıyor ve kadın bunun üzerine oğlunu aklamaya çalışıyor. girizgahı baya uzun ama yılmayın, izleyin çünkü birden temposu artıyor. gerilim, bazı bazı komiklik ve şakalar, sürekli merak uyandırıcı olaylar dizisi falan filan. izlediğim en ilginç filmlerden oldu. korenin süper kadın oyuncuları da varmış meğer. izlemediysen sana şiddetle tavsiye ediyorum i'm a cyborg but that's ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 izlemem mi çok tatlıydı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 o zaman bunu izle =P Kim Ki-duk'dan bin-jip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sdfa o da çok iyi, tekrar belki izlerim bi ara. bu arada boş geçmeyeyim bugün 98809. kez izledim http://www.delusionrealm.com/index/wp-content/uploads/2010/02/The-English-Patient-1996.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Harika, Harika, Harika, Harika, Harika, Harika, Harika,Harika,Harika, Harika, Harika,Harika, Harika, izlediğim en komik film buydu ömrüm boyunca. 100 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 1 puanı nerden kırdın? troll değil cidden merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kendi puanlamam öyle :) 10/10 u duygusal yaklastıgım hayran oldugum bikaç filme veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 7 / 10 sonu çok belliydi. Bu arada kore filmleri herkesin bir dönemini içine çeker :p bin-jip bence en kralı o filmlerden. Kim ki duk'un Time' ını da şiddetle tavsiye ediyorum. Film bittiğinde zaman algın alt üst oluyor. The Game var mesela, o da fenaydı. Çok film var aslında güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yukarlarda bir sürü süper efsane şöyle güzel diye verilmiş kore filmi falan varda birileri şunların ingilizce ismini yazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 e hepsinin adları yazıyor zaten?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 son bikaç sayfadakilerde yazıyor evet.bi ara niyetlendiydim izliyim şu kore sinemasını diye isimleri bulamadım resimler koreceydi sırf :) ama şöyle en iyilerden bi tavsiye verin kore sinemasına yeni başlıyan neyle başlamalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 my sassy girl ile başlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sinemada turist filmini izledim.çok kötü lan.angelinada acayip zayıf kilo alsın biraz one öyle kemik torbasını dönmüş iğrendim kadından. bide kore filmi denmiş kore filmi denince akla ilk oldboy ve my sassy girl gelir izlemediysen kesin izle.özellikle oldboy u kesin ama kesin izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 auschwitz teki yahudiler olmeyi bekledikleri sirada tanriyi yargilamaya karar verirler ve kaldiklari barinakta kucuk bir mahkeme kurarlar. inanan ve inanmayan kisilerin goruslerini paylastigi hos bir film . "where is your god now?" sorulari havada ucusuyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 http://www.digitalbanshee.com/film_images/films/YouthInRevolt.jpg guzeldi baya hoşuma gitti. ayrıca buscemi abiye saygılar http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/105/1053371/youth-in-revolt-20091209071006632_640w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Geç oldu iyi oldu. Çok iyi bir filmmiş. Başarılı, eğlenceli ve sürükleyici bir animasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar