Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 optimizasyon acayip kötü ya 8600gt var 1280x1024 te herşey kapalı herşey low 20 fps alıyorum kontrollere bişi demiyorum bile 10/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ben deneyemedim henüz, bu akşam inşallah. Bu devirde bu kadar beklenen oyunu sadece 4.5GB görmek midemi bulandırmıştı zaten, yorumlar da o yönde malesef :) Flassh said: 10/3 O dediğin 3/10. Tebrik diil, tevkiftir o. Gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 tüm olayın gölge konsepti üzerine kurulmuş olması oyunu çok sığ yapmış yani ne bileyim.. ama 3 de verilmez afedersin. Violette'den de hoşlandım bu arada 8-) haaah, şimdi belli oldu ama harbi harbi green beret ile fps oynuyorum gibi sürekli onun arkasından dal şurda nöbet gezen askeri bekle süre tut bıçakla indir olayı var. ama ışık olayında geldikleri nokta güzel baya, mesela karanlık bir oda da camdan giren küçük bir ışık hüzmesinden geçersek stealth yalan oluyor fln. ama animasyonlar eksik baya, yere adam bırakma hep aynı, merdivenden çıkma gibi şeyleride direkt kesmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Flassh said: optimizasyon acayip kötü ya 8600gt var 1280x1024 te herşey kapalı herşey low 20 fps alıyorum kontrollere bişi demiyorum bile 10/3 bendede aynı kart var herşey full 1024 gayet akıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 öff ya bozuk çıktı indirdiğim iso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Oyun güzel bence, özellikle seslendirmeler ve hikaye çok hoşuma gitti. Oyun karanlıkta bekle, zamanı gelince öldür olacak tabiki. Değişik yollardan geçebilmek bölümleri hoş olmuş. Bir de save sistemi bu kadar berbat olmasa başucu oyunlarımdan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 zlorwf said: Oyun karanlıkta bekle, zamanı gelince öldür olacak tabiki. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Velvet "Assassin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 aslında soruya ekliyecektim assassin dediğimiz kavram bu mudur? diye ama sonrada sildim.. assassin için sadece "karanlıkta bekle ve öldür" dersek çok saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Assassin'i o kadar darlatamayız tabiki, ancak, oyun karanlık bir 2. dünya savaşı döneminde geçtiği için daha çok hareket abes kaçardı. Kızın mantığı başta açıklanıyor zaten, "take no prisoners", o yüzden bayıltmadır bağlamadır yok. Merdiven çıkma ve kapı açmadaki ışınlanmalar benim de hoşuma gitmedi ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 razzRaziel said: zlorwf said: Oyun karanlıkta bekle, zamanı gelince öldür olacak tabiki. neden? abi öbür türlüsü komando çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hitan kadar oyuncaklı metodlar olmalıydı en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Aslında her bölgede, elemanları temizlemek için bir sürü alternatif var. Elektrik, radyo, ıslık, morfin, gaz maskeniz varsa gaz, patlayıcı, silahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 çok boş geldi bana da oyun, bakalım biraz daha oynayayım yorumumu yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 cok cilgin sistemim olmasa da, son cikan oyunlari minimum ayarlarla oynayabiliyodum guzel fpslerle. bunda 1 fps bile alamiyorum. insan optimize eder biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 2,5 sene önce aldığım sistem ile diğerleri gibi bunu da 1680*1050 full(aa dahil) oynuyorum, saygılar.. sdsaffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 -2 fps ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 stealth oyunu oldugu için indirirken bi heycanlandım ama Assassin's Creed bitirmiş bi kişi olarak bu oyunun pek başarılı oldugu söyliyemem .. akıp süreklemedi o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bitti, dewamı gelir öle bitti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Kane&Lynch said: stealth oyunu oldugu için indirirken bi heycanlandım ama Assassin's Creed bitirmiş bi kişi olarak bu oyunun pek başarılı oldugu söyliyemem .. akıp süreklemedi o kadar Assassin's Creed bundan iyi de değil, "stealth oyunu" da değil. Splinter Cell desen anlarım da Creed bildiğin arcade oyun yani. Konseptin güzelliği, fikrin orjinalliği, grafikler falan 2-3 saat idare ediyor da, sonra aynı görevleri sadece silahlar birazcık değişerek 50 kere yapmaya dönüyor oyun tamamen. Savaş sistemi de rezalet Creed'in, yine aynı şekilde efektleri şusu busu zevkli önce, ama bir süre sonra düşmanların mutlaka tek tek geldiği Cüneyt Arkın dövüşleri de sıkıntı veriyor, hele hidden blade ile counter etmeye alışınca. Kıyaslanacak oyun Creed değil yani, Creed ile anca Mirror's Edge kıyaslanır, bu oyun Splinter Cell/MGS'yle aynı kefede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Çok bayık oyun abi ya. Hatunu ön planda tutalım diye içine etmişler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Baggio said: Kıyaslanacak oyun Creed değil yani, Creed ile anca Mirror's Edge kıyaslanır, bu oyun Splinter Cell/MGS'yle aynı kefede. tarz olarak diyosun sanırım, yoksa iki serinin de tırnağı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fede said: özellikle popo üzerinde çok fazla çalışmışlar. bana sanki oyun popodan ibaret gibi geldi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Revangelis said: Baggio said: Kıyaslanacak oyun Creed değil yani, Creed ile anca Mirror's Edge kıyaslanır, bu oyun Splinter Cell/MGS'yle aynı kefede. tarz olarak diyosun sanırım, yoksa iki serinin de tırnağı olamaz. Tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sonunda oynadım da, 3 asker öldürdüm, kapattım, silmeyi de düşünmüyor değilim. Fazla "konsol" olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar