Chewy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Cuma günü sunum yapıcam bu konu hakkında.Google'a baktım çok akademik şeyler var.Sizlerin kullandığı şeyleri duymak istedim :) Varsa eğer dil öğrenirken strajileriniz duymak istiyorumm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ben kitap okuyarak öğreniyorum hızlı ve kelimelere önem göstermeyen bir dilblgisi kursundan sonra. Direk roman okuyorum yani. İngilizce'yi öyle öğrenmiştim, şimdi İtalyanca'yı öyle öğreniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Dil dile değmeden dil öğrenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Film izlemek ve müzik dinlemek mükemmel bir yöntem.Ben öyle çok geliştirdim ingilizcemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ben müzikle öğrenemiyorum nedense.Sözleri yakalayamıyorum ama altyazı film izlemek , kitap okumak ve aynı zamanda da chat yapmak.Bence çok faydalı. Benim okulda gördüğüm ing bana yeterli gelmemişti bu şekilde ilerlettim. Ayrıca internetten bulduğum italyanca dil setiylede italyanca mı geliştirdim. İnternet dil öğrenmek isteyene gerçekten çok fazla şey veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ingilizce egitim. Fizik dersini ingilizce al, catir catir ogrenirsin. Sorun ingilizce ogrenmeye calismayi birakip dili kullanmak... Ben opendoors'la ingilizce ogrenen gormedim, gorecegimi de sanmam. Ama siz dil ogrenmeyi "amac"liktan kurtarip, onun sizin icin bir arac oldugunu kavradiginizda zaten kuralmis, bilmem neymis, bunlarin yalan oldugunu, esas olanin sizin isinizi yapmak oldugunu anlarsiniz. Zaten yaparkende bu dili kullanmak, sizin artik o dilde dusunmenizi saglayacaktir. Onemli olan da budur. Gerisi kendinizi Chinese Room testine koymaktan farksizdir. Alin elinize dijital sozluk, hababam cevirttirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 I can, You can, What can you do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Hatırlıyorum o şarkıyı. Hazırlıktayken deli gibi söylerdik, hoca sinir olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 dili kullanma amacina gore siniflandirmali bisey yapabilirsin, genel icin kitap okumak, gunluk konusmalar icin dizi-film izlemek, teknik icin konuyla ilgili makaleler okumak tarzi seyler olabilir. sonucta hepsinde okumak, dinlemek ve konusmak onemli, bir de yazip, yazdiklarini okutabilicegin biri varsa super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 dilin hangi parcasini ogreniceksin, okuma yazma konusma dinleme ? bi cok siir gibi yazan adam yurtdisina cikinca kekeliyor, konusma olayi tamamen pratik, yurtdisina cikmadan onu ilerletmen zor (ya da dilini surekli kullanacagin bi alan) okuma yazma kitaplara bakiyo aslinda, kitap dergi bisi okuman lazim.. dinleme icin film super, ama filmleri altyazisiz izlemen lazim en sagliklisi icin, ilk zamanlar hic bisi anlamazsin ama bir sure sonra alisacaksin, abi hic bisi anlamiyorum falan deme dinledikce cozulcek.. beyin oraya konsantre oluyo cunku, altyazili okumana yardimci olur, dinlemeye cok degil cunku beyin okumaya konsantre oluyo o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bu listening konusunu bi ben beceremedim. filmlerde ana konuyu fln anlıyorsunda ufak şeyler hep kaçıyor aradan bide cnn bloomberg gibi kanallarda anlatılanların %60ını anca anlıyorumdur. bbc den bi halt anlamiom zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 aquila said: I can, You can, What can you do? Ahahaha ozmo xDD Ne izlerdim bende öğrenme setleri çantası kutusu dergileri fln duruyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Online oyun oynayıp, uluslararası bir klana gireceksin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ya benim de FR ogrenmem lazim. Setler de indirdim netten de timing sorunum var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ne oldu 67 yi tutturamadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Prawler said: Ya benim de FR ogrenmem lazim. Setler de indirdim netten de timing sorunum var sadece. setle netle öğrenilcek bişey değil fransızca (hoş hiç bir dil öyle değildir heralde, var mı baba yiğit kendim öğrendim ben diyen? (aklıma havaalanında yaşayan adamın filmi geldi, neydi onun adı yahu? tom hanks vardı..)) 3-5 kelime öğrencem yeter, bilgim olsun fikrim olsun diyosan orası başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ben frp tarzi (KOTOR)oyunlar oyniyarak, kitap okuyarak, ve televizyon izliyerek ogrendim. Ozellikle Kotorda herturlu konusmayi dinlemek gibi takintim oldugumdan aksanimi nerdeyse 0 ladim. Suan yurt disinda okuyorum cokda akici konusuyorum... Gerci benim dil ogrenmeye yetenegim var birazda ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Rosetta stone isimli bir program var buradaki fransızca hocam verdi bize. oldukça güzel bişey. hani yanıltmayayım diye biraz sağdan soldan bakındım kötü diyen yok (ben sadece level 1 in belli bir kısmında takıldım. tam bilmiyorum yani) hatta baya baya övmüşler. ekşi den de bakabilirsiniz (herifler baya övmüş lan, gidince bi bakem) resmi sitesi ahanda burası da artık gerisini siz bilirsiniz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ben rosetta stone la italyanca öğrendim. Şu anda okuyorum yazıyorum intermediate seviyesinde. Çok güzel program. Ama kelimeleri araştırmanız gerek sadece programa bırakmayacaksın kendini. Tell me more var sonra livemocha.com ve busuu.com var bu sitelerdende faydalanabilinir. Ya internette çok iyi dil öğrenirsin azimli olunca. Bide yabancı birini bul voice chat yap pratikte yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 yasadışı yollardan indirebiliyor muyuz bu içerikleri peki? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Eskiden oinkte hep olurdu rosettalar ama artık nerden bulunur bilinmez. Banada aslında ingilizcesi lazım,adam gibi paper okuyabilecek seviyeye gelmem lazım ingilizcede bir an önce,link varsa özelden alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Rosetta ların butun dilleri var nette .ben indirmiştim de external hdd patladı .. tekrar bulabilirm belki merak eden OM atsın bulursam haber veririm. büyük ihtimal rs.com bulurum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ok gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 rosetta isteyen bana öm atsın link vereyim. install crack vs gereksiz, mount and run tarzı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yav said: Prawler said: Ya benim de FR ogrenmem lazim. Setler de indirdim netten de timing sorunum var sadece. setle netle öğrenilcek bişey değil fransızca (hoş hiç bir dil öyle değildir heralde, var mı baba yiğit kendim öğrendim ben diyen? (aklıma havaalanında yaşayan adamın filmi geldi, neydi onun adı yahu? tom hanks vardı..)) 3-5 kelime öğrencem yeter, bilgim olsun fikrim olsun diyosan orası başka tabi. The Terminal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar