Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe selçukla anlaştı!

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

fizban said:
selçuk iyi bir yedek aslında.. kalması iyi, kadro derinligi güzel birşey.

Yedek kalsa haklısın güzel yedek ama adam her maç ilk 11'de. Oynadığı yerde öyle bir yer ki salak her maç mutlaka 3 4 topta patlıyor, gol olması önemli değil de kalbimize yazık. Zaten Edu gibi bir gol kralımız mevcut, Selçuk'a ne gerek yav. Hele geriye gelip oyun kurmak için topu aldığındaki anlık mallıkları yok mu! Allahım sana geliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk iyi bir yedek.

Özellikle yedek oyuncusu olmayan fenerin böyle bi adamı da göndermesi kötü olurdu. Mantıklı iş yapmışlar. Sadece 11 adamla gidilmeyeceğini anladı yönetim nihayet.

Ha ama Selçuk iyi bir yedek diyoruz, o halde Selçuk'un önünde 11 çıkacak bi adam lazım o bölgeye. Eskiden Aurelio'ydu o artık yok. Josico'yu mu koyacan Maldonado'yu mu? Mecbur Selçuk oynuyo işte. Selçuk'u yedeğe çekip diğer ikisini yollayıp adam gibi 2 ortasaha ya da 1 defansif orta saha - 1 kanat şart fenere.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
adamınbiri said:
hojdonkun olduğu sene
ilk maç
istanbulspor maçı
kadıköyde
istanbulspor 3 gol attı
golleri hatırlamıyorum kim attı ama asistler dün gibi aklımda
selçuk
selçuk
selçuk

Bi tanesi Saidou'dandı sanırım 30-35 metreden deli gibi aşırtma vurmuştu kontratakta.

Fenerbahçe'de Enke kaledeydi. o maçtan sonra gönderilmişti. Almanya'ya geri döndü yılın en iyi kalecisi seçildi =) Fb de tarihe geçmişti en az oynayan yabancı futbolcu olarak. 1 maça çıkmıştı sadece =)
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk Beşiktaş'a gelsin sevinirim. Adamın maçlarda ne kadar faydalı olduğunu göremiyomusunuz? Selçuk türk ön liberolar içinde Mehmet Topal'dan sonra en iyi kesicidir bence. Belki oyun kurma konusunda yetenekleri kısıtlı olabilir ama yanına iyi top yapan adamlarla bu açığı kapatılır. De Rossi yi filan almadıkça selçuğu yollamanın bir anlamı yok.

başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim;

Birgün Beşiktaş maçındayım maç rahatlamış Beşiktaş'ın yeniceği garanti , yanımda bir amca var sonradan öğrendim kendisi eskiden Beşiktaş alt yapısından sorumlu hatta az bir süre teknik direktörlük yapmış birisi adını hatırlayamıorum şuan. O bana şunu demişti , bir futbol takımının hep iyi oyunculardan kurulması gerekmez , saha içinde hocanın istediği bazı oyuncular vardır dedi. Mesela 1 tane pislik oyuncu , 1 tane lider oyuncu filan istermiş hoca takımına. Belkide selçuğun senelerdir oynamasında onda bizim göremediğimiz özel bir durum var. neyse aklıma geldi anlatıyım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk Beşiktaş'a giderse sevinirim. Zaten Beşiktaş Fenerbahçe'nin Paf takımı oldu artık bin tane adam aldınız, selçuku da alın bitsin nasıl rahatlarım anlatamam. Hatta Deniz Barış'ı da alın nolur mümkünse, bedelsiz verelim. Adam gene ilk 11'e girip dangozluklar yapabilir tırsıyorum. Bir anda bitiveriyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi allah için, Selçuk olsa nolur kadroda olmasa ne olur? Josico, Maldonado diyeceksiniz biliyorum da ben ne yapabilirim, kötüleri mi savunayım. Selçuk, alır geriden topu, o kadar kendine güvensizdir ki, orta sahayı geçtiği an kaptırır, hop 3 e 3 atak yeriz. Her maç en az 3 4 kere bunu yapar. Bunu geçtim, faul yapmayı bilmeyen bir adam, kazma gibi faul yapıp bir de gülerek ayağa kalkar falan. Fenerbahçe'ye yakışmayan bir odun bence. İsterse 11 kişi olsun kadromuz, Selçuksuz oyun, onunla olan oyundan daha az tehlikeli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...