progamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 9 takes place in a world parallel to our own, in which the very legacy of humanity is threatened. A group of sapient rag dolls, living a post-apocalyptic existence find one of their own, 9 (Elijah Wood), who displays leadership qualities that may help them to survive. Filmin producerları Tim Burton ve Timur Bekmambetov seslendirenler arasında Elijah Wood ve Jeniffer Connelly de var. Fragman: http://www.traileraddict.com/trailer/9-feature/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 güzele benziyor, hiç tim burton işi gibi olmaması hoşuma gitti fdg. timur bekmambetov'un wanted'ın yönetmeni olarak anılması ne acı. edit: 3 5 sn izleyip yorum yapmak. tim burton etkisi de varmış yarısına kadar izlediğim için farketmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 goruntuleri cok guzel de kim kimdir ayirt etmek mumkun olmamis, karakterler cok birbirine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 asdfsd verilmiş trailer,kafam çok dağınık 2 gündür euhuea ben merakla bekliyorum,çok iyi olacağa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 oha çalan şarkıyı istiyorum ama! güzel olacak gibi duruyor bu arada. ŞARKIYI VERİnnNNĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 coheed and cambria - welcome home şarkının ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 animasyon epikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Utanmasalar yaratıcısının adını bile yazmayacaklarmış, yuh. Shane Acker diye bir eleman aşağıdaki animasyonu yapıyor ve olaylar gelişiyor: 9 http://www.youtube.com/watch?v=964QHmjLqa0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ayıp olmus cidden adamın ismini vermrmleri. bakalım timur napıcak animasyonda. edit: arcane abi shane acker zaten director olmus filme iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yönetmen diye yazıyor zaten abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ben yazmıyor demedim ki, utanmasalar onu bile yazmayacaklarmış dedim. Adam yaratıcısı, yazmış, yönetmiş hala 2. planda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Tim Burton ve wanted'in yonetmeni Timur hocadan falan diye baslik atinca fikir falan onlarinmis gibi algilaniyor, ben oyle algiladim. Basbaya "Tim Burton izledi cok sevdi, sponsor olmaya karar verdi" falan demeleri gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 visionary director shane acker demis, 3unun ismide ayni sekilde cikiyo, sadece siralamasina laf edilebilir ki bence o bile manasiz olur. sonucta, yaraticisi ackerda olsa bu filmi yapan 3u. trailerda da zaten uzun uzun filmi kim yapmis, karakterleri kim yaratmis, fikir nerden cikmis diye anlaticak degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Tim Burton'ın adını bir kez yazınca Chuck Norris'i koysan onun karakteri diye yutturursun. Netteki öbür kaynaklara da bakın, ctrl-f ile bulamıyorsun adamın adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tim burton ismi filmi sattirir, herkes mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 09.09.09 çok uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Gilean said: coheed and cambria - welcome home şarkının ismi Gilean terazine abanmadım, oturdum direk, çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Seneye beklediğim tek film. Biraz uzak ama sinema işinde yaratıcı fikir bulmak gün geçtikçe zorlaşıyor. Arada öyle birşeyler çıkıyorda mutlu oluyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Coheed and cambriaaaaaaa haha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hmm hmmmm mutlu edicek gibi duruyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Dregoth said: 09.09.09 çok uzak. Az kaldı ben bu filmden çok umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Yahu delirecem, film geldi gelecek, ama Türkiye'de vizyona girmiyor sanırım. IMDB Türkiye için çıkış zamanını yazmamış, yine sinema sitelerinde falan da gözükmüyor gelecek programda vs, sinema.com da yapım aşamasında diyor. Deli merak ediyorum bu filmi ama gelmeyecek mi Türkiye'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 2 haftadir talk showlara cikiyo butun cast ben de merak ettim baya, bari malum yerlere r5 falan erken gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 O talk şov kliplerinden belli olduğu gibi çocuk filmi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ne abi oyuncak bebekten başka figür mü kalmamış post apocalypse yaşayacak 3d olmazsa değmez salonda izlenmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar