Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 nedanko said: sister, sister, sister. iyi noeller herkese.. ahahhaha bunu yazmaya geldim kutlu olsun.
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Eeh ama. Yani siz şimdi benim dikkati çekmek istediğim noktayı anlamadınız da koca forumdaki 3-5 kişinin noelinin kutlandığı için milliyetçilik yapıp bu kişilerin kalplerini kırdığımı mı düşünüyosunuz? Vallahi çok pardon. Ne alıngan bir forummuşuz yahu Özür diliyorum ben, bu kadar sığ yaklaşacağınızı tahmin etmemiştim. Sanırım ülkecek her mahallede mutlaka bir hristyan vardır diye kutluyoruz noeli, çam ağaçlarını dikiyoruz salonumuza. Ben hiç böyle düşünmemiştim, ufkumu açtınız. Teşekkürler. Kojiroh said: Bi de bi insana hakaret ettirmek bu kadar kolay olmamalı bi yerde bi yanlışlık var. Sen özellikle sinirimi bozuyosun ama. Bana 'atladı meheh' diye gelene ben de mehehe modunda atlarım. Olay bu. Hakaret olarak algılıyosan ben de senin ilk mesajını hakaret olarak algılarım. Hala sıkıntı yaşayacaksak da özelden çözelim sorunumuzu. İyi malzeme oldum heralde, mesaj kasın bari boşuna gitmesin.
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bana kırmızı don alırken emperyalizm aklına gelmemişti ama utopia.
utopia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ama burtonesk, hani public ortamlara yılbaşı gecemizin detaylarını dökmeyecektik:/ @ardelen: ahahah sdf.
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 @yav destekliyorum seni ancak bu tür yerlerde böyle fikirler paylaşılmamalı bence. Paylaşınca forum takımının alay konusu oluyor insan. Ben de birkaç yıl önce bu tür şeylere çok önem verirdim ancak kendime saklıyorum artık :), evdeki kurulan yılbaşı ağacını kaldırdım mesela :) . Noeli yaşayanların da noelini kutliyim burdan, ancak benim için noel pek birşey ifade etmemekte :) .
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 tartışmayı ben çıkarttım, mesaj kasmak en çok benim hakkım ama yandaş bulmam lazım hay aksi :( ardelen gel benlen ol
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Eralp! Gel sana madalya takalım, arkadaşım ol çemkirelim noelcileri. Noel baba madalyalıları severmiş kas kas kas
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 yav said: Eralp! Gel sana madalya takalım, arkadaşım ol çemkirelim noelcileri. Noel baba madalyalıları severmiş kas kas kas GELDİM YOLDAŞ!!!! 2002 kayıtlı üyelere madalya versinler!!!!!! Biraz daha kassam 2001 olucaktım be :( .
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Eralp said: Paylaşınca forum takımının alay konusu oluyor insan. Kojiroh koş hakaret ediyo adam ::o Bu kadar kolay olmamalı, nayır!!1
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 cocukken topun kiliseye mi kacti arkadasim, ne bu azim.
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Eralp said: evdeki kurulan yılbaşı ağacını kaldırdım mesela :) iyi etmişsin bence herkes kaldırmalı.
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 said: iyi etmişsin bence herkes kaldırmalı. İsa nın yılbaşı ağacıma inmesini beklemek pek mantıklı gelmedi bana :P .
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Oha adam inanmış. Takım toplamak falan. Şu topiğe yazan hiçkimseyi direk tanımıyorum herhangi bi iletişimim yok yani forum hariç :P Artı bana sinir olmuşsun eyvallah. En azından karşılıksız diilmiş olay
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Hanım koş tüfeğimi getir, şu şişko herif etrafta uçuyo yine... :P Tartışma aşırı saçma olmuş ya. Hristiyan vardır yoktur kutlamak ister istemez, hristiyan olmayanlar kutlamak ister istemez kime ne? Yoksa burada bir "BU ÜLKENİN %99,9999996 SI MÜSLÜMAN ULAN" tripleri mi yaşanmakta?
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ShadowFury said: Tartışma aşırı saçma olmuş ya. Hristiyan vardır yoktur kutlamak ister istemez, hristiyan olmayanlar kutlamak ister istemez kime ne? Yoksa burada bir "BU ÜLKENİN %99,9999996 SI MÜSLÜMAN ULAN" tripleri mi yaşanmakta? Tartışma mı kaldı bilær.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ben geç kalmışım biraz, okurken içimde kaldı, kitlenir filan diye şimdiden yazıyim dedim
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ShadowFury said: Hanım koş tüfeğimi getir, şu şişko herif etrafta uçuyo yine... :P Tartışma aşırı saçma olmuş ya. Hristiyan vardır yoktur kutlamak ister istemez, hristiyan olmayanlar kutlamak ister istemez kime ne? Yoksa burada bir "BU ÜLKENİN %99,9999996 SI MÜSLÜMAN ULAN" tripleri mi yaşanmakta? Allaaah ölecem müslümanlığın tek kelimesini etmedim ben ilk 'atladığım' sırada. Nerenizden anlıyosunuz kardeşim siz yazılanları valla sinirlendim bak. Terk ediyorum burayı ='(
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 topic kitlenirse amacına ulaşmış olacak ama.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 evet ilk kutlama topici kitlenerek tarihe geçicek.
Öne çıkan mesajlar