UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Alın size munazara :) Ben gezen bilir derim..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hiçbiri bi bok bilmez. Bu daha önce zaten bikaç kere daha açılmıştı =) [signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? [Bu mesaj blackchaos tarafından 09 Mayıs 2004 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Münazara ben gezer bilirim diyerek olmaz. Açıklaman ve savunman lazım düşünceni. Ben okuyan da gezen de bilir diyorum. Ama farklı bilgilerdir. Eğer ikisine de quantum fiziği anlatacaksan okuyan adam bilir.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: blackchaos, 09 Mayıs 2004 15:31 tarihinde demiş ki: hiçbiri bi bok bilmez. Bu daha önce zaten bikaç kere daha açılmıştı =) ben arattım bulamadım ''gezen,okuyan,gez,oku'' falan yazdım çıkmadı :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
paxdeity Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 http://www.googlefight.com/cgi-bin/compare.pl?q1=gezen&q2=okuyan&B1=Make+a+fight%21&compare=1&langue=us Görüldüğü üzere gezen 27.500 arama sonucuna, okuyan ise 74.500 arama sonucuna sahip.Demek ki çok okuyan bilirmiş.. tavuk.versus.yumurta için bakınız [Bu mesaj paxdeity tarafından 09 Mayıs 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
armra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 pax gözlerim yaşardı vallaha araştırmacı ruh daha çok bilir sonuçta bakın [signature][hline]Show No Mercy [Bu mesaj armra tarafından 09 Mayıs 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
555 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hm..çok okuyan daha çok bildiğini zanneder ama aslında ikiside hiç bişey bilmiyodur.[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 http://www.googlefight.com/cgi-bin/compare.pl?q1=paticik&q2=eksi+s%F6zl%FCk&B1=Make+a+fight%21&compare=1&langue=us Paticik-Ekşi sözlük winner paticik :=) niye yaptım bilmiyorum..[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hem gezip hem okuysan bilir tabii ki de[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 çok klasik bir münazara konusudur bu ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
paxdeity Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hadi canım :P[signature][hline]"si tu n'existais pas déjà, je t'inventerais.."
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 "beyim bilir"[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ne bildiğine bağlı[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
555 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hm..ama en çok irem bilir.(ztn en çok gezende okuyan da o=)[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: BabacumMostors, 09 Mayıs 2004 15:50 tarihinde demiş ki: "beyim bilir" puahahh bu arada münazarada iki tarafı savunamassın sadece bi taraf olur savunacağın... Otur sözlü notun 0 :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Estel_Anorien, 09 Mayıs 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Münazara ben gezer bilirim diyerek olmaz. Açıklaman ve savunman lazım düşünceni. Ben okuyan da gezen de bilir diyorum. Ama farklı bilgilerdir. Eğer ikisine de quantum fiziği anlatacaksan okuyan adam bilir. burası bir... ayrıca, gezen bir insanında yaşam bilgisi,quantum fiziği okuyan insandan fazla olur ;) Nerede ne bulacağını,belirli durumlarda ne yapacağını kolayca çıkarabilir...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Gönül adamının bununla ilgili çok hoş bi karikatürü vardı, bulamadım şimdi. Çok okuyanla çok gezenin kapışması. Var mı tam olarak hatırlayan?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 her ikisininde kendine göre avantaj ve dezavantajları var.mesela çok okuyan okuduğu kitaplardan sadece dünyanın farklı yerlerini değil , buralardaki farklı kültür ve bilgileride öğrenir.ama çok gezenin bilgi alanı sınırlıdır , sadece gezdiği yerler hakkında bilgisi olur.fakat çok gezende gittiği heryeri kendi gözleriyle görüp tecrübe ettiği için , gördüğü şeyleri elbette ki çok okuyandan daha iyi bilecektir.çünkü çok okuyan kitapta başka bir kişinin söyledikleriyle yetinmek zorundadır.bu yüzdende bilgisi kısıtlıdır.buna şöyle örnek verilebilir: çok okuyan Türkiye'nin her ili hakkında genel bilgiye sahiptir.ama Trabzon'da ki Macide ninenin halini çok gezenden daha iyi bilemez.özetle: çok okuyan daha geniş bir alanda daha sığ bir bilgiye sahipken , çok gezen daha dar bir alanda daha geniş bir bilgiye sahiptir. yeterince münazaraya uygun oldu mu? :)[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bence chok yazan bilir cunku adam biliyor ki yazıyor :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
elle_iphe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 çok gezen bilir diorum çünkü hiçbi zmn isteyerek kitap okumadım ( gazete okudum ama neyse..) ama yine de biçok kişiden fazla biliorum yaşıtım olan..:) euheuehueh
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 onu bilmiyorumda çok yatanın,poposu çok büyük olur.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
Öne çıkan mesajlar