Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=96955 aehaeheaheah çok güldüm sabah sabah yine, süper fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Başlık hafiften fail olmuş galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 farkettim nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Nooluyor şimdi bu videoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 lol harika gerçekten. brew of the month iceblock yapıyo bazen içince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ehehe iyimiş :) elemanlar harbi ice block sanıp arkasına geçmişler elemanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ahahahaha abi çok iyiymiş. Da o boltların gelişi çarşambadan görülüyor yiyenler hafiften malmış ehue Vay ak tayfasının bunu görmemesi lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 O boltları Air phase de ice blockları koyacagı sırada random 1 2 kisiyemi atıyor ve etrafındakı herkese 3 5 k dmg veren bir bolt mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 random 2 kişiye atıyor. arkasına geçip saklanıyorsun adam süper bişi yapmıs ama gülmekten yarılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 +rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 MasterHapLo said: iyi sovmuslerdir bu elemana /gkick cekmistir gmaster,ben olsam çekerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 download etmeden izleme imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 çalan şarkıyı bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hiçbişi anlamadım. bayadır oynamıyorum heralde wow : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Sapphiron adlı bu boss belli aralıklarla 2 kişiyi (ya da 3 neyse) ice block tarzı şeye hapsedip havalanıyor ve ice bolt fırlatıyor. Raidin kalan kısmı bu buz kütlelerinin arkasına yerleşmesse ölüyor. eleman da içince aynı o şekile bürünmesine sebep olan alkol bulmuş, fake ice block olmuş yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bizim ilk saphiron denemelerimizde de aynısı olmuştu. Mage yetişemeyeceğini anlayınca ice block açtı off tank olan arkadaşta tuttu bunun arkasına saklandı, onu bir kişi daha takip etti. O denemede gülmekten ölmüştük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 koptum yaa süper harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ehueauheau çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 AHAHAHAH Çok iyi ya, bunu sonraki runda ben de yapayım, bakalım kimler yiyecek dsfkjlj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Robert_Poche said: çalan şarkıyı bilen ? Muse - New Born Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Spidee said: Robert_Poche said: çalan şarkıyı bilen ? Muse - New Born eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kimse adamda red proto drake oluşuna yada ard arda 20k-16k-15k diye heal atışına dikkat etmedi mi ya benden başka? :D edit: ha bide fransız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ahahah inanılmaz ama ya. guildmaster olsam kesinlikle rank atlatır yada farklı bir rank yapardım adam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ASDUAHSDUAHSD şimdi anladım süper da saphirron pre TBC de böle deildi sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar