Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftanın gariplikleri

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

benim colman olayından haberim yoktu şimdi gördüm
burda videosu var.

şimdi telloya bi ton laf eden arkadaşlar bunu izlesin. tello nun ki tabiki yanlışta afedersiniz ama bu ondan 10 kat daha rezalet. adam dönüp çakıo yoluna devam edio.

bide güzel bir görüntü var. tabatanın gol sevinci
hakemde sarı kart göstermemiş. kelimesi kelimesine hatırlamıyorm ama olayı çok hoş ve duygusal filan bulmuş. öyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet.com.tr said:
Kocaelispor'un logosuna haciz konuldu

Kocaelispor Kulübü’nün logosuna haciz işlemi başlatıldı.
Alınan bilgiye göre, İstanbul’dan bir işadamının, Kocaelispor Kulübü’nden alacağını tahsil edememesi üzerine icra işlemi başlattığı öğrenildi.
Kocaeli 3. İcra Dairesi tarafından Kocaelispor Kulübü Derneği üzerine kayıtlı logo ve isim hakkına el konulduğu, firmanın 187837 sayıyla tescilli Kocaelispor logosu ve isim hakkını satılığa çıkardığı kaydedildi.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan ise kendilerine bu konuyla ilgili resmi bir belgenin ulaşmadığını bildirdi.

aboooo :S
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
milliyet.com.tr said:
Kocaelispor'un logosuna haciz konuldu

Kocaelispor Kulübü’nün logosuna haciz işlemi başlatıldı.
Alınan bilgiye göre, İstanbul’dan bir işadamının, Kocaelispor Kulübü’nden alacağını tahsil edememesi üzerine icra işlemi başlattığı öğrenildi.
Kocaeli 3. İcra Dairesi tarafından Kocaelispor Kulübü Derneği üzerine kayıtlı logo ve isim hakkına el konulduğu, firmanın 187837 sayıyla tescilli Kocaelispor logosu ve isim hakkını satılığa çıkardığı kaydedildi.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan ise kendilerine bu konuyla ilgili resmi bir belgenin ulaşmadığını bildirdi.

aboooo :S

Kocaeli Sakarya'nın durumuna düşecek bi dahaki sene.. Beceriksiz yöneticilerin klüpleri getirdikleri nokta işte..
Sosyal ağlarda paylaş

tabata'ya koptum ya. o adam tello'yu döver ayrıca yumruklar sağlam

beşiktaşın pozisyona da baktığıma pişman oldum, beşiktaş kötü oynuyor, hakemler de "hata" yapmaktan korkmuyor, yönetim hakemlerle işbirliği içinde takımı ligden düşürür bu şartlarda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...