BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 benim colman olayından haberim yoktu şimdi gördüm burda videosu var. şimdi telloya bi ton laf eden arkadaşlar bunu izlesin. tello nun ki tabiki yanlışta afedersiniz ama bu ondan 10 kat daha rezalet. adam dönüp çakıo yoluna devam edio. bide güzel bir görüntü var. tabatanın gol sevinci hakemde sarı kart göstermemiş. kelimesi kelimesine hatırlamıyorm ama olayı çok hoş ve duygusal filan bulmuş. öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 tabata ne yapmıs oyle ya.eve gidip golun tekrarını izlicek sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bursa taraftarı kendi resmi internet sitesini hacklemis eahuah http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/12/7_237161_bursa_414_232.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 fsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 PZero said: fsdfsdfsdf ahahah milanla inter birleşir bjkye komplo kurmaya çalışır ama gs ile fener birleşip bjkye komplo mu kuruyomuş ahahahah:D oof iyi güldüm gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bu pozisyon sivas atınca veya gs atınca gol. kim atarsa gol. sadece bize faul bunu kabul etti zaten herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hakem gormemistir rustunun dokundugunu belki, ki tekrarını izlemeden once bende oyle dusunuyodum ama oyle değilmis top elle yerin arasına girmis. faul var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hakem pozisyonlara çok yakındı. ama anlık bişey o da bana köre kural saçma ama nedense işte bizimki faul oldu sadece :( zaten 4-3 olsa 5 olurdu off sıkıldım o maçtan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ts 9 kişi kalabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 abi daha noolsun ya faul olan golle 1-0 geriye düşüosun sonra haksız kırmızı kart görüyosun? :( Ben sıkıldım abi artık gerçekten sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 dün premier ligin puan durumuna baktım city sondan 3. bordo fırtına gibi esmiş vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 milliyet.com.tr said: Kocaelispor'un logosuna haciz konuldu Kocaelispor Kulübü’nün logosuna haciz işlemi başlatıldı. Alınan bilgiye göre, İstanbul’dan bir işadamının, Kocaelispor Kulübü’nden alacağını tahsil edememesi üzerine icra işlemi başlattığı öğrenildi. Kocaeli 3. İcra Dairesi tarafından Kocaelispor Kulübü Derneği üzerine kayıtlı logo ve isim hakkına el konulduğu, firmanın 187837 sayıyla tescilli Kocaelispor logosu ve isim hakkını satılığa çıkardığı kaydedildi. Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan ise kendilerine bu konuyla ilgili resmi bir belgenin ulaşmadığını bildirdi. aboooo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 suBzer0 said: abi daha noolsun ya faul olan golle 1-0 geriye düşüosun sonra haksız kırmızı kart görüyosun? :( Ben sıkıldım abi artık gerçekten sıkıldım Neresi haksız kırmızı kartın hala QQ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 BiTcH_oFBaT said: milliyet.com.tr said: Kocaelispor'un logosuna haciz konuldu Kocaelispor Kulübü’nün logosuna haciz işlemi başlatıldı. Alınan bilgiye göre, İstanbul’dan bir işadamının, Kocaelispor Kulübü’nden alacağını tahsil edememesi üzerine icra işlemi başlattığı öğrenildi. Kocaeli 3. İcra Dairesi tarafından Kocaelispor Kulübü Derneği üzerine kayıtlı logo ve isim hakkına el konulduğu, firmanın 187837 sayıyla tescilli Kocaelispor logosu ve isim hakkını satılığa çıkardığı kaydedildi. Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan ise kendilerine bu konuyla ilgili resmi bir belgenin ulaşmadığını bildirdi. aboooo :S Kocaeli Sakarya'nın durumuna düşecek bi dahaki sene.. Beceriksiz yöneticilerin klüpleri getirdikleri nokta işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ligden gidecek ilk takım belli işte. Futbolcusundan logosuna kadar dibe vurmuşlar, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 tabata'ya koptum ya. o adam tello'yu döver ayrıca yumruklar sağlam beşiktaşın pozisyona da baktığıma pişman oldum, beşiktaş kötü oynuyor, hakemler de "hata" yapmaktan korkmuyor, yönetim hakemlerle işbirliği içinde takımı ligden düşürür bu şartlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 tabata çok iyi futbolcu ya. Kocaelispor içinse Eğer Mart seçimlerinde Kocaeli Belediye başkanlığına Sefa Sirmen gelirse yine eski kocaelispor çıkar ortaya.Marta kadar daha fazla puan kaybetmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sefa donsun dusse de farketmez yine cıkar nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sefa geliyor gümbür gümbür ama işte akp var malum,hiç belli olmaz. tabata da bariz mal bi artistlik çabası yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar