Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 1942 yapimi wolf man'in remake'i. basrollerde benicio del toro, antony hopkins ve hugo weaving var. senaryo iyi, kadro iyi ve butce de iyi (100 milyon $ kadar ). korku & gerilim turunde bir filmi olacak. bence super bir film olacak. aslinda nisan basinda gosterime girecekti fakat kasim basina ertelendi. 6 kasim 2009 gosterime giris tarihi. imdb: http://www.imdb.com/title/tt0780653/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kadro çok iyi hakikaten. farklı bir kurt adam filmi gelecek gibi sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Hugo Weaving varsa tamamdır ya. Kesin giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Oha kadroya napmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 saat 12 de kurt olucak kıllı mıllı.insanları yiyicek.bunun için o kadar para ve böyle bi kadroya gerenk yokmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hea işte transporterda adam araba kullanıo gereksiz işte. masraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ssj4songoku said: Hugo Weaving varsa tamamdır ya. Kesin giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Greeny said: hea işte transporterda adam araba kullanıo gereksiz işte. masraf. örneğin olmamış :). mortal combatın yenisi benim için ne kadar gereksizse buda gereksiz :).ha izlerim.ama torrent :).gidip sinemada kurt adam filmi izlemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Dur hele filim bir çıksın. Belki de klasik Kurt-Adam filminin dışında birşeyler yapcaklar. Daha sonra H.L.'den Joker olmaz diyenler gibi olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kadronun gideri var, 3 guys and a cup cekseler bu kadroyla gene izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Van Helsing değil de Bram Stoker's Dracula kıvamında yaparlarsa şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Red said: Greeny said: hea işte transporterda adam araba kullanıo gereksiz işte. masraf. örneğin olmamış :). mortal combatın yenisi benim için ne kadar gereksizse buda gereksiz :).ha izlerim.ama torrent :).gidip sinemada kurt adam filmi izlemem :) sen izleme :) biz izleriz :) ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ben kaybetmem film kaybeder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Emin ol 2 tane Oscar'lı adam bi tane de Hugo Weaving çakma Kurtadam filminde oynamayı direk kabul etmişlerdir. Yapmayın şöyle köylü mantıkları ya, zeki insanlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ya tabiki oturup izlicez.benim basit kurtadam yaklaşımımın sebebi ,işte 12 de kılları cıkıcak fln, niye kurtadam sorusunun cevabına merakım :) o kadar butçe oyuncu kadrosu var.bizi daha farklı bir konseptle buluşturabilirlerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Werebear konsepti mesela o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 benim izlediğim en iyi kurt adam konseptli film wolf tu Jack Nicholson ın oynadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ben de bundan 8-9 yıl öncesine dek Kurtadam konsepti ne kadar gereksiz birşey ehe filan diyordum, bu filmi ve bu oyunculuğu gördüm, o söylediklerimi yemek zorunda kaldım. Film gelene kadar siz de The Wolf'u bir yerlerden mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Red said: ya tabiki oturup izlicez.benim basit kurtadam yaklaşımımın sebebi ,işte 12 de kılları cıkıcak fln, niye kurtadam sorusunun cevabına merakım :) o kadar butçe oyuncu kadrosu var.bizi daha farklı bir konseptle buluşturabilirlerdi :) ama senin dediğin mantığa aykırı olan çok film var.. o zaman ilk olarak kitapların film uyarlamaları çekilmesin. zaten okuduk kitabı, lotr'in filminde kitaptan farklı bişey yoktu.. hatta kitabın yarısı filmde yoktu, niye çektiler ki? batman'leri niye çekip çekip duruyorlar? batman jokeri yener, gotham kurtulur. gereksiz aslında? Ben senin asıl demek istediğin şeyi anladım bu arada, salağa yatmıyorum. orjinal olsun, kadro heba olmasın modundasın fakat güzel bir film izlemek için konunun orjinal olmasına gerek yok.Yakın film tarihinde de bunu pek çok kez kanıtladılar.. Ben bu filmden de umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ha evet batman vs güzel işler oldu.ama superman returns cok kotuydu mesela :) izleyip görmek lzm tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 comic con trailer'i leak olmus: http://www.youtube.com/watch?v=M92q8j7Vi6U watch?v=M92q8j7Vi6U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Trailer çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 trailer da i ll kill all of you kısmı güzelmiş gidilecek filmler arasında o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 trailer güzelmiş gidilir bence filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hatredintern said: trailer da i ll kill all of you kısmı güzelmiş gidilecek filmler arasında o_O shut up ! i kill you achmed the dead terrorist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar