sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Scott biraderlerden Tony'nin Spy Game'ine Ridley'in cevabı olarak nitelendirebileceğim bir casusluk filmi. Di Caprio ve Crowe fena oynamıyor, Hani Paşa rolünde Mark Strong'un sakin ama etkili oyunculuğu güzel. İlişkiler, stratejiler ve casusluk üzerine filmlerden hoşlananlara tavsiye ederim, ama öyle hop kaldırıp hop oturtan bir aksiyon filmi değil. http://www.imdb.com/title/tt0758774/ Konuyu bilmediğim için izlemesi daha zevkli geldi, o yüzden spoiler içine atıyorum, aslında spoiler değil. Yine de konusundan haberdar olmak isteyen olursa bakabilir. said: O, ABD istihbaratının yeryüzündeki en iyi adamı, yakınındaki kimsenin hayatta kalamadığı, tehlikeli bölgelerde görev yapan bir ajandır. Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) son gizli görevinde ifşa olan sahte kimliğinden başka kimliği olmayan, hayatını güvenli telefon hattının diğer ucundaki duygudan yoksun sese emanet etmiş biridir. CIA’in kıdemli elemanı Ed Hoffman (Russell Crowe) lüks bir semtteki evinin oturma odasındaki dizüstü bilgisayarından, başının üzerinden geçen mermilerden korunmak için siper aldığı sırada dahi Ferris’in hareketlerini dikte ederek savaş yönetmektedir. Ortaya yeni çıkmış bir terörist lider, dünyanın en iyi istihbarat örgütlerini atlatarak dünya çapında bir bombalama kampanyası başlatmıştır. Onu kandırabilmek için, Ferris’in yeraltı finans örgütleri ve umutsuz şehitler arasına sızması, bunu yaparken de Ürdün Özel Operasyonlar Birliği’yle eğreti bir işbirliğine girmesi gerekecektir. Görevi onu Irak, Ürdün, Washington ve Dubai arasında getirip götürecektir. Ama Ferris, hedefine yaklaştıkça, kendini aynalarla dolu bir koridorda gibi hissedecektir çünkü müttefikler ancak son aldatmacalarında olduğu kadar iyidirler, ve güven, tüm taktiklerin en tehlikelisidir. Ha bi de ilginç bir yere bağlanan "Fig Orchard" enigması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Yalnız Hani Paşa'nın elbiseleri süperdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Oyuncular saglam ...Ama filmin kalitesini merak ediyorum acıkcası ...Gidenler olursa fikir belirtsinler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 iyi filmdi. politik casusuluk filmi. casusluk kısmı bi bourne ultimatum değil ama güzel. politik mesaj verilen yerler tempoyu baya düşürüyor. tempo çok inişli çıkışlı o yüzden. hatta aradan sonra film tekrardan başlıyor sanki. politik mesajlar da doğrudan hatta biraz ham olarak verilmiş. tabi biz orta doğuya daha yakın olduğumuz için bana öyle gelmiş olabilir. batıda bu söylemler daha çarpıcı etki yaratabilir belki. caprio iyi oynamış yine. ama bana hala bu roller için çok genç gözüküyor. crow'un çok numarası yok, sesini dinliyoruz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 valla di caprionun filmkeri genel olarak iyi.son filmleri departed ve blood diamond gayet güzel filmlerdi.buda öyledir.düşünmeden izlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ben de geçen hafta sonu izledim, gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 AutolycuS said: Yalnız Hani Paşa'nın elbiseleri süperdi =) abi onlar başkaydı zaten hasta etti beni o elbiseler yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ridley Scott ve Russel Crowe nerede ben orada,adam bulursam izmit'te gidecem büyük ihtimal bende,bayağıdır merakla beklediğim filmlerden biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bugün gittim. Tek kelimeyle harikaydı. Leonardo di caprio ifadeleri, konuşma tarzı, kızdığında ağzından çıkan tükürüklere kadar aşırı gerçekçi oynamış. Sadece müzikleri sevmedim, yani bir spy gamedeki gibi çok daha içine çeken müzikler olabilirdi, konu, ortam, kurgu herşey bu kadar müsaitken. Creditsdeki müziği bilen varsa söylesin ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 spoilere bakmadım, gitmek istiyorum, scottların her ikisininde filmleri müthiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 beğenmedim. @rikkie: creditsdeki müzik GNR'nin yeni albümü chinese democracy'den "if the world". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yeni geldim,geç gittiğime pişman oldum diyebilirim :) cidden çok güzel filmdi fakat filmin bir bölümünde tempo düşüp iş iyice diyaloga verilince gerçekten bayılıyor insan,fakat diyalogların kalitesi ile kurtarmayı da bilmiş Ridley Scott 7.5/10 diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ayarı çok güzel tutturmuşlar. her yere bir eleştiride de bulunuyolar. güzel film. sevdim. leonardo yu sevmezdim ama son dönemde gerçekten döktürüo. çok kaliteli bi oyuncu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Müthiş bi filmdi yaa nası kaçırır bu pati böyle bir filmi?!?! İnanılmaz muhteşem çok çok süper ya daha ne diyeyim. Diyaloglar, kurgu, oyunculuk, efektler çekimler herşey süperdi. Son derece gerçekçi ayrıca... Russel Crowe un oynadığı tipe bayıldım ya :D 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 torrente kalitelisi düşmediki.ykosa bekliyorum merakla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 capitolde specturum kartla internetten bilet al ilk 15 e gir. bilet 1 ytl. sudan ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ya pahalı olsun bilet genede gidin ya güzel bi film Riddley Scott yönetmiş, Di Caprio ve Crowe oynuyo daha ne olsun. Misyoner oldum görev edindim kendime bu güzel filmi hepiniz göreceksiniz o zamana kadar uplicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 BiTcH_oFBaT said: capitolde specturum kartla internetten bilet al ilk 15 e gir. bilet 1 ytl. sudan ucuz onu kasmayada gerek yok,kocaelinde pazartesi perşembe biletler adam başı 2.5 ytl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 gayet "eli yüzü düzgün" bi film, herşey yerli yerinde, güzel kurgu, güzel oyunculuk, güzel senaryo. ama o kadar. başyapıt da beklememek lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Aksiyon, belki politik gerilim kategorisine girecek filmden ne bekliyorsunuz ki daha =) Şu devirde kült aksiyon filmi çok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ben beğenmedim.Filmde ki amerikan propagandacılığı bana çok battı.Benim filmlerde o tarz bir bakış arayışım yoktur genelde ne mesaj veriyor ne vermiyor diye ama bu filmde bariz bir şekilde amerika halleluja vardı ben de çok baydım ondan.Oyunculuklar falan şahane ama ben kurugusu neyin daha güzel bir film beklerdim.Film de büyük bir amaç yok gibi yani var aslında ama o da çok basit kaldı sanki bitince film.Hani sanki amerikalı casusların yaşamından bir kesit anlatıyor gibiydi film ki sinemada o tarz bir film izlemeye gitmiyorum ben.Her neyse çok beğenmedim 6 ile 7 arasında gider gelir benim için film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Akhlaur said: Hani sanki amerikalı casusların yaşamından bir kesit anlatıyor gibiydi film ki sinemada o tarz bir film izlemeye gitmiyorum ben. Gitmişsin işte, filmin afişinden ve konusundan direk belli yani sonuçta, neden gittin madem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 son di caprio filmleri gibi buda çok güzeldi.hani film bi an bile sıkmıo insanı.hani paşa efsane bi karakter olmuş.russel amacam da iyiydi. izleyin tavsiye edilr:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 BiTcH_oFBaT said: leonardo yu sevmezdim ama son dönemde gerçekten döktürüo. çok kaliteli bi oyuncu olmuş. Zaten kaliteliydi Basketball Diaries'i izlemedin herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 INCIRLIK TURKEY VAR LAN EHJEHEHEHHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar