Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 vay be ne umutlar vardı forumu da hayatler basmıs http://www.crimson-horde.com/forum/index.php
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 abi azmonun hayali preojelerinden biri daha
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 senden farkim yok be berkay. lig mig yapacaktin sen de yapamadin. kabul et ayni bokun lacivertisin sdfg. not: aryica oyun galaksinin en kotu oyunu ve bosuna kimsenin parasini ve vaktini almak istemedim o donem :)
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sen cevap verene kadar zaman aşımına uğramış. :P
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahah üç ay sonra laf atıldığını hissedip geri dönüp bakmış sanki. (:P)
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 huehue ne gazdık ama forum falna , herkes toplanmıştı ah AV ah huehue bi ben oynadım o kadar şu oyunu o tayfadan bi de cüce biraz oynadı xP
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 iyi de bunun amaci oyunu oynamak degildi ki. azmo baslatti neticede.
RRa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bu arada oyuna laf söyletmem. biz halen oynuyoruz gayetde mutluyum valla. aoc da wow da o kadar adam kestikte ne oldu lootmu geldi bişeymi geçti elimize en azindan burda bişeyler elde edebiliyoruz emeklerimizin karşiliğinda birde adrenalin yüksek dozaj tabi o lootu aldiğin gibi bide vermesi var halen yusuf yusuf dolaşiyorum haritada el elden üstündür malum
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Olmaz olmaz otorite bu oyun galaksinin en kötü oyunu derse öyledir.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dark, buraya benim sayemde geldin arkadasim... AYAGINI DENK AL sdfg. bi de cidden oyun cok kotu. allah sabriniza sabir katsin. amin. RRa said: bu arada oyuna laf söyletmem. biz halen oynuyoruz gayetde mutluyum valla. aoc da wow da o kadar adam kestikte ne oldu lootmu geldi bişeymi geçti elimize en azindan burda bişeyler elde edebiliyoruz emeklerimizin karşiliğinda birde adrenalin yüksek dozaj tabi o lootu aldiğin gibi bide vermesi var halen yusuf yusuf dolaşiyorum haritada el elden üstündür malum wow, aoc falan zaten cok cok cok kotu oyunlar. onlari savunan yok sdfg.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Oyunun potansiyelini yüksek ancak devler sağolsun hiçbir zaman erişemiyecek; fakat emin ol oyun beta döneminden bu yana oldukça değişti bana göre şu anda piyasadaki oynanıcak en iyi pvp oyunu ve buna dünyanın heryerinden birçok pvp guildi katılıyorki oynuyorlar :)
RRa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 wow ile aoc da güzel oyunlar, eğlenceliler ama ihtiraslı değiller. aoc oynamak güzel bir kadını öpmek gibi birşey ama df oynamak o güzel kadına sahip olmak demek :)
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 D@rkwish said: Oyunun potansiyelini yüksek ancak devler sağolsun hiçbir zaman erişemiyecek; fakat emin ol oyun beta döneminden bu yana oldukça değişti bana göre şu anda piyasadaki oynanıcak en iyi pvp oyunu ve buna dünyanın heryerinden birçok pvp guildi katılıyorki oynuyorlar :) dark niyetin iyi, ama ben omur boyu trolleyecem oyunu. beni boyle kabul et artik adsfs.
Öne çıkan mesajlar