Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crimson Horde. Darkfall Icin Official Paticik Guildi.

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
senden farkim yok be berkay. lig mig yapacaktin sen de yapamadin.

kabul et ayni bokun lacivertisin sdfg.

not: aryica oyun galaksinin en kotu oyunu ve bosuna kimsenin parasini ve vaktini almak istemedim o donem :)
Mesaj tarihi:
bu arada oyuna laf söyletmem. biz halen oynuyoruz gayetde mutluyum valla. aoc da wow da o kadar adam kestikte ne oldu lootmu geldi bişeymi geçti elimize en azindan burda bişeyler elde edebiliyoruz emeklerimizin karşiliğinda birde adrenalin yüksek dozaj tabi o lootu aldiğin gibi bide vermesi var halen yusuf yusuf dolaşiyorum haritada el elden üstündür malum
Mesaj tarihi:
dark, buraya benim sayemde geldin arkadasim... AYAGINI DENK AL sdfg.

bi de cidden oyun cok kotu. allah sabriniza sabir katsin. amin.

RRa said:

bu arada oyuna laf söyletmem. biz halen oynuyoruz gayetde mutluyum valla. aoc da wow da o kadar adam kestikte ne oldu lootmu geldi bişeymi geçti elimize en azindan burda bişeyler elde edebiliyoruz emeklerimizin karşiliğinda birde adrenalin yüksek dozaj tabi o lootu aldiğin gibi bide vermesi var halen yusuf yusuf dolaşiyorum haritada el elden üstündür malum

wow, aoc falan zaten cok cok cok kotu oyunlar. onlari savunan yok sdfg.
Mesaj tarihi:
Oyunun potansiyelini yüksek ancak devler sağolsun hiçbir zaman erişemiyecek; fakat emin ol oyun beta döneminden bu yana oldukça değişti bana göre şu anda piyasadaki oynanıcak en iyi pvp oyunu ve buna dünyanın heryerinden birçok pvp guildi katılıyorki oynuyorlar :)
Mesaj tarihi:
wow ile aoc da güzel oyunlar, eğlenceliler ama ihtiraslı değiller. aoc oynamak güzel bir kadını öpmek gibi birşey ama df oynamak o güzel kadına sahip olmak demek :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

Oyunun potansiyelini yüksek ancak devler sağolsun hiçbir zaman erişemiyecek; fakat emin ol oyun beta döneminden bu yana oldukça değişti bana göre şu anda piyasadaki oynanıcak en iyi pvp oyunu ve buna dünyanın heryerinden birçok pvp guildi katılıyorki oynuyorlar :)

dark niyetin iyi, ama ben omur boyu trolleyecem oyunu. beni boyle kabul et artik adsfs.
  • Yeni Oluştur...