aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Law said: Ne fark eder zaten dedesi öldüğünde oda pay alacak. dedeyi alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dede kasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yapılmış o espri serhat:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ugrasamadım okumaya selin.. yazdım ve kactım.. topic acılmıstı diyip de kacarım gerekirse.. hem slycan yazmıs bi de ben yazsam bisey olmaz /wave can=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 lan aynı durum ben de olsa, para falan vermiyorum dese.. ben de ok derim. diretmem hiç. para adamın, hayat adamın. bana ne adamın parasından hem maksimum dialog da "dostum bak ben sadece halım için gelmiştim. o aptal halı odayı dolu gösteriyordu.. anlıyor musun?"dan öte gitmez zaten. eleman kızı sevmemiş, sahiplenmemiş. neyin yalakalığını yapacak? hem ayrıca warren(cığım) bu yalakalığı anlamayacak kadar mal mı? işte öle en son 2sene önce konuşmuşlar zati.. o da kesin halı yüzündendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 adam zaten kimseye koklatmiyo parasini, bill gates ile kanka bunlar zaten, bill gates in bi vakfi var, parasinin buyuk kismini oraya bagislamisti, bill gates de oraya bagisliyo, cocuklarina 10 milyon dolar birakiyodu bill gates en son. soros un bi kac milyar dolari vardi, Dunya tarihini degistirdi adam, bunlar neler yapar artik bilmiyorum.. benim dedem olsa , hazir yatirimci, projelerime yatirim isterdim.. ama yani bundan fazlasini, para icinde yuzmeyi falan istemezdim.. oyunda hile yapmak gibi bisi, butun zevki kaciyo.. hayattan zevk alamazsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dasaaa said: lan aynı durum ben de olsa, para falan vermiyorum dese.. ben de ok derim. diretmem hiç. para adamın, hayat adamın. bana ne adamın parasından hem maksimum dialog da "dostum bak ben sadece halım için gelmiştim. o aptal halı odayı dolu gösteriyordu.. anlıyor musun?"dan öte gitmez zaten. eleman kızı sevmemiş, sahiplenmemiş. neyin yalakalığını yapacak? hem ayrıca warren(cığım) bu yalakalığı anlamayacak kadar mal mı? işte öle en son 2sene önce konuşmuşlar zati.. o da kesin halı yüzündendir. adam senin kankan diye burda savunuculugunu yapma,ayiboluyo argadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 tamam adamın kendi kanından değil de, sülalem sürünecekse ben ne yapmaya kazanmışım o parayı diye sorarım kendime şahsen. tamam para içinde yüzmesinler ama kulübede oturtmam üçüncü dereceye kadar hiçbir akrabamı dünyanın en zengin 3-5 adamından biri olsam. içime sinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 adam üniversite masraflarını karşılamış daha ne (28 yaşına kadar sanırım) o yaştan sonra ben ailemden acil bir durm olmadığı sürece para almam herhalde diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dedemin köpeği olurdum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 elesso said: dedemin köpeği olurdum lan ben Aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Sam said: tamam adamın kendi kanından değil de, sülalem sürünecekse ben ne yapmaya kazanmışım o parayı diye sorarım kendime şahsen. tamam para içinde yüzmesinler ama kulübede oturtmam üçüncü dereceye kadar hiçbir akrabamı dünyanın en zengin 3-5 adamından biri olsam. içime sinmez. adamı zengin yapan o işte. william büfe midir nedir, adam hiç kimseye koklatmıyarak zengin olmuş, "yatırımcı". sen "en azından başkaları da yesin" diyorsun, para birikmiyor o yüzden (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bone said: Sam said: tamam adamın kendi kanından değil de, sülalem sürünecekse ben ne yapmaya kazanmışım o parayı diye sorarım kendime şahsen. tamam para içinde yüzmesinler ama kulübede oturtmam üçüncü dereceye kadar hiçbir akrabamı dünyanın en zengin 3-5 adamından biri olsam. içime sinmez. adamı zengin yapan o işte. william büfe midir nedir, adam hiç kimseye koklatmıyarak zengin olmuş, "yatırımcı". sen "en azından başkaları da yesin" diyorsun, para birikmiyor o yüzden (:P) bu para bırıkır ama 50mılyar dolar ne demek dunyayı karıstırırım o parayla ben bea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Belki de ölünce 1-2 milyar verir dedeciğim diye delikanlılık yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bone said: adamı zengin yapan o işte. william büfe midir nedir, adam hiç kimseye koklatmıyarak zengin olmuş, "yatırımcı". sen "en azından başkaları da yesin" diyorsun, para birikmiyor o yüzden (:P) yatırımcı başka, pinti başka. cin & can & cem ile varyemez ilişkisi olmuş direkt. "kefene mi koyacaksın" diye sorarlar zaten bu saatten sonra. ama sonuçta kişilik meselesi işte, benim içime sinmezdi dünyanın en zenginlerinden olsam. ölçek başka yani. ha ama adam belli ki sevmemiş kızı o sözüne de bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ne vericem allaan hipisine, gider boncukla ot alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 yok abso cok guzel demis, benimde icime sinmezdi dunyanin en zengini olupta okadar cimri olmak,cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 dunyada cimri denicek son adam heralde Warren Buffet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ardeth said: adam üniversite masraflarını karşılamış daha ne (28 yaşına kadar sanırım) o yaştan sonra ben ailemden acil bir durm olmadığı sürece para almam herhalde diye düşünüyorum Şu mantıklı da, dedelerimizde 58 milyar dolar yok. Ha dedesinde 58 milyar dolar olan varsa söylesin çekinmesin, nüfusuna girecem. Ben en azından şato aldırtırım, 58 MİLYAR dolar dendiğinin farkındasınız di mi? Hayır o parayı biz hepimiz toplansak bitiremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 paticige bagislasin,vakif kuralim dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar