Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dedesinin 58 milyar doları var ama...Kulubede yasıyor

logcupasa

Öne çıkan mesajlar

lan aynı durum ben de olsa, para falan vermiyorum dese.. ben de ok derim. diretmem hiç.

para adamın, hayat adamın. bana ne adamın parasından hem

maksimum dialog da "dostum bak ben sadece halım için gelmiştim. o aptal halı odayı dolu gösteriyordu.. anlıyor musun?"dan öte gitmez zaten.

eleman kızı sevmemiş, sahiplenmemiş. neyin yalakalığını yapacak? hem ayrıca warren(cığım) bu yalakalığı anlamayacak kadar mal mı?

işte öle en son 2sene önce konuşmuşlar zati..

o da kesin halı yüzündendir.
Sosyal ağlarda paylaş

adam zaten kimseye koklatmiyo parasini, bill gates ile kanka bunlar zaten, bill gates in bi vakfi var, parasinin buyuk kismini oraya bagislamisti, bill gates de oraya bagisliyo, cocuklarina 10 milyon dolar birakiyodu bill gates en son.

soros un bi kac milyar dolari vardi, Dunya tarihini degistirdi adam, bunlar neler yapar artik bilmiyorum..

benim dedem olsa , hazir yatirimci, projelerime yatirim isterdim.. ama yani bundan fazlasini, para icinde yuzmeyi falan istemezdim..
oyunda hile yapmak gibi bisi, butun zevki kaciyo.. hayattan zevk alamazsin..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
lan aynı durum ben de olsa, para falan vermiyorum dese.. ben de ok derim. diretmem hiç.

para adamın, hayat adamın. bana ne adamın parasından hem

maksimum dialog da "dostum bak ben sadece halım için gelmiştim. o aptal halı odayı dolu gösteriyordu.. anlıyor musun?"dan öte gitmez zaten.

eleman kızı sevmemiş, sahiplenmemiş. neyin yalakalığını yapacak? hem ayrıca warren(cığım) bu yalakalığı anlamayacak kadar mal mı?

işte öle en son 2sene önce konuşmuşlar zati..

o da kesin halı yüzündendir.

adam senin kankan diye burda savunuculugunu yapma,ayiboluyo argadasim.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam adamın kendi kanından değil de, sülalem sürünecekse ben ne yapmaya kazanmışım o parayı diye sorarım kendime şahsen. tamam para içinde yüzmesinler ama kulübede oturtmam üçüncü dereceye kadar hiçbir akrabamı dünyanın en zengin 3-5 adamından biri olsam. içime sinmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
tamam adamın kendi kanından değil de, sülalem sürünecekse ben ne yapmaya kazanmışım o parayı diye sorarım kendime şahsen. tamam para içinde yüzmesinler ama kulübede oturtmam üçüncü dereceye kadar hiçbir akrabamı dünyanın en zengin 3-5 adamından biri olsam. içime sinmez.

adamı zengin yapan o işte.
william büfe midir nedir, adam hiç kimseye koklatmıyarak zengin olmuş, "yatırımcı". sen "en azından başkaları da yesin" diyorsun, para birikmiyor o yüzden (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Sam said:

william büfe midir nedir, adam hiç kimseye koklatmıyarak zengin olmuş, "yatırımcı". sen "en azından başkaları da yesin" diyorsun, para birikmiyor o yüzden (:P)

bu para bırıkır ama 50mılyar dolar ne demek dunyayı karıstırırım o parayla ben bea:D
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

yatırımcı başka, pinti başka. cin & can & cem ile varyemez ilişkisi olmuş direkt. "kefene mi koyacaksın" diye sorarlar zaten bu saatten sonra.

ama sonuçta kişilik meselesi işte, benim içime sinmezdi dünyanın en zenginlerinden olsam. ölçek başka yani. ha ama adam belli ki sevmemiş kızı o sözüne de bakılırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
adam üniversite masraflarını karşılamış daha ne (28 yaşına kadar sanırım) o yaştan sonra ben ailemden acil bir durm olmadığı sürece para almam herhalde diye düşünüyorum

Şu mantıklı da, dedelerimizde 58 milyar dolar yok. Ha dedesinde 58 milyar dolar olan varsa söylesin çekinmesin, nüfusuna girecem.
Ben en azından şato aldırtırım, 58 MİLYAR dolar dendiğinin farkındasınız di mi?

Hayır o parayı biz hepimiz toplansak bitiremeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...