0ne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 İzmire geleyimde görcen sen abaza yı.Tartışma yaratmaalım. LÜT FEN.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 AUZHASDJHSAKFKD Feysbuktan da böyle bi ayar alsam kapatırdım hesabımı şahisem.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim.
0ne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Aslında facebookun sabrını zorlamya çalıştım da,yeter ulen dedi sonunda. Bu arada eklenmeler başladı,hadi hayırlısı.
0ne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Asteroth said: Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Tam olarak öyle değil,ekleyip bıraktım.Kabul edenlerle emesen de konuşuyoruz zaten.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ben fake bi acc le isveçli hatunları ekliyodum sürekli 50 60 taneden sonra böle bişi çıktı
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 "yavaş ol bilader" demiş direk.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 facebookta bi yere kadar birader.
YLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 roket adam said: AUZHASDJHSAKFKD Feysbuktan da böyle bi ayar alsam kapatırdım hesabımı şahisem.
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Llama said: yuh abaza ahahlaskdşaslişalskfpeo
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Llama said: yuh abaza mehehehehehehe
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 banada doğum günümde yaptı wall'a yazanların hepsine cevap verdim bidaha spam yaparsanız üyeliğiniz iptal edilcek dedi
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 özür dilerim abi Llama'nın yaptığını yapmak istedim ama bende o özgüven mevcut değil özür dilerim söylemedim say töbe töbe kafama girmiş pipiş bok çiş =L
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aahahha:D üstüme alınmadım zaten
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sana söylemedim ki zaten niye üstüne alındın?
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 facebook kıroları için güvenlik sistemi sdf
Öne çıkan mesajlar