Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 böyle şey için konu açılır mı diyebilirsiniz ama başınıza gelmediyse bilemezsiniz. evet hapşuramıyorum, hapşurma hissi geliyor ama bir türlü olmuyor. inanılmaz kötü bir his, göz kapaklarımın üstleri ağılaşıyor, burnum bi acayip oluyor... kaç gün oldu her gün böyleyim. artık psikolojik oldu zaten bir türlü hapşuramıyorum. karabiber çözüm değil, n apılır bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bende her sabah kalktığımda 10-15 kere artarda hapşuruyorum, çok nalet bu arada burnundan su çek işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 güçlü bi ışık kaynağına bak işe yarayabilir.ben ne zaman güneşe bakmaya çalışsam hapşırırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Dikkatimi çektide söyleyeyim dedim. Hapşurmak değil, hapşırmak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ben az önce yaptım süper bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ben de 6 yaşımdan beri, hıçkırmıyorum. ama şaka yapmıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 daha ne istiyosun la.. bana senede bi kez oluyo ondan bile nefret ediyorum.. keşke hiç olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ardeth said: ben de 6 yaşımdan beri, hıçkırmıyorum. ama şaka yapmıyorum :/ Acı biber turşusu ye. Ama bi seferde ağzına at güzelce çiğne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 karabiber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bir daha hapşırıcak gibi olduğunda ışığa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ardeth said: ben de 6 yaşımdan beri, hıçkırmıyorum. ama şaka yapmıyorum :/ ben 6yaşından beri TONGUÇ yazmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 tüh be! gitti o kadar yıllık tüm emeklerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sümüklerini temizle, hapşurmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Arma said: Ardeth said: ben de 6 yaşımdan beri, hıçkırmıyorum. ama şaka yapmıyorum :/ Acı biber turşusu ye. Ama bi seferde ağzına at güzelce çiğne. çok yiyorum ya annem antepli benim o dokanmıyor bana eisenheim said: daha ne istiyosun la.. bana senede bi kez oluyo ondan bile nefret ediyorum.. keşke hiç olmasa ya ne bileyim aklımda zevkli bişeymiş gibi kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ardeth said: ... dokanmıyor ... antep'in hangi köyü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ışıklı köyü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ne var ışıklı köyünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ışık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 emin değilim.. hiç gitmedim. sadece gaziantep'te bi ışıklı köyü olması lazım.. bi cumhuriyet caddesi ve bi camikebir mahallesi ve bi de atatürk lisesi de olmalı. her yerde vardır yani! valla bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 atatürk bulvarı var gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 kardeşler markette vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Kafe'sinin ismi de kesin Saklı Bahçe'dir, olmadı Arka Bahçe ya da Gizli Bahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 beşiktaşlı duruşunu göster ve hapşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ışığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar