unity100 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: dark-dr, 15 June 2003 20:30 tarihinde demiş ki: ehe 22:00 olmasi lazim? efsanevi niriririniii ni nii niiiiiii western muzigi bu filme aittir iste, kacirmayin :) ben soylemesem haberin yoktu ogun. hadi ya diyodun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bu "iyi,kotu ve cirkin" le "bir avuc dolar icin" adlı filmler bir diger filmle beraber dolar üçlemesi diye anılıor fakat o diger filmin adı neydi? filmler arası bag yok ama üçü de aynı yonetmenden [Bu mesaj eldar tarafından 17 June 2003 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Tekrarını izlemek isteyenler ekran başına. * gong'u çalar * * yerine oturup revolver'ini yağlar *[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 babs Çarşamba 00:00 diolardı off kaçırdık basını[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Khirsah, 18 June 2003 01:34 tarihinde demiş ki: babs Çarşamba 00:00 diolardı off kaçırdık basını[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom ben de aynı hataya düştüm :/ meğer salı gecesi oluyomuş .. eheh doru olan da o ama düşünemedik işte ama sanırım 1 de başladı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: eldar, 17 June 2003 23:20 tarihinde demiş ki: bu "iyi,kotu ve cirkin" le "bir avuc dolar icin" adlı filmler bir diger filmle beraber dolar üçlemesi diye anılıor fakat o diger filmin adı neydi? filmler arası bag yok ama üçü de aynı yonetmenden [Bu mesaj eldar tarafından 17 June 2003 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] "the man with no name" üçlemesi deniyor, "bir avuç dolar için" yok "birkaç dolar fazlası için" ve "bir avuç dolar" var, bir de "iyi, kötü, çirkin". üçünün de yönetmeni, müziklerinin bestecisi ve bazı oyuncuları aynı ve üç yıl arka arkaya çekiliyorlar. üçünde de clint eastwood'un belli bir adı yok, nereden gelip nereye gittiği, ne yaptığı belli değil..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ağlayacam ya gene izleyemedim .. erken kalkmam gerekiyodu bu sabah ama satışlara geldik kafayı yicem hrrrr :hrr:[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 seyrettim:-) 4:30 da bitti ve 8de kalktım hala uykum yok[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 !!daha iyi bir film görmedim daha!![signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bu başlıkta bu kdar tantanasını yaptığım for a few dollars more'u da verdiler en sonunda geçen hafta, muradıma erdim.. :) desteksiz atmadığım tasdiklenebildi.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ama... Ama... Ama... Bu topic... ESKİYMİŞ! Çok kötüsünüz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 the good, the bad, the gudubet![signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 trojanhanım, umuyorum ki bunu siz akıl etmediniz ilk olarak.. :utaniem:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bilmiom walla, canım sıkılıo, gelişine vurdum :-)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 filmi görünce oynatçaklar sandım çok sevindim.. sonra "bu akşam 22" lafını görünce kalp krizi geçiriyordum ulan 2003'ten kalma topikmiş. ben de "insan haber verir bana di mi?" diycektim neyse zaten eski bu.. sevinsem mi üzülsem mi sevinsem mi karar veremedim.. o zaman en iyi hiç bişi yapmayayım[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966) .... Joe ... aka Bo, el lleig i el dolent, El (1966) (Spain: Catalan title) ... aka Bueno, el feo y el malo, El (1966) (Spain) ... aka Good, the Bad and the Ugly, The (1967) (USA) ... aka Good, the Ugly, the Bad, The (1967) (USA: literal English title) Per qualche dollaro in più (1965) .... Monco ... aka For a Few Dollars More (1967) (UK) (USA) ... aka Für ein paar Dollar mehr (1966) (West Germany) ... aka For Some Dollars More (1965) (International: English title) ... aka Muerte tenía un precio, La (1966) (Spain) ... aka Por unos cuantos dólares más (1966) (Spain) ... aka Por unos pocos dólares más (1966) (Spain) Per un pugno di dollari (1964) .... Joe ... aka Für eine Handvoll Dollar (1965) (West Germany) ... aka Fistful of Dollars, A (1967) (USA) ... aka For a Fistfull of Dollars (1964) (UK) ... aka Por un puñado de dólares (1964) (Spain) kaynak: imdb[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bende dvdleri var the good the bad the ugly, for a few dollars more ve dirty harry'nin, doner dolasir seyrederim arada, ve hatta bazen onlarin arkasina yine sufer filmler olan butch cassidy and the sundance kid ve geronimo'yu da katip western gecesi yapip sabaha kadar izlersin ki bira cips esliginde, tadindan yenmez :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Trojanmistress, 08 Mayıs 2004 21:49 tarihinde demiş ki: the good, the bad, the gudubet! lol bu acaip rezil birşeymiş yaa, mizahtan soğuttunuz beni be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bence iyi bir espiri :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar