Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BBC'de Geyler Sevişir, Türkiye'de Ortalık Karışır(mış)!!!

sg-1

Öne çıkan mesajlar

bu konuda toplumlari ve yeni nesilleri acik sekilde alistirmaya calisiyorlar sanirim. Bende bunun biyolojik bir olgu olduguna inanlardanim, buyuk sehirde yasadigim icin ergenlik de ve oncesinde travesti gordugum zaman bayagi bir sasirmistim ama alistim daha sonra, inanin bence travesti ve gayleri asagilayanlar ve kullananlar ozellikle Anadolu'dan cikmasi da tesaduf degil. 10 yas alti cocuklarda olusacak sendrom ise pedagog isi, BBC de oyle basit bir kanal degil, bu programi hazirlerken elbetteki ciddi danismanlari vardi, cocugum yok belki ama bu tur konularda cocuguma ve kendime guvendigim icin ciddi bir sorun yaraticagini dusunmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir yani bunun da normal oldugunu gormezse cocuklar, hem eger gay/lezbiyen ler ise kisilik bunalimi yasarlar, hem de ileride gaylere karsi, su an Turkiye'nin sorunu olan, anormal etiketini yapistirirlar.
Bu normal birsey, normal birseyse gorulmesinde bir sakinca yok sadece opusmek gibi masum birseyden bahsediyorsak.

Adam cikarip salliyorsa tabi ki problem var ama BBC'den bahsediyoruz sonucta yani.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Sabah'tan Yüksel Aytuğ'un yazısı:

Gay'ler sevişti, ortalık karıştı
Cumartesi gecesi kablodan ya da dijital platformlardan BBC Prime kanalını izleyenler, büyük bir şok yaşadı. Zira kanalın yayınladığı "The Line of Beauty" adlı dizide iki erkek soyunup, sevişiyorlardı. Ceplerden prezervatiflerin bile çıkarıldığı bu rezil sahne o sırada kanallar arasında dolaşmakta olan pek çok Türk izleyiciyi de şoka uğrattı. ...

Yanlız erkek erkeğe sevişirken prezervatifi napıyolar onu anlamadım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
sg-1 said:
Sabah'tan Yüksel Aytuğ'un yazısı:

Gay'ler sevişti, ortalık karıştı
Cumartesi gecesi kablodan ya da dijital platformlardan BBC Prime kanalını izleyenler, büyük bir şok yaşadı. Zira kanalın yayınladığı "The Line of Beauty" adlı dizide iki erkek soyunup, sevişiyorlardı. Ceplerden prezervatiflerin bile çıkarıldığı bu rezil sahne o sırada kanallar arasında dolaşmakta olan pek çok Türk izleyiciyi de şoka uğrattı. ...

Yanlız erkek erkeğe sevişirken prezervatifi napıyolar onu anlamadım ben
anal seks ile basta HIV olmak uzere bircok STD yi kapmak bikac yuz kat daha yuksek
bokunu cikarmayayim da zorlamadan dolayi kilcal damarlarda kanama olabiliyor bu bir, ikincisi de ayni sekilde cok damar ve dolayisiyla emilim falan var.
Sosyal ağlarda paylaş

Neblim düşünmemiştim hiç hastalık olayını. Zaten genel hayat felsefesi olarak cinselliğin tanıyıp da hoşlandığın bi insan olmadıkça yapılmasını pek olumlu bulmadığımdan o yönde pek düşünmem. Direkt olarak hamile mi kalcaklar lan demiştim aklımdan.

Ama gerçek bir heteroyum evet, orası doğru :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...