Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 blizzard male elflerden iyi para kiricak :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dwarf female -> Dwarf male Troll female -> Troll male :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ben valla gnome female imi male yapıp elf inde görünümünü düzeltmeyi düşüünorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 night elflerin gözündeki parlamayı düzeltseler razıyım ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 e gender değiştrebilicez demişlerdi... resimde değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Cuce said: e gender değiştrebilicez demişlerdi... resimde değişmemiş. Ayıp oluyor (Belf Pala var Male) ama lol genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Cuce said: e gender değiştrebilicez demişlerdi... resimde değişmemiş. /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 olur mu ya bi trans gender var bi female xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Blood Elf'in male i yok ki zaten. Gayleri ve femaleleri var. bölünerek çoğalıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 transseksüel operasyonlar için heyet raporu lazım, blizzard'ı aşar bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 güzel olmus aslında ya baydı human male castanimasyonu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Viktor said: blizzard male elflerden iyi para kiricak :3 ,şimdi senarious bu 15 dtatilde oyuna geri dönerse Kutu: 70 ytl Aylık ücret: 25 ytl Gay elf hunterının oluşumunu tamamlatma (lokal anestezili operasyon): 25 ytl +__________________________________________________________________________ toplamda 120 ytl... eftalin toplam parası: 30 ytl durum: fail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dk skinleriyle adam gibi bi BE male yapabildim. daracacık omuzlu belf female'den elinde düdük gibi duran 2 handlerden falan gına gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Cuce said: e gender değiştrebilicez demişlerdi... resimde değişmemiş. Çok ayıp hakikaten straight olmuş belf daha ne :P (Birde Night Elf koymaları gerekiyordu. Human'da olabilir aslında. Neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hippi olmus resimdekiler resmen direk bu geliyor aklima gorunce euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 orc male ların kamburlıklarını(gorilliklerini) düzeltseler, başka bişey istemiycem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Name Change: 10 € Subscription: 15 € Migrate: 19€ Turning a male blood elf into female: PRICELESS diyim ben de. Ücretler doğru olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Rewendor said: Blood Elf'in male i yok ki zaten. Gayleri ve femaleleri var. bölünerek çoğalıyolar. lol :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dynun said: Dk skinleriyle adam gibi bi BE male yapabildim. daracacık omuzlu belf female'den elinde düdük gibi duran 2 handlerden falan gına gelmişti yazik lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 belf female açtık abaza dediler nefl male açtım gay dediler belf male açtım gay dediler malum, troll'e yanaşamadım bile orc'ların kamburu vardı heman female'in memeleri sarkıktı gnome'a hiç girmiyorum Aman tanrım :Dps: gif'e tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Belf male güzeldir ya gay may karizma :D sanki oyunda sevişiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Human female <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Şimdi bu da human female http://www.coilmedia.com/ss/wow_females_01.jpg bu da human female http://www.superkahramanlar.com/superheroeswallpapers/game/tomb_raider7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yanlış alttaki pcye beni ilk bağlayan ve halada bağı koparmayan pixel ötesi müthiş yaratı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Şu an bilgisayar bağımlısı olan herkesin tamda ergenlik zamanlarında Tomb Raiderin çıkması ne garip bir tesadüf değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar