ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 1 ay once nvidia nin cikardigi GF 6800 ultraya karsilik Ati X800 XT platinium editionla beklenen adimla bir adim onune geçti.. bu her zamanki gbi beklendik bir seydi. GF 6800 ultra piyasaya 500$ dan suruldu Ati X800 den bu fiyattan asaiya kalir bir fiyatta cikmiyacagi beklenior.. asil sorun su bu ekran kartlarina bu kadar para verilip alindiktan sonra.. bu kartlari hakettigi performans cercevesinde kullaniyormuyuz...?[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 kullanılmaz mı.. bak mesela x800xt alsam (bu arada model ismi iğrenç, 5 kere baktım yine aklımda kalmadı, bu kadar acemilik olur mu) 1280x1024'de fsaa ve anisotropic'i fulleyip oynarım ut2004'ü, tadından yenmez. zaten doom 3'üydü hl2'siydi bunları herşeyi kökleyip oynaması güç olur bunlardan önceki kartlarla.. şu senin dediğine benzer bir sözü 1999 yılının sonlarında yeni çıkan geforce 256'lar için söylediğini hatırlıyorum bir dergi yazarının. "quake 2'de uçuyor zaten gerekli mi bu kadar performans" demişti.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ati x800xt yurtdışından 500 dolara getirilebiliyormuş normalde.. e biz de kargo ekleniyor, kdv ekleniyor, fiyatı 800 dolara felan çıkabiliyor.. tadından da yenmiyor..[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Mayıs 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 yani kısacasi doom3 hl2 ut2004 u bu tarz bi ekran karti olmadan oynamis sayilmayiz :([signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire [Bu mesaj ucandaire tarafından 09 Mayıs 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ehe abi ozaman sizde Doom2-HL1-ut2003 oynayın. :lol: Tamam İğrençti kabul ediyorum. :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Çıksın birkaç ay geçsin ondan sonra verilir mi verilmez mi tartışılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hmm geforce 4 ti 4600'lar ilk çıkınca millete çok über kartlar gelmişti de.. şimdi yeni oyunları açmaya bile yetmiyor kart.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Mayıs 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 4600 hala kullanılabilir bence ya ama şu andan sonra çıkacak sağlam fps'lerde yetmeyecektir[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ti 4200 hala kullanabiliyorum ama belli ki sonu geldi. yazdan sağ çıkmaz bu kart. satıp uçuk bi kart almak şart.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar