Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartlarindaki Son Savaş

ucandaire

Öne çıkan mesajlar

1 ay once nvidia nin cikardigi GF 6800 ultraya karsilik Ati X800 XT platinium editionla beklenen adimla bir adim onune geçti.. bu her zamanki gbi beklendik bir seydi.

GF 6800 ultra piyasaya 500$ dan suruldu

Ati X800 den bu fiyattan asaiya kalir bir fiyatta cikmiyacagi beklenior..

asil sorun su bu ekran kartlarina bu kadar para verilip alindiktan sonra.. bu kartlari hakettigi performans cercevesinde kullaniyormuyuz...?[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!!
the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Sosyal ağlarda paylaş

kullanılmaz mı..

bak mesela x800xt alsam (bu arada model ismi iğrenç, 5 kere baktım yine aklımda kalmadı, bu kadar acemilik olur mu) 1280x1024'de fsaa ve anisotropic'i fulleyip oynarım ut2004'ü, tadından yenmez. zaten doom 3'üydü hl2'siydi bunları herşeyi kökleyip oynaması güç olur bunlardan önceki kartlarla..

şu senin dediğine benzer bir sözü 1999 yılının sonlarında yeni çıkan geforce 256'lar için söylediğini hatırlıyorum bir dergi yazarının. "quake 2'de uçuyor zaten gerekli mi bu kadar performans" demişti.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

ati x800xt yurtdışından 500 dolara getirilebiliyormuş normalde..
e biz de kargo ekleniyor, kdv ekleniyor, fiyatı 800 dolara felan çıkabiliyor..
tadından da yenmiyor..[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Mayıs 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...