prozzak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 2010 Z4 gün yüzüne çıktı Alman otomobil üreticisi BMW, 2010 yılında piyasaya sürüceği yeni jenerasyon BMW Z4 Roadster'ın ilk fotoğrafları ve videosunu yayınladı. Uzun süredir üzerinde geliştirme çalışmaları sürdürülen ve kısa bir süre önce casus fotoğrafları basına sızan bu yeni roadster, nihayetinde tamamiyle gün yüzüne çıkmış oldu. Yeni nesil Z4'de üç farklı motor seçeneği sunulacak. Z4'de yer verilen en güçlü ünite twin turbo ile desteklenen 3.0 litrelik motor (sDrive35i). Z4, 306 HP güç ve 400 Nm tork üretebilen 3.0 litrelik bu motor sayesinde 0'dan 100 km hıza 5.2 saniyede ulaşabiliyor. Z4'de orta seviyede 2.5 litrelik motor yer alıyor (sDrive23i). 2497 cc hacmindeki bu motor 204 HP güç ve 250 Nm tork üretebiliyor. Z4'de yer alan son motor seçeneği ise 258 HP güç ve 210 Nm tork üretebilen 3.0 litrelik motor (sDrive30i). Bu üç motor da EU5 emisyon standartlarına uygun şekilde üretilecek. 2010 yılında piyasaya sürülecek olan bu roadsterda ilk defa metal tavan yer alacak. Eski versiyonlarında bez tavan kullanılan Z4, yeni versiyonuyla birlikte metal tavanlı bir şekilde piyasaya sürülecek. Yeni tasarlanan metal tavan 20 saniye içerisinde açılabiliyor. Bavyeralı otomobil üreticisi, 2010 Z4'de M süspansiyon sistemi ve sayıcı efekti gibi bazı yeni teknolojilere yer vermiş. Ayarlanabilir süspansiyon sistemi sayesinde araç 10 mm yükseltilip alçaltılabiliyor. Ayrıca Dinamik Kontrol Fonksiyonu da yeni Z4'ün üzerinde yer alıcak. Yeni BMW Z4'ü tanıtımı gelecek ay düzenlenecek Detroit Auto Show'da yapılacak. SPY Görseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 İlk spoiler'daki ne kadar çirkin öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hah olmus. ilk spoilerdekinde bişi anlasılmıo.da 2. güzelmiş ufak bir 6 kasa havası var.z4 leri hep sevmişimdir ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ön farlar direkt 3 serisi copy paste olmuş :S ama bende beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Arka farlarda 406 dan esinlenilmiş olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Pek özgün görünmüyor yau. Arka stoplar 1 serisi coupe direk. Bu kadar mı acizleşti bunlar birazcık farklı tasaarımlar yapsalar artık bıktım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 arka farlar direk scirocco hatırlatıyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bana da hatırlattı da 1 serisi Coupe daha önce lanse edildiğinden Scirocco'dan arak olma ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Asteroth said: İlk spoiler'daki ne kadar çirkin öyle. Deneme sürüşlerinde tasarım tam belli olmasın diye yapıyorlar öyle. Bu arada hiç beğenmedim. Makyaj bile olmamış bu yahu, aynısını sunmuşlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Kim ne derse desin bu araba benim çok hoşuma gidiyor. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 araba zaten hoş orası ayrı da neden böyle iğrenç bir boya kaplama ya da herneyse var arabanın üzerinde onu anlamadım ben : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Selam, Ben araçtaki desenlere bayıldım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 İnanılmaz bir bmw hastası olarak yeni jenerasyon bmwler ölesiye tiksinti yarattı bende açıkçası... Google'dan yeni 5 serisine bakarsanız anlarsınız. Anlamıyorum şimdiki gibi güzel tasarımlardan bi anda Renault Modus tipine geçmek niyedir?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Yeni 5 serisinin henüz spy foto ları bile meydanda yok.. Onların hepsi render.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ya abi şöyle bi olay var, önceki modelde tasarımda bi bütünlük vardı. Alet direkt köpekbalığı gibiydi, ama en ufak ayrıntısına kadar... Bu ise o tasarım bütünlüğü olan eski Z4'ün üzerine çok ağır makyaj yapmış bişey olmuş resmen. Daha doğrusu tasarım bütünlüğü doğru kelime de değil, grameri çok düzgün ama boş şeyler anlatıyo bu tasarım, öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 5 serisinin daha test leri bile yok ortada :) 2012 diye biliyorum yeni model yada 2011 daha cok var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 2010 da 2011 model olarak gelecek yeni 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Selam, Ben makyajlı sandım bu Z4'ü :P Meğer yeniymiş... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 iyide z3 te benziyordu aslinda bmw z serisindeki en buyuk degisikligi yapti hardtop a cevirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 makyajlı aslında zaten. bmw nin yeni modası makyajlara yeni kasa muamelesi yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 matama said: iyide z3 te benziyordu aslinda bmw z serisindeki en buyuk degisikligi yapti hardtop a cevirdi z3 te kopek balıgı konsepti idi. matama dogru soyluyor. z serisinin olayı o zaten. hardtop ise bence dogru bir secim olmus. onunun 6 serisine benzemis olması baya guzel duruyor bakınca ama hakikaten rahatsız edici aslında biraz. hem yaratıcılıktan uzak, hem arabayı fazla agır abi isi haline getiriyor, hem z4 dinamizmine çokta fazla yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Araba gayet dinamik bence. Hatta fazla dinamik, çok süslemişler bana sorarsan. Farların üstündeki çizgiler, yan kaputtaki süsler, arka 3. stopun biçimi, ön hava girişlerinin gri olması vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kız olsam verirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 tunch said: kız olsam verirdim :) senden kız olsa anca kaşar olurdu zaten :D şuandaki versiyonunda küflü peynir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar