adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 başlıyo yine tezahurat yapıyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hadi bakalım vatana milelte hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ahhahaha bisürü tipitip var :D bayılıyorum bunlara hiç bişi anlamıyolar şarkıdan ama biliyomuş gibi söylüyolar falan ahhaha:D halkımıın rapçileri ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 dsfklsjdfk harbi yaa. bir sürü adam repçi kesilmiş bu hafta sdkfjsdf. komik bi görüntü. "yaptığı replerle bizi mutlu eden murat" dedi adam. rep yapmak. evini gösteriyor şimdi mtv cribs ayaana. hayvan gibi bir evi varmış adamın. ağzım açık kaldı harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Of tipler direk leş lan. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 AHUAHUHUAHUA tipe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hahahah televizyonu kapadım dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yine rezil olcaz bi dünya starına niye bukadar rapçik almışlar ki program'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 karı yaa bak yaa yuvam yıkılsın dedi ya 50 için yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bi önceki "dünyaca ünlü insan ile var mısın yok musun yarışması" nı kristina ablamızın daş gibi hatun olması sebebiyle az çok izleyebilmiştim. ama zenci arkadaşı izleyebileceğimi sanmıyorum. "senin 50 cent ile buluşma isteğinin sebebi nedir?" "50 cent şarkılarını orjinaline yakın yapıyorum. aha. i bring you seksibeek" (şarkı justin şarkısı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 oha kız yalnız erkek arkadaşını deli rezil ediyor. Mertcan kaya ymış çocuğun adı. Burdan mertcan'a sözüm var. Olm mertcan senin manita zenciye hasta, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ŞAKAMI BU YA?! edit: aman yaribbim.... hayatlarının epic faillerini yaşıyolar farkında değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 AAHAHAHAHAHAHAHA şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ama şu triplere girilmesin lütfen lütfen bide tam şuan ki salak gitsin ahahah bu ne lahn ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 DELETVETMEDU ŞEKIDIN DOV Mİ HELEVETMEDU ŞEKEDON DOV Mİ ŞEYK ŞEKE ŞEYKDEMU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 önede bi şişman karı koymuşlar kapı gıcırtısı duysa oynicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 OFF tanrımm offf ne kadar tipindirik adam varsa toplamışlar ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 adam akıllı adamlar çağırsalardı keşke hepsi zenci seviyo bunların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bLackcha0s said: oha kız yalnız erkek arkadaşını deli rezil ediyor. Mertcan kaya ymış çocuğun adı. Burdan mertcan'a sözüm var. Olm mertcan senin manita zenciye hasta, ne iş? mertcanınki küçükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 evi iyiymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ne kadar çok zenci seven varmış lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 abi ben iki yere attım, sen niye iki yerden cevaplıyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bLackcha0s said: abi ben iki yere attım, sen niye iki yerden cevaplıyosun =) ne bilem yaa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 beat yapan adam iyiydi de sonraki nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 rapçilerin hepsi aynı zaten *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar