Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Of off süpermiş =p bjk'liyim 2 penaltıda penaltı, amma fanatiksiniz ya oldu olacak başkanında fedaisi olun, maçlara gidip şak şakçılık yaparsınız =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ztn ne zaman forvetler defansa yardıma gelse bi penaltı riski oluyor yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 1-servet'in golüne yorum yapmıyorum çünkü net değil tartışmalı bence. 2-Penaltılar net penaltı defans oyuncularının aptallığı başka bişey değil(biri holosko) 3-Delgadonun yaptığı hareketi izleyin o hareket 2 ayrı sebepten dolayı sarı kartı birincisi şiddetli itiraz ikincisi kart istemesi. 4-Delgadonun daha başta barışa yaptığı hareket kırmızı kart! neyi anlatıyorsunuz. 5-Daha gösterilmeyen bir sürü sarı kart var... Neyse söylencek çok bişey yok at gözlükleriyle bakıyor bazı insanlar yapıcak bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Toroglu diyo sevgilinin üzerine yatar gibi yatacaksın o topa, gerekirse kafana vursunlar. Rüstü icin ehaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 delgado hakeme anlatıyomuş: 1- Hakem Delgado'nun konuştuğu dili bilmek zorunda değil. 2- Hangi dilde olursa olsun kart göstermek kelime öbeği o dillerde mevcuttur. Elini kaldırmadan "hocam bana 20 kez faul yapıldı onlara göstermedin, ama onlara tek hareket yaptım kart verdin" bakın ben burda anlattım ne siz beni ne de ben sizi gördüm. Ele kola gerek yok. 3- Hakeme karşı elini kaldırıp kart işareti yapmak sarı kartı gerektirir. 4- Veya bilinçli bir biçimde rakip oyuncunun bileğine tabanıyla girmek direk kırmızı karttır. İlk pozisyondaki hakkını buldu Delgado. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 değmemiş kalecinin eline. gol yani zaten bence o kural saçma neyse edit: türkiye'de hakemlerin çoğu yabancı dil konuşamıyor. bunu heralde 2.5 senedir bu ülkede oynayan bi adam öğrenmiş demek ki elleriyle anlatarak anlatabiliceğini düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Delgado nun kartı haklyıdı ama şu var Lincoln e bu kadar rahat çıkartamazdı o kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ya ben burda 20. kez falan söylüyorum bence bu kart istedin sarı kart kuralı kelimenin tam anlamıyla SAÇMALIK! ama kural bu yapıcak bişey yok kural buysa profesyonel futbolcular da buna uymak zorunda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 BiTcH_oFBaT dediklerine aynen katılıyorum , servetin attığı gol , nobrenin ibb ye attığı golün kopyası, sayılmaması gerekiyo, penaltıları 2side penaltı, 3.gol beşiktaşın savunma komedisi, gs ye de tebrikler buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kart ın ingilizcesı yokmu arkadaş.elle o hareketi yapmak kart.orda ne anlattıgınn önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 deathl0rd said: 4-Delgadonun daha başta barışa yaptığı hareket kırmızı kart! neyi anlatıyorsunuz. deathl0rd said: Neyse söylencek çok bişey yok at gözlükleriyle bakıyor bazı insanlar yapıcak bişey yok... Sen var iki cümle ile çelişki yaratmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Abartmışsınız delgado sarı kartı aldığında ayağa basıyor, tamam kontrolsüz ama kırmızılık bir olay değil, siz ona kırmızı derseniz ayhanın topa değil direk adamın böbreğine salladığı ayakda kırmızı kart olur. Hakem fena maç yönetmedi bizim başkan yine kedi rezilliğini hakemle örtmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Simdi bizim baskan hakeme salliyo yine, bunu görenlerde besiktaslilar hakeme agliyor yine diye yapistiriyor. Utanmazlıkta son nokta bu heriften kurtulamıyoruz. Bu herif fenerli galatasaraylı falan olmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hiç biriniz futboldan anlamıyosuz bugün bunu anladım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Aa bu maçta hakemlik bir olay yoktu muhterem.Tüpçü yine hakeme mi abandın.Yapma tüpçü yapma.Bırak beşiktaşın yakasını artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Arkadaşlar Kanaltürkü açın bakın ilk gol kural hatası haydi hayırlı olsun tanker servetinizi savunmaya devam eden arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kanalturk dediyse dogrudur :) gol değil diyen illaki cıkıcaktır.onları yakalamakla ugrasmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 khalad said: Arkadaşlar Kanaltürkü açın bakın ilk gol kural hatası haydi hayırlı olsun tanker servetinizi savunmaya devam eden arkadaşlar. tüh be kanaltürk vermedi bizim golü=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dur lan bi dk ***-tv şimdi gol dedi, yine gol sdfsdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 demirören futboldan anlasaydı çoktan istifa ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 deathl0rd said: 4-Delgadonun daha başta barışa yaptığı hareket kırmızı kart! neyi anlatıyorsunuz. deathl0rd said: Neyse söylencek çok bişey yok at gözlükleriyle bakıyor bazı insanlar yapıcak bişey yok... Sen var iki cümle ile çelişki yaratmak. PZero said: penaltıların ikisde zaten tamammen düzmece penaltılar penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan posizyonlar . PZero said: hiç biriniz futboldan anlamıyosuz bugün bunu anladım . Sen de var iki hede ile çelişki yaratmak.Aynı zamanda sana yazık olmak.Sen var uyanmak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kabzimal gol dedi, tartismaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 süper dalga geçiyosunuz ha aferin bi yere not alıyım da arada kullanırım esprilerinizi. Açın bakın kanallara izleyin bi kaç tane işin uzmanı yorumcuları. Ha diyosanız ki biz futbol ilahıyız gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 biz demiyoruz, macin hakemi gol diyor, en yetkili kisi kendisi, itirazini federasyona et, allah gelip kanal d'de faul yapmis dese, gene gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mehmet Demirkol gol dedi...Referans alabileceğim bir isim,hani kim bu kitabın uzmanı dersen kafadan sayacağım birkaç adamdan biri,fosillerin gol değildi vs demesine gerek yok. Ayrıca hakem bu işin uzmanı gol işte oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar