Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 21.12.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

gellidus said:
hala o kazandi bu haketti geyigindesiniz..
Turkiyede futbolun kalitesizligini goren yok..

Ne oluyor gb gs yi yeniyor allahin portekiz takimi geliyor ustunden geciyor zorlanmadan kosmadan.. GS yide bjk yide yendi metalist..

Bjk defansinda top yapmayi top cevirmeyi adam gormeyi bilen sadece zapo var onun disindaki adamlar top cevirmeyi dusunmuyor bile..

Ayni sekilde gs nin defansida 10 kisi kaldiktan sonra 5 tane pozisyon var tehlike olmadi ama yabanci bir takim en az 2 sini gol atardi. 1- bobonun gelisine vurdugu 2- ugur incemanin kontrol edemedigi..

Burda birbirinize laf atarak masturbasyondan baska birsey yapmiyorsunuz.. Sizi inandirmislar turk futbolu muthis tir fln diye digiturk te sadece 3 kanal ileri gidin ntvspor daki maci izleyinde futbol nasil oynaniyor nasil oynanmasi gerekir izleyin..

Haa hakkini yemeyelim gs yine turk takimlari arasinda yine en iyi durumda olani ama oda iste bu kadar..

kimse türk futbolu müthiş demiyor, hatta bu başlıkta kimse türk futbolundan da bahsetmiyor..oneş dakka önce biten maçta nasıl yendiğimizi söyüyoruz sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Delagdonun ikinci kart icin acıklaması söyle ; Hakeme uzun süre neden rakıbe sarı kart gostermiyosun degil de bana niye gosterdin seklinde ingilizce soylerken refleks olarak elini ölye yapmıs. Hakem de ahanda kart isareti yaptı diye caktı. Bence vermeyebilirdi yazık oldu.

İkinci penaltıda hakem düdük calmasa bile futbolcular al kullan diye birakirdi zaten.

Rüstü gibi kaleci ilk golu yerse, delgado gibi adam bukadar ucuz bir kırmızı kart görürse, Ugur gibi ekstra yetersiz bir adami lincolnun karsısına koymak durumunda kalan mustafa denizli ne yapsın, adama da yazık bıze de yazık. Cürüdük.
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:
hala o kazandi bu haketti geyigindesiniz..
Turkiyede futbolun kalitesizligini goren yok..

Ne oluyor gb gs yi yeniyor allahin portekiz takimi geliyor ustunden geciyor zorlanmadan kosmadan.. GS yide bjk yide yendi metalist..

Bjk defansinda top yapmayi top cevirmeyi adam gormeyi bilen sadece zapo var onun disindaki adamlar top cevirmeyi dusunmuyor bile..

Ayni sekilde gs nin defansida 10 kisi kaldiktan sonra 5 tane pozisyon var tehlike olmadi ama yabanci bir takim en az 2 sini gol atardi. 1- bobonun gelisine vurdugu 2- ugur incemanin kontrol edemedigi..

Burda birbirinize laf atarak masturbasyondan baska birsey yapmiyorsunuz.. Sizi inandirmislar turk futbolu muthis tir fln diye digiturk te sadece 3 kanal ileri gidin ntvspor daki maci izleyinde futbol nasil oynaniyor nasil oynanmasi gerekir izleyin..

Haa hakkini yemeyelim gs yine turk takimlari arasinda yine en iyi durumda olani ama oda iste bu kadar..
iyide burda türk futbolu uçuyor harikayız diyen yokki ? gs-bjk topicindede gs-bjk maçını tartışıyoruz.

bu sene inter 10 kişi bir takıma 2-1 yenilmişti.yani karşı takım 10 kişi kaldı 149013 tane gol atarız diye birşey yok
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım maçın en anlamlı sözleriydi

Hayalleri yıkılmış çaresiz kalmış yağmurda sırılsıklam olmuş dişinden tırnağından arttırarak maça gelmiş beşiktaş taraftarının ağzından çıkanlardı.

YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETER...

Uzun uzadıya yazmaya hiç gerek yok.Delgado takım kaptanı.İlk sarı kart rezil. İkincisi ondan daha rezil. Sarı kartın var sen kimsin ki itiraz ediyorsun.

Penaltılar doğruydu.

Hakem tek bi noktada gösterdi kalitesizliğini. Holosko nun dribling sonrası servetin koyduğu omuzda yıkılmayarak topu kapması.Buna faul verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

normal olanı söylemiş.umit karan ayhan.ne kadar adam değil desekte sabri var ondan önce :)

bence lincolne sarı vermeliydi orda.kendini yere attı :)

adam sana calım atmıs.sen adamın arkasındasın.o adama ne yapsan penaltı olucak orda.ugur incemanın öküzlüğü.toroman baya kızdı ztn ona
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Sanırım maçın en anlamlı sözleriydi

Hayalleri yıkılmış çaresiz kalmış yağmurda sırılsıklam olmuş dişinden tırnağından arttırarak maça gelmiş beşiktaş taraftarının ağzından çıkanlardı.

YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETER...

Uzun uzadıya yazmaya hiç gerek yok.Delgado takım kaptanı.İlk sarı kart rezil. İkincisi ondan daha rezil. Sarı kartın var sen kimsin ki itiraz ediyorsun.

Penaltılar doğruydu.

Hakem tek bi noktada gösterdi kalitesizliğini. Holosko nun dribling sonrası servetin koyduğu omuzda yıkılmayarak topu kapması.Buna faul verdi.
ben yanlış anlamadıysam gs taraftarının ağzından çıktı o sözler
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:
Bir sürü yenilgi almıştır Beşiktaş ama ilk defa bu duruma isyan ediyorum şu forumda ulan Beşiktaş futbol oynamıyo diyosunuz,haksızlık yok diyorsunuz size fenerin yaptıkları müstahak resmen bi dahaki maç bi 10 atsın fener size bu tarz kararlar versin hakem burda böyle dalga geçen gese li arkadaşlar bakalım o zaman nasıl tepki vericekler. Haksızlığa isyan etmek ağlamak oluyo yani burdan size HELAL! diyorum

sen bi rahatla sora gel. maçın özetini izle , bu sefer gözlerini kullan. senin teknik direktörün diyor ki ; penaltı ben böle penaltıyı yapan oyuncuya. delgado oyundan atıldıktan sonra delgadoya diyor ki : kart istedin soyunma odasına git. HA TABİ SEN İYİSİN DAHA İYİSİN. lincoln ün penaltısı mı haksız arda nın mı? 90 dakka bize tekme atan bjk lılar niye sarı kart görmüyor? servet in golü çok hızlı gelişen bi pozisyon. adam gibi beşiktaşlı : maratonda açıklama yapıyor beşiktaşın eski kaptanı : faul mü değil mi bilemem rüştü gibi kaleci o topu elinden kaçırmaz. sen git ona ağla önce yetersiz takımına ağla. servet in gol de tartışılabilir olmasına rağmen orda hiçkimse net göremez onu çok hızlı gelişen bi pozisyon, hakem takdir hakkını gol olarak kullandı.

Bu mesaj khalad a değil böyle düşünen tüm arkadaşlaradır, fanatik olucaz diye komik olmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi Bizim taraftarlar yildirim demirorene tepki gosterince , ne alakasi var demirorenmi yedi o golleri diye düsünenler olabilir.

Şöyle ki ; Demirörenin medyaya söyledigi sözler bütün camiayi kapsiyor. Bu adam her kaybedilen mac sonunda Besiktas taraftarininin cogunlugunun iradesini yansıtmayan aciklamalar yaparak bizi kücük düsürüyor. Besiktas klubunde malzemeci olmamasi gereken adamlari transfer ediyor, bunca basarasizliga ragmen büyük yüzsüzlükle gorevınden ayrılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

delgado bana ilk faulumde kart verdi demek istedi ama hakem oolcak ...... adamı maçtan attı

penaltıların ikisde zaten tamammen düzmece penaltılar penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan posizyonlar .

konuşcak bişey yok aslında kaderi önceden belirlenmiş bi ligde mücadele ediyoruz bunlar doğal şeyler gelmeye başladı .

fenerbahcenin lobisi var galatsarayın lobisi var onlar sayesinde kazanmayı biliyorlar maçlarını tebrikediyoruz .
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:
delgado bana ilk faulumde kart verdi demek istedi ama hakem oolcak ...... adamı maçtan attı

penaltıların ikisde zaten tamammen düzmece penaltılar penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan posizyonlar .

konuşcak bişey yok aslında kaderi önceden belirlenmiş bi ligde mücadele ediyoruz bunlar doğal şeyler gelmeye başladı .

fenerbahcenin lobisi var galatsarayın lobisi var onlar sayesinde kazanmayı biliyorlar maçlarını tebrikediyoruz .

bence arkadaş banlanmalı :)
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

Yazık...
Sosyal ağlarda paylaş

bende içimi dökiyim rahatlıyım.

şimdi 2 saçma sapan penaltı olursa maçı kaybedince ağlamicaksın. 2side net penaltı yani. yapanlar mal. hadi ilkini anladıkta uğur ne yapıyor belli değil.

maçın geneline gelirsek gs bişey yapmadı pek biz kendi kendimizi yokettik ve iyide oynuyordu.

ilk gol bizim ibb ye attığımız ama sayılmayan gol. aynısını mehmet yıldız attı hakem golü verdi. bugün servet attı hakem golü verdi. demek ki ibb-bjk maçının hakemi art niyetliymiş maçı gasp etmiş bu bu kadar basit.

2. gol net penaltı.
3. gol komedi. afedersin ama seriç ne yapıyor orda onu geçtim rüştü topa neden hamle yapmıyor. artık şu kaleci oynamasın ya. refleksi yok aciz kalecinin teki. elini bile açamıyor. başlarım tecrübesine ama yani. adam kaleye girdi artık. şu holosko sancis mücadelesinde kaleci farkı açıkça çıktı ortaya. adam istio maçı yani bu kadar basit.

4. golde net penaltı.

amma velakin. benim anlamadığım bişey var.

cüneyt çakır şu ülkede sevdiğim ve beğendiğim 2-3 hakemden bitanesi. ve dünya kupasında maç yönetmesi ihtimal tek hakemimiz. bunu daha önce yazmıştım 1-2 kere. ama;

arda kendisini yere atıyor. sonra hakeme pardon diyor filan. sarı kart o artık pardon deyine kart görmüo musun. bu saçma işte.

2. olarakta delgadonun kırmızı kartında hakem ya kör, ya sağır yada iletişim kurma özürlü. delgado 3 tane hareket yapıo orda.

ilkinde kendisini gösterio
ikincisinde eliyle 1 yapıyor
üçüncüsü kart işareti yapıyor.

bi insanın bunu anlamaması için iletişim özürlüsü olması lazım. cüneyt çakır çok fazla avrupada maç yönetti ingilizce bilmiyor mu? yada iletişim kuramıyor mu insanlarla.

delgado'nun ne dediği açık seçik belli. ben bir kere yaptım kart gördüm.

komik olan bunu mustafa denizlide anlamıyor. hakem o noktada art niyetliydi bence. maç içinde sadece o an ama.

maçtan önce 2 de kalır işallah gs dedim neyseki bizde attık 2 tane. ayrıca komik bi istatistik. gs 76. dk daki istatisliğe göre 5 şut çekmiş 3 ü kaleyi bulmuş. o ikiside gol oldu zaten.

kırmızı kart olmasaydı daha farklı olabilirdi ama gs kazanmasını bildi.
tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...