Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 21.12.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ABİ NASI AĞLIYO BEŞİKTAŞLILAR OF

90 DAKKA DAYAK ATIP DELGADO HARİÇ SARI KART GÖRMEDİNİZ

SORA SARI KART GÖREN İLK OYUNCU DANDİK Bİ KORNER MÜCADELESİNDE MEIRA

lincoln penaltıda gole gidiyo
ardaya tekme atılıyo

bunlar ne lan boks kick-box maçı gibiydi bjk ayrıca haketmiyosunuz evet. sevimli şerefli 2. ler sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sürü yenilgi almıştır Beşiktaş ama ilk defa bu duruma isyan ediyorum şu forumda ulan Beşiktaş futbol oynamıyo diyosunuz,haksızlık yok diyorsunuz size fenerin yaptıkları müstahak resmen bi dahaki maç bi 10 atsın fener size bu tarz kararlar versin hakem burda böyle dalga geçen gese li arkadaşlar bakalım o zaman nasıl tepki vericekler. Haksızlığa isyan etmek ağlamak oluyo yani burdan size HELAL! diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem said:
çok heyecan yaptınız. rofl.

edit: yamulmuyorsam lafı dakikayı hatırlayamadığım içindi. kusura bakmayın.

gerçekten bu kadar telaşa gerek yok. yendiniz, oynayın, sevinin.
fakat sizin o at gözlüklerini çıkarmadan izlediğiniz maçın gerçeklerini görmek için lütfen özetini tekrar izleyiniz.

zaten bahsettiğim pozisyon uzunca tartışılır.
sonra gelin burada hadi kola kapağı biriktir, maçla alakan yok falan diyin.

ha ondan sonra ben size ne derim bilemem tabi hehe.

Senin bahsettiğin pozisyonla aynısında bahsediyoruz. Bjk yarı alanında taç çizgisine yakın yerde olan olay işte. Kart istemedi arda orda. :(
Sosyal ağlarda paylaş

ya senin 10 numaran, yani sahadaki futbol zekası en yüksek olması gereken adamın bu kadar SALAK olursa yapacak birşey yok

senelerdir ne gs ne de fb bizi yeniyor derbilerde. biz kaybediyoruz

2 penaltı 1 kırmızı gg. rakipler pafla çıksa da yener biz bu kadar gerizekalı olduktan sonra

bu arada gs taraftarına çok teşekkür ediyorum yıldırım demirören yeter tezahuratı için. hani sırf makaradan dolayı mı yoksa içten içe "böyle zavallı bir beşiktaşı istemiyoruz, defol git ki rakibimiz geri dönsün" bilinçaltıyla mı söylediler bilemiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

arda kart istiyor diye spiker dedi arda pardon pardon yok bir şey faul yok evet gibisnden bir işaret yaptı hakeme, aldatmaya yönelik hareketten sar görmemek için.

ilk önce okusaydın?

Mayhem said:

o pozisyondan bahsetmiyorum ki. yamulmuyorsam 55. dakikada bizim sahamızda olan bir pozisyondu. böyle çığırmanıza gerek yok. sakin. tekrar izleyin özeti pls.

sonra bunuda oku bakim.

Mayhem said:

..sizin o at gözlüklerini çıkarmadan izlediğiniz maçın gerçeklerini görmek için lütfen özetini tekrar izleyiniz.

zaten bahsettiğim pozisyon uzunca tartışılır.
sonra gelin burada hadi kola kapağı biriktir, maçla alakan yok falan diyin.

ha ondan sonra ben size ne derim bilemem tabi hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu arkadaşım yok öyle bir pozisyon diyoruz.hala zorluosun anlamadımki :)

yok işte da.yanlıs duymuşun görmüşün

kaleciniz hatalı gol yer.kaptanınız acemice hareket yapar kırmızı kart gorur.yani o hareketi ne amaçla yaptıgı kmsenin umurunda değil.o hareketi yapmicak.yaparsa sarı kart.

e senin adamların penaltı yapıor.sora hakem diye cıkıosunuz ortalıga.anlamadım ki ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...