Khelben Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ABİ NASI AĞLIYO BEŞİKTAŞLILAR OF 90 DAKKA DAYAK ATIP DELGADO HARİÇ SARI KART GÖRMEDİNİZ SORA SARI KART GÖREN İLK OYUNCU DANDİK Bİ KORNER MÜCADELESİNDE MEIRA lincoln penaltıda gole gidiyo ardaya tekme atılıyo bunlar ne lan boks kick-box maçı gibiydi bjk ayrıca haketmiyosunuz evet. sevimli şerefli 2. ler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 @kanuni: Aynı ya da bazen yakın şehirlerin takımlarının maçları derbidir. Derbinin ne olduğunu bilmiyorusn. Real madrid Barca macına derbi diyen bi kişi daha bul elini öpiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 İnternet hayatımın en ugursuz abest mesajını atmama vesile oldu mac ellerim tirtiryo kendımı sevicem simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sergen holokso kesi penaltı 2. değil hakem gslilerin her düşüşüne faul bu verdi bu nasıl hakem falan diye geçiriyor ntvde cüneyt çakır elinden geleni yaptı bjknin aleyhine diyo delgado bişey anlatmaya calıstı sanki fırsat kollar gibi attı falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Zegna said: Masquerade said: Zegna said: bjk yener gibi, 2 takımda kotu gerci belli olmaz. :/ federasyon is basinda gene :/ 2 penalti? sdfsdf, kaleciye faul vs vs of of Cry moar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bir sürü yenilgi almıştır Beşiktaş ama ilk defa bu duruma isyan ediyorum şu forumda ulan Beşiktaş futbol oynamıyo diyosunuz,haksızlık yok diyorsunuz size fenerin yaptıkları müstahak resmen bi dahaki maç bi 10 atsın fener size bu tarz kararlar versin hakem burda böyle dalga geçen gese li arkadaşlar bakalım o zaman nasıl tepki vericekler. Haksızlığa isyan etmek ağlamak oluyo yani burdan size HELAL! diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bizim başkan millete öyle bir aşılamışki her kaybedilen maç hakemin hatası, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahaha sergenin yorumu: bjknin fake yabancılarıyla gsnin harbi yabancılarının arasındaydı mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Zegna said: Smoke said: 4 attığımız 4, 2 attığımız 2 attı... beklenen oldu... eheheh kotulerin mucadelesini cok para yatıran kazandı :D kötülerin iyisiyiz biz bu ligde. ayrıca çok da mütevaziyiz. mehehe. ::):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mayhem said: çok heyecan yaptınız. rofl. edit: yamulmuyorsam lafı dakikayı hatırlayamadığım içindi. kusura bakmayın. gerçekten bu kadar telaşa gerek yok. yendiniz, oynayın, sevinin. fakat sizin o at gözlüklerini çıkarmadan izlediğiniz maçın gerçeklerini görmek için lütfen özetini tekrar izleyiniz. zaten bahsettiğim pozisyon uzunca tartışılır. sonra gelin burada hadi kola kapağı biriktir, maçla alakan yok falan diyin. ha ondan sonra ben size ne derim bilemem tabi hehe. Senin bahsettiğin pozisyonla aynısında bahsediyoruz. Bjk yarı alanında taç çizgisine yakın yerde olan olay işte. Kart istemedi arda orda. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ya senin 10 numaran, yani sahadaki futbol zekası en yüksek olması gereken adamın bu kadar SALAK olursa yapacak birşey yok senelerdir ne gs ne de fb bizi yeniyor derbilerde. biz kaybediyoruz 2 penaltı 1 kırmızı gg. rakipler pafla çıksa da yener biz bu kadar gerizekalı olduktan sonra bu arada gs taraftarına çok teşekkür ediyorum yıldırım demirören yeter tezahuratı için. hani sırf makaradan dolayı mı yoksa içten içe "böyle zavallı bir beşiktaşı istemiyoruz, defol git ki rakibimiz geri dönsün" bilinçaltıyla mı söylediler bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sergen öyle dio.hakan unsal dacıkar birazdan adnan polat hakemi satın almıs die cıkar ortalıga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yazık ya beşiktaşlılara.. yöneticiler hakemin etrafında falan.taraftarın bazısı da burada başlamış hakem hakem demeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yendik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ahuahuau NTV'yi açın. Rıdvan süper saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 CthuLhu said: arda kart istiyor diye spiker dedi arda pardon pardon yok bir şey faul yok evet gibisnden bir işaret yaptı hakeme, aldatmaya yönelik hareketten sar görmemek için. ilk önce okusaydın? Mayhem said: o pozisyondan bahsetmiyorum ki. yamulmuyorsam 55. dakikada bizim sahamızda olan bir pozisyondu. böyle çığırmanıza gerek yok. sakin. tekrar izleyin özeti pls. sonra bunuda oku bakim. Mayhem said: ..sizin o at gözlüklerini çıkarmadan izlediğiniz maçın gerçeklerini görmek için lütfen özetini tekrar izleyiniz. zaten bahsettiğim pozisyon uzunca tartışılır. sonra gelin burada hadi kola kapağı biriktir, maçla alakan yok falan diyin. ha ondan sonra ben size ne derim bilemem tabi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 senin bahsettiğin pozisyon o pozisyon ki? değilse pozisyonu anlat şu şu oldu sonra arda kart istedi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Suan besiktastan belirli bikac oyuncuyu yakalasam yemın ederım elimle kafasini koparırım. Bu heriflerin besiktas klubunde oynamasi skandal, bunlari oynatanlar ayrı skandal. Galatasarayı tebrik ederim. Yetersizsiniz lan allah cezanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 birazdan youtubea falan düşer koyarım baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 @cemad : ben söyliycektim sen söylemişsin hakkaten güzel tezahurat ama adam yüzsüz ciddiye falan almamıştır kesin. Evet gençler biz hakem diye ağlıyoruz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Masquerade said: Ahuahuau NTV'yi açın. Rıdvan süper saçmalıyor. ne dediki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mis gibi yendik abicim, kimse boşuna ağlamasın cart penaltı cart kart diye. GASSARAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hakeme ağlamasın Beşiktaş.. Dakika başı ayaklara vurdunuz. Tek kırmızıyla çıkması bile süper Bjk'nın bu maçtan. Bildiğin rugby oynamaya çıkmış beşiktaş. e adamlara da hak veriyorum ama. zapo, gökhan, ibo gibi adamlarla one touch oynanmaz ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yahu arkadaşım yok öyle bir pozisyon diyoruz.hala zorluosun anlamadımki :) yok işte da.yanlıs duymuşun görmüşün kaleciniz hatalı gol yer.kaptanınız acemice hareket yapar kırmızı kart gorur.yani o hareketi ne amaçla yaptıgı kmsenin umurunda değil.o hareketi yapmicak.yaparsa sarı kart. e senin adamların penaltı yapıor.sora hakem diye cıkıosunuz ortalıga.anlamadım ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Şu Nobre'nin kalecinin -milisaniye farkıyla- tuttuğu topa vurup, sayılmayan golünün screenshot'ını koyan arkadaş (ya da baska bi arkadaş =) ), aynı çalışmayı bu maçtaki Servetin golü için yapabilir mi? merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar