Krusty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 şu kart gösterme hareketi yapınca kart verilmesi ne saçma bi kuraldır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Şu maçı izleyipte biz hak ettik diyen bir galatasaraylı varsa helal olsun gidip gözlerini kontrol etsinler. Nasıl hakemdir bu nasıl yani ? galatasaray'da ayhan'da arda'da aynı şeyi yaptı ama veremedi. Rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 eagle_dnz said: arda kendini atıp hakeme prd prd yapıo sonra da kart görmesin diye... sınırda mı acaba kartı da yok sivas macı öncesi Sivas maçından önce kupa maçları var. Ehueuhe fatal errorlara devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Masquerade said: Zegna said: bjk yener gibi, 2 takımda kotu gerci belli olmaz. :/ federasyon is basinda gene :/ 2 penalti? sdfsdf, kaleciye faul vs vs of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hakemin göbek adı Hakkı'ymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yok abi cidden ikisi de doğruydu penaltıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: tebrikler adnan polat, ii para yatırmışsın hakemlere.. gz. ZUAHUAHUAHUAU nefes PHUAHUAHUAHUAUHAHUUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aynı maçımı izledik yahu.ayhan ne zaman öyle bişi yaptı.adamlar kalktılar ayaga koştular.kart mart istiyen yok.hakkaten beşiktaş hakedio.taraftarıda hakedio bu acıyı.ağlamaktan başka bişi yapmıosunuz.başkanınızdan taraftarına kadar agla ağla neree kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Eralp said: Yahu nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum ki, arda orda faul yok yaptı eliyle, kart işareti yapmadı ki. Red said: maçı nerenle izliosun.arda orda yere düştü.hemen kalktı yok bişi tarzı elini salladı.kart falan istemedi o pozisyondan bahsetmiyorum ki. yamulmuyorsam 55. dakikada bizim sahamızda olan bir pozisyondu. böyle çığırmanıza gerek yok. sakin. tekrar izleyin özeti pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 4 attığımız 4, 2 attığımız 2 attı... beklenen oldu... eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mayhem said: delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan fakat 2 penaltı kullanan, çifte standartların kol gezdiği galatasaray, beşiktaş maçı. tebrik ediyorum galatasarayı. edit: typo abi bence sen artik mac izleme, kola kapagi filan biriktirmeye devam et, boyle zamanlarda lazim oluyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 beşiktaş bir sezon daha yalan oldu böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 CAKTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mayhem said: delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan fakat 2 penaltı kullanan, çifte standartların kol gezdiği galatasaray, beşiktaş maçı. tebrik ediyorum galatasarayı. edit: typo Ehuehuehue. Arda kart istemiyor orda, kendimi atmadım hoca, seni kandırmıyom demek için el işareti yaptı. Penaltılar haksız diyorsan kocaman bir LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hehe kazanacağımıza biraz olsun inancım yoktu zaten, öylesine izledim maçı 0 heyecanla =p , benim açımdan zaten derbi havası yoktu ama bjk'lilerin çoğuda aynı şeyi hissetmiştir herhalde. Bizim öküz gs golünden sonra sinirince bravo diye alkışlıyordu birde lol be, sana bravo asıl kaç senedir takımın içine ettin hala oturuyorsun orada. Son olarak tepki vermeyen bjklilere müstahak olsun diyorum, daha berbat sonuçları sayelerinde hakediyoruz. Lig bitimine daha nice berbat sonuçlar dileğiyle. Birileri taraftarım diye ceplerini doldurmaya devam etsin bjk küme düşmüş felan önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Smoke said: 4 attığımız 4, 2 attığımız 2 attı... beklenen oldu... eheheh kotulerin mucadelesini cok para yatıran kazandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mayhem said: Eralp said: Yahu nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum ki, arda orda faul yok yaptı eliyle, kart işareti yapmadı ki. Red said: maçı nerenle izliosun.arda orda yere düştü.hemen kalktı yok bişi tarzı elini salladı.kart falan istemedi o pozisyondan bahsetmiyorum ki. yamulmuyorsam 55. dakikada bizim sahamızda olan bir pozisyondu. böyle çığırmanıza gerek yok. sakin. tekrar izleyin özeti pls. işimiz yamulmuyorsamlara kalmış yani.yamulmusun o zaman.öyle bişi yok.kandırmıslar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Masquerade said: eagle_dnz said: arda kendini atıp hakeme prd prd yapıo sonra da kart görmesin diye... sınırda mı acaba kartı da yok sivas macı öncesi Sivas maçından önce kupa maçları var. Ehueuhe fatal errorlara devam. ulan beni mi kontrol ediosun :D vur vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 çok heyecan yaptınız. rofl. edit: yamulmuyorsam lafı dakikayı hatırlayamadığım içindi. kusura bakmayın. gerçekten bu kadar telaşa gerek yok. yendiniz, oynayın, sevinin. fakat sizin o at gözlüklerini çıkarmadan izlediğiniz maçın gerçeklerini görmek için lütfen özetini tekrar izleyiniz. zaten bahsettiğim pozisyon uzunca tartışılır. sonra gelin burada hadi kola kapağı biriktir, maçla alakan yok falan diyin. ha ondan sonra ben size ne derim bilemem tabi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Abı allah belasini versin böyle takımın ulan şerefsizler hepiniz feci sekilde yanarak can verirsiniz isallah delirttiniz lan ulan bu delgado hayatında kırmızı kartmı gormus bu macta boyle kartmı gorunuz topunuzu asfqwae3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kendim said: Onu geçinde gollü maç olacak bence. 4-2 gibi bir skorla alırız maçı. heyt be tutturmuşum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 maci izleyen fb li olarak ben diyebiliyorum gs hakkiyla yendi. ezdi gecti. zaten derbi derbi deniyorda fb li olarak gs harici oynadigimiz ya da ligde oynanan hic bir mac bence derbi degil. bjk ts ne alaka bunlar nasil derbi. 13 senede bir kez sampiyon olan takimi mi derbi olarak gormeliyiz bilemiyorum. ispanyada barca - real derbi dir bence, barca valencia degil ayni ornek de turkiye icin bence. gs- fb gerisi yalan. bravo gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mayhem said: delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan fakat 2 penaltı kullanan, çifte standartların kol gezdiği galatasaray, beşiktaş maçı. tebrik ediyorum galatasarayı. edit: typo lol sırayla inceleyelim şu mesajı. delgado bu sene ilk kez atılan değil.mal bir kural ama bunu yapmamayı öğrenemeyen futbolcu daha maldır bence. arda kart istiyor diye spiker dedi arda pardon pardon yok bir şey faul yok evet gibisnden bir işaret yaptı hakeme, aldatmaya yönelik hareketten sar görmemek için. iki penaltı da penaltı nedir şeklinde bir soruya cevap olabilecek birer tutorial. çifte standart olarak bir şey göstermeni istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 daverc said: Abı allah belasini versin böyle takımın ulan şerefsizler hepiniz feci sekilde yanarak can verirsiniz isallah delirttiniz lan ulan bu delgado hayatında kırmızı kartmı gormus bu macta boyle kartmı gorunuz topunuzu asfqwae3 ahaha sakin ol feci şekilde yanarak :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oyle boyle de futbolcularin mactan sonra birbirlerine yakinliklari gercekten guzel sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar