enema Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: tebrikler adnan polat, ii para yatırmışsın hakemlere.. gz. Maçı izlemiyosun di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sdfafasfasfdasfasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahahaa lincoln çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 penaltılara "HAKSIZ, BU NE BÖYLE" diyen var mı ? soruyorum sadece = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 2.değilde ilki verilmese de olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 eagle_dnz said: 2.değilde ilki verilmese de olabilirdi holosko ayagına bastı be ardanın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Llama said: sg-1 said: derbi kraliçesi beşiktaş lol ağlarım ahaha hala ağlamadıysan helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hakem kart vermeyi çok seviyo hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Llama said: eagle_dnz said: 2.değilde ilki verilmese de olabilirdi holosko ayagına bastı be ardanın orda ya kolay düştü gibi geldi bana hani aslında kurtarabilir gibi itiraz etmiyorum penaltıya sadece vermese yuh nası vermezsin demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dağlara zapo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zapo ne mükemmel futbolcuymus :D öyle frikik atanı da ilk defa gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zapadotçi çok harika bi şut çekti aslşkfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan fakat 2 penaltı kullanan, çifte standartların kol gezdiği galatasaray, beşiktaş maçı. tebrik ediyorum galatasarayı. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 NAPIODU LAN BJK NIN BAŞKANI KAMERA ONDAYKEN AKSFJKASJFKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 mustafa denizlinin 4. oldu dimi yenilgi kayseri fb ankara gs bi de sivas beraberliği var üst sıralardan kimseyi yenememiş bjk ne bekliyorsunuz daha ne şampiyonluğu pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 2. penaltı abartıydı. delgado bana ilkinde gösterdin dedi kart istemedi ama yinede gs alırdı maçı gibime geliyo sonuçta güzel mücadele oldu tebrik ediyorum iki takımıda en büyük fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mayhem said: delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan 2 penaltı kullanan galatasaray, beşiktaş maçı. tebrik ediyorum galatasarayı. git futbol öğren. penaltı nedir ne değildir onu öğren. avea'ya geç hatta sen hiç ofsayt oldun mu kerim falan de kimden öğrenceksen çok yazmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 pzero'ya bişi demek istiyorum ÇARŞI ULAAAAAHN ÇARŞIIII HAAHAHAHA neyse hadi ben gidiyim sıkıldım evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mayhem said: delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan 2 fakat penaltı kullanan, çifte standartların kol gezdiği galatasaray, beşiktaş maçı. tebrik ediyorum galatasarayı. edit: typo Yahu nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum ki, arda orda faul yok yaptı eliyle, kart işareti yapmadı ki. Demirören de okşuyodu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Zegna said: bjk yener gibi, 2 takımda kotu gerci belli olmaz. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hakettik kazandık. mutluyuz. hakemin tek bir hatası bile yok. bi yek ilk yarı da yan hakem barosa yanlış ofsayt çaldı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 l2watch. EZDIK ADETA, SILDIK SAHADAN ARKADAŞLARI, LIGIN KALANINDA BAŞARILAR UMARIM SENEYE UEFADA BASARILI OLURLAR. TEŞEKKÜRLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mayhem said: delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan 2 fakat penaltı kullanan, çifte standartların kol gezdiği galatasaray, beşiktaş maçı. tebrik ediyorum galatasarayı. edit: typo maçı nerenle izliosun.arda orda yere düştü.hemen kalktı yok bişi tarzı elini salladı.kart falan istemedi hakkımızla kazandık.aglamayın.futbolcularınız acemice kart gorup penaltı yapıyorsa biz ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 izlememiş ki :) Yorumlara bakıp cevap yazmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar