Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 21.12.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan fakat 2 penaltı kullanan, çifte standartların kol gezdiği galatasaray, beşiktaş maçı.

tebrik ediyorum galatasarayı.

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem said:
delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan 2 penaltı kullanan galatasaray, beşiktaş maçı.

git futbol öğren. penaltı nedir ne değildir onu öğren. avea'ya geç hatta sen hiç ofsayt oldun mu kerim falan de kimden öğrenceksen çok yazmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem said:
delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan 2 fakat penaltı kullanan, çifte standartların kol gezdiği galatasaray, beşiktaş maçı.

Yahu nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum ki, arda orda faul yok yaptı eliyle, kart işareti yapmadı ki.

Demirören de okşuyodu valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem said:
delgadonun hakeme kart gösterme işaretinden dolayı 2. sarı kart ile kırmızı kart çıkaran hakem ardanın aynı hareketi yapmasına rağmen sarı kart çıkarmayan, penaltıyla alakası olmayan 2 fakat penaltı kullanan, çifte standartların kol gezdiği galatasaray, beşiktaş maçı.

maçı nerenle izliosun.arda orda yere düştü.hemen kalktı yok bişi tarzı elini salladı.kart falan istemedi

hakkımızla kazandık.aglamayın.futbolcularınız acemice kart gorup penaltı yapıyorsa biz ne yapalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...